- Konu Sahibi mutsuzSutlac
- #821
Baktirdiklarindan çıkan var mı ?Detay bilmedi bende hiç belki o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktirdiklarindan çıkan var mı ?Detay bilmedi bende hiç belki o yüzden
Eylül geçmiş ve bugün ile ilgili nokta atışları var tavsiye ederim. Ama novayı çok beğendim birebir düşüncelerimi okumuş sanki ve ona fazla bilgi de yazmadım. İlerde novaya tekrar baktırmayı düşünüyorumBaktirdiklarindan çıkan var mı ?
Sende hangilerinin dediği çıktı ?Ben eylüle novaya nesibeye herkese baktırdım şuandaki favorim Eylül gerçekten iyi hissediyor ama bazıları gerçekten pembe tablocu kartlara göre bakan cok fazla oluyor onemli olan hissiyat eylül bu konuda iyi
Eylüle senin tavsiyenle fal attım dün öğlen bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığı sahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek.Fal sepeti nova ve eylül çok iyi bakıyorlar. Rezzan ı hiç beğenmedim. Çok bilgi vermemek lazım. Nova az bilgi verdim hislerimi düşüncelerimi ve karşı tarafı çok güzel analiz etmiş. Eylül isim veriyor. Aileden kuzenim ve kardeşimin adını söyledi falda bunlar kim diye sanırım ruhani varlıklardan haber alıyor.
Nerden anladınız face de bulduğunu ? Herkese açık mı bilgileriniz. Bende de ilk baktığında kuzenimin kardeşimin adını verdi hangi şehirde olduğumu bildi. Ve benim adım soyadım dan çok var arasa hangi birine bakıcak.Bence hemen hüküm vermeyin. Bir de ben de neyi bildi onu da söyleyeyim sgeçmişte mimar Ve mühendislerle çalışmıştım seni öyle bir ortamda görüyorum dedi geçmişe dair görüntüleri net algılıyor.Face de baksa bulamaz.Gece yazmasının sebebi hergün gün içinde aktif olup geceleri bakıyor.Ben inanmıyorum face de bulduğunaEylüle senin tavsiyenle fal attım dün öğlen bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığı sahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek.
Nerden anladınız face de bulduğunu ? Herkese açık mı bilgileriniz. Bende de ilk baktığında kuzenimin kardeşimin adını verdi hangi şehirde olduğumu bildi. Ve benim adım soyadım dan çok var arasa hangi birine bakıcak.Bence hemen hüküm vermeyin. Bir de ben de neyi bildi onu da söyleyeyim sgeçmişte mimar Ve mühendislerle çalışmıştım seni öyle bir ortamda görüyorum dedi geçmişe dair görüntüleri net algılıyor.Face de baksa bulamaz.Gece yazmasının sebebi hergün gün içinde aktif olup geceleri bakıyor.Ben inanmıyorum face de bulduğuna
Herkese açık elbette değil tüm bilgilerim ama bu kadar net bilmesi mümkün değil isimleri.O fincandan o 3 ismi çıkaramaz Ve mesleğimi bilemez.En iyi falcılar bile en fazla kahve falından harf verir koca ismi vermez.Sadece profil fotoğraflarım açık.Ve ismini verdiği 3 kişi o fotoğraflara yorum yapan beğeni koyan akrabalarım.Aşağıda yorum yapan arkadaşımızın yazdığına bakın. Israrla gerçek ismini istemiş ondan. Neden acaba? Olumlu konuşması benim için hiç önemli değil yapılan nitelikli dolandırıcılıkNerden anladınız face de bulduğunu ? Herkese açık mı bilgileriniz. Bende de ilk baktığında kuzenimin kardeşimin adını verdi hangi şehirde olduğumu bildi. Ve benim adım soyadım dan çok var arasa hangi birine bakıcak.Bence hemen hüküm vermeyin. Bir de ben de neyi bildi onu da söyleyeyim sgeçmişte mimar Ve mühendislerle çalışmıştım seni öyle bir ortamda görüyorum dedi geçmişe dair görüntüleri net algılıyor.Face de baksa bulamaz.Gece yazmasının sebebi hergün gün içinde aktif olup geceleri bakıyor.Ben inanmıyorum face de bulduğuna
Bilmiyorum kafam karıştı açıkçası bütün herkesi face den bulamaz ki isim konusunda. Sonra benim uykusuzluk problemi çektiğimi de bildi. Bakalım ben emin olmak için başka bir arkadaşımın Fincanını yollayıp onun için yorum yapmasını isteyeceğim bakalım soyadını vermicem. O yoruma göre belli olur ZatenHerkese açık elbette değil tüm bilgilerim ama bu kadar net bilmesi mümkün değil isimleri.O fincandan o 3 ismi çıkaramaz Ve mesleğimi bilemez.En iyi falcılar bile en fazla kahve falından harf verir koca ismi vermez.Sadece profil fotoğraflarım açık.Ve ismini verdiği 3 kişi o fotoğraflara yorum yapan beğeni koyan akrabalarım.Aşağıda yorum yapan arkadaşımızın yazdığına bakın. Israrla gerçek ismini istemiş ondan. Neden acaba? Olumlu konuşması benim için hiç önemli değil yapılan nitelikli dolandırıcılık
Nerden anladınız face de bulduğunu ? Herkese açık mı bilgileriniz. Bende de ilk baktığında kuzenimin kardeşimin adını verdi hangi şehirde olduğumu bildi. Ve benim adım soyadım dan çok var arasa hangi birine bakıcak.Bence hemen hüküm vermeyin. Bir de ben de neyi bildi onu da söyleyeyim sgeçmişte mimar Ve mühendislerle çalışmıştım seni öyle bir ortamda görüyorum dedi geçmişe dair görüntüleri net algılıyor.Face de baksa bulamaz.Gece yazmasının sebebi hergün gün içinde aktif olup geceleri bakıyor.Ben inanmıyorum face de bulduğuna
Onun sayfasındaki yazıyı buraya kopyalıyorum ben Eylülün avukatı değilim Canım benim sadece bana baktığı fal da ben başka yerden kopyala yapıştır yaptığını düşünmüyorum onun duvarına yazdığı yazı şu ; Merhabalar... Ben akşam saatlerinde daha iyi motive olup daha iyi bakım yapıyorum. Ben gün içinde sizler için; "çevrimiçi" olacağım. Gün içinde bana fal gönderebilirsiniz Fakat yorumumu sizlere saat 18.00 den sonra göndermeye başlayacağım. Lütfen beklemek isteyenler fal gönderiminde bulunsunlar. Gönderdiğiniz falları; gönderdiğiniz gün mutlaka yorumlayıp aynı gün sizlere iletiyorum.Akşam ve gece saatlerinde fal motivasyonum en üst seviyede tavan olduğu için o saatlerde daha iyi bir trans oluyor. Sizlere çok kıymet ve önem verdiğim için en iyi motive olacağım zaman dilimini seçmek istiyorum. En net bilgileri alıp sizlere aktarabilmem için...hergün gün içinde aktif olup gece baktığını nerden biliyorsunuz ki? hem gün boyu aktif hem gece fal bakıyor ne zaman uyuyormuş onu da söyleseymiş.
Gün içinde fallar toplanıyor Hanımefendide Facebook'ta gerekli araştırmaları yapıp hatta kağıda yazıyor hışır hışır kağıt sesleri geliyor gecede sana fal diye bu bilgileri satmaya kalkıyor. Ama herkes yemiyor tabi bu sahtekarlığı tabihergün gün içinde aktif olup gece baktığını nerden biliyorsunuz ki? hem gün boyu aktif hem gece fal bakıyor ne zaman uyuyormuş onu da söyleseymiş.
O senin görüşün bebeğim kadın benim ölmüş dedemin adını verdi o da face de yazmıyor emin ol herkes her falcıyı beğenecek diye kural YokGün içinde fallar toplanıyor Hanımefendide Facebook'ta gerekli araştırmaları yapıp hatta kağıda yazıyor hışır hışır kağıt sesleri geliyor gecede sana fal diye bu bilgileri satmaya kalkıyor. Ama herkes yemiyor tabi bu sahtekarlığı tabi![]()