- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
- 43
- Konu Sahibi streshanim
-
bence de belirli bir zamanı yok.ben mesela en çok nişanlılık dönemimde almıştım bir yıl boyunca.hatta victoria's secret'a da baya bir yatırım yapmıştık.şimdi de ara ara denk gelip beğendikçe herhangi bir yerden alıyorum.sık sık da giymeye çalışıyorum.özellikle evde şortlarımın,taytlarımın altına değişik tangalar vs giyiyorum ki bir anda ortam oluşunca booom
o yüzden alınacaksa iyi markalardan alınması taraftarıyım ama hiç imkan yoksa da trendyolda bakındıkça bir sürü uygun fiyatlı ürün karşıma çıkıyor.aynı zamanda pentinin de sezon geçişlerinde acayiip büyük indirimleri var.25 liraya babydoll aldığımı bilirim.
Fantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?
Pamuklu don candırFantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?
Ya dona ne gerek var anlamadım kiPamuklu don candır
Vallahi kptum lastikli don candrKalın lastikli al basmadan donum var çokta güzel. Vermem öyle lastik lustik şeye para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?