kızlar konu sahibesinin önceki konularına bi bakmanızı tavsiye ederim..psikolojisi bozuk olabilir..aşağıya kopyaladım bu ve buna benzer konular açmış..Allah yardımcısı olsun
''bana yardım edin
konuyu nereye açacağımı bilemedm ve buraya karar verdm....çocuklarımın hangi okula gittiklerini öğrenmek istiyorum ama bulamıyorum sadece t.c. numaraları var elimde bilgisi olan varsa ne olur bana yardmcı olsun 3 senedir göremiyorum çok kötü haldeym çok özledm...belki bir bilginiz vardr die sizlerle paylaşmak istedim''
slm arkadaşlar size bir sorm olacak çevrenizde hiç fare zehiri içen biri oldumu eğer olduysa sonuç ne oldu ?
çocuklarını göremiyor diye intihar edecek olmasın
Hee emmi oğlum içti alnında üçüncü gözü çıktı akabinde serçe parmağından bir kelebek fırlayıp odanın içinde halay başı olup çocukları da pistten almamız konusunda bizi uyardı. Fare zehri içince böyle enteresan olaylar vuku buluyor işte.
Dalga mı geçiyorsun kardeş? Fare zehri içince ne olur merakı bir dert midir sence? Hayır ben buradan bakınca derde benzetemedim de. Hani zamanında içtim şunları yaşadım üçüncü gözüm dalağımda çıktı sizce ne yapmalıyım? diye sorsan belki dert olacak.
Ne intiharı ne de birinin canına kastettiğini düşünüyorum. Canın sıkılmış konu açasın gelmiş belli de, google amca sana daha çok yardımcı olacaktır bu hususta.
çocuklarını göremiyor diye intihar edecek olmasın
:26::26::26: Konularına bakınca ben de bunu düşündüm... :26:
İnşallah kötü bişey düşünmüyodur..
herşeyin çaresi var ya ölüm en son seçenek bile olmamalı.konu sahibi bi ses ver..
kazen yardımcı olamaz mı,ne bileyim adresini falan bulamaz mı ailesine haber verilse.
çok üzüldm Allah sabır versn ben dahada kötüsünü yaşadm eski eşim olacak kişi bide sevgilisinden çocuk yapmış ve ben bunu öğrendiğimde çocukları 3 yaşına girmiş tabii hemen boşandm 7 sene oldu şimdi yeni evliliğimi yaptım çok şükür çok mutluyum.. Rabbim yardımcn olsn arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?