fare zehiri

Filmini izlemedim ama öneriyorsan hemen bakayım.
İnsanın psikolojisini yerle bir eden bir anlatımı var andrewsün... :26:

Demek gerçekten düşündün böyle birşey.

Ama şimdi iyiymişsin çok sevindim.

Sakın bir daha aklından böyle şeyler gerçirme.

Derdini veren Allah eminim dermanınıda verecektir.

İnş. derdine kısa zamanda çare bulursun.

Ah be güzel arkadaşım...
Hayat bazen insanları çocukları ile sınar bazen de annesi babası ile... Çok zor bir sınav veriyorsun. Allah yar/yardımcın olsun ama sorunlardan kaçarak, ölerek çözümleyemezsin sadece bittiğini sanırsın! Kolay gelir bu yol... Ama en basitinden cennet hakkını elinden kaçırarak öte dünya da bile birleşme ihtimalini sıfırlıyorsun ki, Allah intihar edenleri net bir şekilde lanetlemiştir. İntihar etmek herşeyi çözecek gibi gelse de aslında tüm sorunları ardında bırakarak başka sorunlara yol açmaktır. Bunun bilincinde olduğunun farkındayım ki vazgeçmişsin, çok şükür. Ama unutma bir ihtimal daha var ki o da bir gün çocuklarınla bir arada olmak! Allah mübarek günde o adamı da bildiği gibi yapsın inşAllah hayatta beddua etmem ama bu adam hak ediyor. Allah onu ıslah etsin...

Artık her şey online, devlette, sgkta, okulda.. bir şekilde bulacaksın, birileri sana el uzatacak. Sesini duyacak/duyuracaksın. Hepsini geçtim sabrın sonunda her zaman ışık vardır, çocukların aklı başına geldiğinde soracak ve belki çok saçma cevaplar alacaklar ama arayacaklar ve buluşacaksınız.... Yapmayın sakın, kendinize, çocuklarınıza, ailenize bunu yapmayın.

İyii olmana sewindm
Neolurrr hayatt cok guzell.
Sorunun ne ise halledersn ins

Sandım ki birisi dalga geçiyor

O yüzden ti'ye aldım

Girip önceki konulara bakma gibi bir alışkanlığımda yok.

Konu sahibi seni kırdıysam özür dilerim gerçekten ben fake sandım..

Ban da aldım 1 gün ona da çok şaşırdım dalga amaçlı yazmıştım evet ama fake sandığım için öyle yazmıştım

haklısın cnm özür diliyecek bişey yok önemli değil

çok şükür daha iyiyim toparlandm

allah'ım güç kuvvet versin sana kuzum aman diyim aklından geçirme bi daha öyle şeyler

Bak burada milyonlarca hemcinsin var derdini anlat muhabbet et inan iyi gelicektir üzme o tatlı canını hiçbirşeye değmiyor hele ki canına ! Allah korusunnnn

Sevgili konu sahibi arkadaşım,

Anlaşılan çok bunalmışsın ve kafan karışmış bir süre. Ama şimdi iyi olduğunu yazmışsın işte buna sevindim. Anladığım kadarıyla intihara meyilli bir ruh hali içerisindesin. Seni bu kötü ruh halinden çıkaracak olan en etkin çözüm bir uzman ile görüşmendir. Bir uzman aracılığıyla kendine değer vermek yolunda daha hızlı adımlar atabilir ve yaşamının olumsuz yanlarından çok hayallerinin ve geleceğe dair umutlarının sıcaklığının farkına varabilirsin. Bir an önce yaşama tutunman dileğiyle..

Canım konularını okudum Allah hıdayet versın senı bu hale getırenlere ...

Sen sakın sıkma o tatlı canını hersey duzelecek ınan bana yeter kı sabırlı ol ...

Cok mu bunaldın ? Gel gır dok ıcını yardımcı olalım sana ...

Yada mesela abdest al namaz kıl dualarr et Rabbımızden ıste ...

Su mubarek gunlerde duaların gerı cevrılmeyecek ınsallah ...

Ama sakın ola kı ıntıharı dusunme ...

Belkı benden buyuksun , belkı senden buyugum akıl vermıyorum ...

Sadece suan mantıklı dusunmenı saglamaya calısıyorum ...

Insan bazen oyle ımtıhanlardan gecer kı Allah sınar senı ...

Sen dayan dılınden duanı eksık etme gececek ...

Artık aklımdasın ve senın ıcın dua edecegım ...

Allah yar ve yardımcın olsun ... (Amın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…