• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Merhaba kizlar..tup bebek tedavisinde femara kullanan varmi..ne icin kullaniliyo bu ilac biliyormusunuz..banada verildi..3 gundur kullaniyorum..

İnşallah canm dinlendigin zamanda kendiliğinden de oluyormuş ilacın etkkisi devam ediyormuş rahim filmi cektirdinmi
Evet cnm çektirdim temiz cıktı zaten gebelik yaşadım çok önceden klomenle kalmıştım gebelik nasip artık bacım bnde kanpıhtılaşması olduğu için düşürdüm bebişlerimi😞

Merhaba kizlar..tup bebek tedavisinde femara kullanan varmi..ne icin kullaniliyo bu ilac biliyormusunuz..banada verildi..3 gundur kullaniyorum..
merhaba ben de Femerayı tüp bebek tedavimde kullandım , günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım.Gonal f ve merional ile birlikte kulandım. Östrojeni baskıladı , opu öncesi e2 değerim düşüktü femera dan dolayı diye düşündüm ama doktora soramadım, sizin tedavinizde nasıl kullanıyorsunuz ve e2 değeriniz nasıl merak ettim?

Evet cnm çektirdim temiz cıktı zaten gebelik yaşadım çok önceden klomenle kalmıştım gebelik nasip artık bacım bnde kanpıhtılaşması olduğu için düşürdüm bebişlerimi😞
E canım kan pirtilasmasi için iğne kullanan hap kullananlar var bak ne güzel hamile kalabiliyosun bence devam

merhaba ben de Femerayı tüp bebek tedavimde kullandım , günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım.Gonal f ve merional ile birlikte kulandım. Östrojeni baskıladı , opu öncesi e2 değerim düşüktü femera dan dolayı diye düşündüm ama doktora soramadım, sizin tedavinizde nasıl kullanıyorsunuz ve e2 değeriniz nasıl merak ettim?
Canim banada 5 gun verildi..bugun 5. Gunu fameranin..sabah tahlil verdim inan bilmiyorum..doktorum istemisti..saglik ocagindan yaptirdim..persembe kontrol olucak..yumurtalara bakicaklar..istedigi tahlillerde e 2 varmi inan bilmiyorum..tam kan sayimi istedi tsh felan istedi..vb ..ama e 2 yazmiyodu..e2 ye opuden hemen once bakiliyo diyebiliyorum ben..ama..e2 yi illaki olcuceklerdir..sizin toplandimi yumurtalariniz.kac taneydi ignelerden aonra kaci toplandi..

Back
X