Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bacım aminnnn
Sonuç ne. Iktı canımHayırlısı olur inşş bnmde 10 gün var hayırlısı ovilasyon testi yaptınmı hiç bnm halen pozitif acaba nezaman negatife dönüşüyo
Amin canim insallah❤
Canım ilk çatlatmada adet oldum buaykide 13.günüm tek çizgi çıktı bekliyorum adeti akımtım var baya adetim daha ayın 15 iSonuç ne. Iktı canım
İnşallah tutar canım yaaCanım ilk çatlatmada adet oldum buaykide 13.günüm tek çizgi çıktı bekliyorum adeti akımtım var baya adetim daha ayın 15 i
Zor umudum yok vala hayırlısı cnmİnşallah tutar canım yaa
Ben hayıt tohumu aldım reglken onu denıcem bı arastır ıstersen regl bıtımınde 7 gun kullanıyosun. Gamıle kalanalr varmıs ondaZor umudum yok vala hayırlısı cnm
Kulandım arkadaşımda kaldı ama nebileyim nasip işi bnde kulandım birsry olmadıBen hayıt tohumu aldım reglken onu denıcem bı arastır ıstersen regl bıtımınde 7 gun kullanıyosun. Gamıle kalanalr varmıs onda
Ben hayıt tohumu aldım reglken onu denıcem bı arastır ıstersen regl bıtımınde 7 gun kullanıyosun. Gamıle kalanalr varmıs onda
Amin canim insallah❤
Evet yoktur nasip buayda olmadı zatenYani ben çizgi göremedim
Olsun canım hayırlısını isteEvet yoktur nasip buayda olmadı zaten
Gelecegi zamanı bilir Allahın izniyle canım. Kafaya takma. Ben de bu ay hayıt tohumu dıye bısey denıcem bakalım olacak mıKızlar adetime 3 gün kaldı
Çatlatma iğnesininde bugün 15.günü
Galiba olmadı yine
İnş güzel haberini alırızGelecegi zamanı bilir Allahın izniyle canım. Kafaya takma. Ben de bu ay hayıt tohumu dıye bısey denıcem bakalım olacak mı