Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı cnm yılmak yok devamMerhaba hanımlar femarayla ilk ayım. Klomen cevap vermedi yumurtalıklar ovitrw sonrası 13 günüm gebelik testim negatif
Sen naptın canım tedaviyi bırakıyorum yazmışsın kaç ay denedinHayırlısı cnm yılmak yok devam![]()
Cnm 2 ay denedim ama işte maddiyattan devam ettiremedim hayırlısı neyapalımSen naptın canım tedaviyi bırakıyorum yazmışsın kaç ay denedin
Allahtan hayirlisi kuzumm dinlen bakalim bi süre..ben de bugun gitcem 2.30daKızlar hasta oldum doktor işini bıraktım gitmiycem bir süre inş sizlerin tedavilerileri olumlu sonuçlanır![]()
Hadi inşş sen tüpbebek yaptırcan demiAllahtan hayirlisi kuzumm dinlen bakalim bi süre..ben de bugun gitcem 2.30da![]()
Gittinmi canım nedediAllahtan hayirlisi kuzumm dinlen bakalim bi süre..ben de bugun gitcem 2.30da![]()
Ayy cok sevindim çıktımı sonucunArkadaşlar bugün idrar testi yaptım pozitif kan testi sonucunu bekliyorum 14.gunum
Çıktı canım.paketim.bittmisti yazamadım.19.61 betam Çarşamba bida tekrarlicamAyy cok sevindim çıktımı sonucun
Ayy gözün aydın cnm çok sevindim ne kulandın ilaç olqrak çatlatma iğnesi vuruldunmuÇıktı canım.paketim.bittmisti yazamadım.19.61 betam Çarşamba bida tekrarlicam
Pko vardı canm bende femarave kortizonlu bı hap vede çatlatma iğnesi devlette bı doktor klomeni günde 8 tane verdi gene fayda etmedi kesinlikle femara tavsiyemAyy gözün aydın cnm çok sevindim ne kulandın ilaç olqrak çatlatma iğnesi vuruldunmu
Bndede pko var famera kulandırdı doktor ve catlatma iğnesi vurdurdu nasip artık sana cok sevindim inanPko vardı canm bende femarave kortizonlu bı hap vede çatlatma iğnesi devlette bı doktor klomeni günde 8 tane verdi gene fayda etmedi kesinlikle femara tavsiyem
İkinci denemedede olmadı nasip bu ay dinlencem çok üzülüyor insan duanda eksik etmePko vardı canm bende femarave kortizonlu bı hap vede çatlatma iğnesi devlette bı doktor klomeni günde 8 tane verdi gene fayda etmedi kesinlikle femara tavsiyem
İnşallah canm dinlendigin zamanda kendiliğinden de oluyormuş ilacın etkkisi devam ediyormuş rahim filmi cektirdinmiİkinci denemedede olmadı nasip bu ay dinlencem çok üzülüyor insan duanda eksik etme
Evet cnm çektirdim temiz cıktı zaten gebelik yaşadım çok önceden klomenle kalmıştım gebelik nasip artık bacım bnde kanpıhtılaşması olduğu için düşürdüm bebişlerimiİnşallah canm dinlendigin zamanda kendiliğinden de oluyormuş ilacın etkkisi devam ediyormuş rahim filmi cektirdinmi
merhaba ben de Femerayı tüp bebek tedavimde kullandım , günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım.Gonal f ve merional ile birlikte kulandım. Östrojeni baskıladı , opu öncesi e2 değerim düşüktü femera dan dolayı diye düşündüm ama doktora soramadım, sizin tedavinizde nasıl kullanıyorsunuz ve e2 değeriniz nasıl merak ettim?Merhaba kizlar..tup bebek tedavisinde femara kullanan varmi..ne icin kullaniliyo bu ilac biliyormusunuz..banada verildi..3 gundur kullaniyorum..
E canım kan pirtilasmasi için iğne kullanan hap kullananlar var bak ne güzel hamile kalabiliyosun bence devamEvet cnm çektirdim temiz cıktı zaten gebelik yaşadım çok önceden klomenle kalmıştım gebelik nasip artık bacım bnde kanpıhtılaşması olduğu için düşürdüm bebişlerimi![]()
Canim banada 5 gun verildi..bugun 5. Gunu fameranin..sabah tahlil verdim inan bilmiyorum..doktorum istemisti..saglik ocagindan yaptirdim..persembe kontrol olucak..yumurtalara bakicaklar..istedigi tahlillerde e 2 varmi inan bilmiyorum..tam kan sayimi istedi tsh felan istedi..vb ..ama e 2 yazmiyodu..e2 ye opuden hemen once bakiliyo diyebiliyorum ben..ama..e2 yi illaki olcuceklerdir..sizin toplandimi yumurtalariniz.kac taneydi ignelerden aonra kaci toplandi..merhaba ben de Femerayı tüp bebek tedavimde kullandım , günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım.Gonal f ve merional ile birlikte kulandım. Östrojeni baskıladı , opu öncesi e2 değerim düşüktü femera dan dolayı diye düşündüm ama doktora soramadım, sizin tedavinizde nasıl kullanıyorsunuz ve e2 değeriniz nasıl merak ettim?