Valla aci adina varda var. Uyuyamadigim.gecelerdenmi bahsetsem. Özgüvensizligimdenmi bahsetsem
Psikolojim bozuk ondanmi bahsetsem. Yasadigim skntilar beni hayli zorladi.
Psikologa gittim anlattam. Psikologun psikolojisi bozuldu.
Zayif bi insanim. Gücsüzüm. Ikinci bi sansim hic olmadi bu zamana kadar.
Hep kaybettim. Kaymetmekte dibe vurdum.
Cok gamsiz olmak istiyorum. Ama ben cok duygusalim. Hayat benim icin anlamini coktan yitirdi bile.
Dua edermisin canim benim icin. Allah rizasi icin. Cok ihtiyacim var.
tabii ederm hayatım Rabbim yardımcn olsn çok zor.sende benm gibi çok güçsüssün galiba
şimdi sizlere sıkıntımı anlataym ama biraz uzun olacak....ben 16 yaşında sırf abim olacak kişinin tacizlerinden kurtulmak için çocuk yaşımda evlendm ve bu evliliğimden 2 tane oğlum oldu ve biz 6 senelik evliyken eşimin başka bir kadındanda 3 yaşında kızı olduğunu öğrendm tabii hemen boşandm.boşandıktan sonra istemeyerekte olsa baba evine döndm ve babam boşanmama hep karşı çıktı çünkü eşimin durumu çok iyiydi ve babama para gelmiyecekti ve ben babamla baya bi tartıştım ve en sonunda babam 23 senelik sırrını o anda ağzından kaçırdı yani evlatlık olduğumu söledi tabii o an inanmadm ama malesefki doğruydu kendi anne ve babamda ben 3 yaşındayken kazada ölmşler ve ben bütün bu olanları kaldıramadm ve tarm ilacı içtm 10 gün yoğunbakımda kalmışım ve mahkemede çocukları babasına verdi zaten benmde gideceğim yerm yoktu biraz onda bunda derken kendime düzn kurdm işe girdm çocuklarımı yanıma aldm biraz bende biraz babalarında kalıyorlardı en sonunda babalarıda kaçırdı şehir değiştirdi ve daha sonrada benm iş yerm kapandı yanında kaldığım ev arkadaşım evlenecekti evnden ayrılmamı istedi neyse nasipmiş şimdiki eşimle evlendm Allahıma çok şükür iyiyim tabii arasıra tartışmalar oluyor ama bana kimsenin yapmadıklarını yaptı Allahım ondan razı olsn sokaklarda kaldm o bana sahip çıktı şimdi 3 senelk evliyim..ve ben hala abimin bana yaptığı iğrençlikleri rüyamda görüp ağlayarak uyanıyorum çok kötü bir durum Allahım kimseye göstermesn
Evet gücsüzüm. Ama sknti dertte beni rahat birakmiyo. Sanirim bundan dolayida artik biktim usandim.
Sadece okul konusunda hep sansli oldum bu zamana kadar. Ama bunada sükür.
Evliyim ama ailemin yanindayim dört aydir.
Dua et canim insAllah düzeliriz gelir beni alir. Ama onda o kafa nerdeeee.
Normalde bana ve aileme cektirdi ama yinede bosanmak istemiyorum. Salagim ben salak.
herkesin kendine göre bi hikayesi vardır sizin yaşadıklarınızın fazlasını benim annem yaşamış..
allah ona peygamber sabrı vermiş olmalı ki sabretmiş..
16 yaşındayken babası onu asker arkadaşının 30 yaşındaki oğluna vermiş karşılığında o adamın kardeşini de dayıma almışlar.. annem karadenizli güzel bi kadın hala o kadar acıya rağmen 45 yaşında beyazı yok saçında..
asıl kabus sonra başlamış eşi çok sapık bi adammış zorla birlikte oluyolarmış bunuda annem hiç anlatmadı teyzemlerden duydum..
bi oğlu olmuş önce sonra ikiz kızları olmuş meryem ve havva koymuş adlarını çok istermiş zaten..
bebeğinin birisini cahil kayınpederi şurup sanıp bit ilacı vererek öldürmüş.. annem hastaneye yetiştirirken kollarında can vermişhala anlattığında acısını o gün yaşar gibi ağlar canım annem..
havva 1 yaşına kadar yaşamış aşılarının düzenli yapılmamasından oda kollarında can vermiş eşi bekçiymiş merkezde kalıyomuş annemi ahır gibi tek göz odada köyde bırakıyomuş hastanede yok tabi bari mezarları aynı yerde olsun diye yalvarmış ama eşi onada izin vermemiş birini köye birini de tepeye gömmüş..
annem yine sabretmiş hep dua etmiş sonra hamile kalmış kızı olmuş kızını gizli emzirirmiş tarlada gündelik çalışırmış kayınpederi orakla koluna vurmuş kesilmiş niye iş yapmıyosun diye sırf..
o gün erkenden kaçmış tarladan eve gelmiş bi açmış kapıyı eşi bi kadınla yatakta şok olmuş kadının yüzüne bi bakmış öz dayısının karısı bi kez daha şok olmuş almış eşinin beylik tabancasını bacağına denk getirip vurmuş. sonra tabi atmışlar annemi evden çocuklarınıda vermemişler babasının evine gelmiş bide dedem dövmüş senin yanın kocanın yanı hadiii demiş. gitmem diye inat etmiş almış baltayla öldürmeye kalkmış annem 1 sene evden kaçıp çocuklarını görmeye gitmiş tabi ortaklık bozulunca dayımın eşinide geri almışlar.. 15 sene çocuklarını görmeden yaşamış psikolojisi mahvolmuş mahkemede vermemiş çocukları.
23 yaşına geldiğinde bursa'ya ablasının düğününe gelmiş orda babamla tanışmış 1 ay görüşmüşler babamda eşinden yeni boşandığı için hemen evlenmişler.. ben olmuşum
15 sene çocuklar annemi kötü bilmişler en son gidip bulalım demişler ve buldular ben küçüktüm pek hatırlamam ilk yaptıkları ikisininde boynuna sarılmaktı ve annemin bayılmasıydı..allahtan babam çok iyi bi insandı sonra hiç ayrılmadılar çocuklarıyla babam anneme bi ev aldı tapusunu ona verdi hayatımda ki en doğru kararımsın dedi hala birbirlerine aşkım hayatım hatun kocam diye seslenirler çok badireler atlattı belki ama mutluluğu buldu allaha şükür babam 6 ayda bir memleketine yollar çocuklarıyla hasret gidersin diye bunu anlatmam allah herkesi bi şekilde imtihana sokuyo ve bunu sabırla geçmek gerekiyo annemde intiharı denemeyi düşünmüş ama çocuklarımı bi daha göremem diye düşünüp yapmamış sabretmiş herkesin karakteri farklı olsa da geri de bıraktığın bi evladın varsa sabretmek zorundasın 21 yaşındayım annemin yaşadıklarını anlatmam normalde ama üzüldüm sende çok mutlu olabilirsin ben inanıyorum kendine çok iyi bak
cnm benm okurken bile ağladm Allahım inş banada sabır versn ben çok sabırsızım sanırım..bende eski eşimi kendi yatağımda komşumla yakaladm ama çocuklarm küçük die boşanmadm tabii çok olaylar oldu biz evde 2 ayrı insan olaarak yaşamaya başladk taki ben onun telefonundaki msj ve fotoları görene kadar gördğüm an o kadını aradım ve 3 yaşında kızı olduğunu öğrendiğim an evliliğimi bitirdim çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasn
herkesin kendine göre bi hikayesi vardır sizin yaşadıklarınızın fazlasını benim annem yaşamış..
allah ona peygamber sabrı vermiş olmalı ki sabretmiş..
16 yaşındayken babası onu asker arkadaşının 30 yaşındaki oğluna vermiş karşılığında o adamın kardeşini de dayıma almışlar.. annem karadenizli güzel bi kadın hala o kadar acıya rağmen 45 yaşında beyazı yok saçında..
asıl kabus sonra başlamış eşi çok sapık bi adammış zorla birlikte oluyolarmış bunuda annem hiç anlatmadı teyzemlerden duydum..
bi oğlu olmuş önce sonra ikiz kızları olmuş meryem ve havva koymuş adlarını çok istermiş zaten..
bebeğinin birisini cahil kayınpederi şurup sanıp bit ilacı vererek öldürmüş.. annem hastaneye yetiştirirken kollarında can vermişhala anlattığında acısını o gün yaşar gibi ağlar canım annem..
havva 1 yaşına kadar yaşamış aşılarının düzenli yapılmamasından oda kollarında can vermiş eşi bekçiymiş merkezde kalıyomuş annemi ahır gibi tek göz odada köyde bırakıyomuş hastanede yok tabi bari mezarları aynı yerde olsun diye yalvarmış ama eşi onada izin vermemiş birini köye birini de tepeye gömmüş..
annem yine sabretmiş hep dua etmiş sonra hamile kalmış kızı olmuş kızını gizli emzirirmiş tarlada gündelik çalışırmış kayınpederi orakla koluna vurmuş kesilmiş niye iş yapmıyosun diye sırf..
o gün erkenden kaçmış tarladan eve gelmiş bi açmış kapıyı eşi bi kadınla yatakta şok olmuş kadının yüzüne bi bakmış öz dayısının karısı bi kez daha şok olmuş almış eşinin beylik tabancasını bacağına denk getirip vurmuş. sonra tabi atmışlar annemi evden çocuklarınıda vermemişler babasının evine gelmiş bide dedem dövmüş senin yanın kocanın yanı hadiii demiş. gitmem diye inat etmiş almış baltayla öldürmeye kalkmış annem 1 sene evden kaçıp çocuklarını görmeye gitmiş tabi ortaklık bozulunca dayımın eşinide geri almışlar.. 15 sene çocuklarını görmeden yaşamış psikolojisi mahvolmuş mahkemede vermemiş çocukları.
23 yaşına geldiğinde bursa'ya ablasının düğününe gelmiş orda babamla tanışmış 1 ay görüşmüşler babamda eşinden yeni boşandığı için hemen evlenmişler.. ben olmuşum
15 sene çocuklar annemi kötü bilmişler en son gidip bulalım demişler ve buldular ben küçüktüm pek hatırlamam ilk yaptıkları ikisininde boynuna sarılmaktı ve annemin bayılmasıydı..allahtan babam çok iyi bi insandı sonra hiç ayrılmadılar çocuklarıyla babam anneme bi ev aldı tapusunu ona verdi hayatımda ki en doğru kararımsın dedi hala birbirlerine aşkım hayatım hatun kocam diye seslenirler çok badireler atlattı belki ama mutluluğu buldu allaha şükür babam 6 ayda bir memleketine yollar çocuklarıyla hasret gidersin diye bunu anlatmam allah herkesi bi şekilde imtihana sokuyo ve bunu sabırla geçmek gerekiyo annemde intiharı denemeyi düşünmüş ama çocuklarımı bi daha göremem diye düşünüp yapmamış sabretmiş herkesin karakteri farklı olsa da geri de bıraktığın bi evladın varsa sabretmek zorundasın 21 yaşındayım annemin yaşadıklarını anlatmam normalde ama üzüldüm sende çok mutlu olabilirsin ben inanıyorum kendine çok iyi bak
neler yaşamış annen böyle okurken bi kabusun içindeyim sandım..ama iyi ki babanla karşılaşmışlar.
bizlerde ufacık şeyleri dert sanıp büyütüyoruz..
babam benden de çok gözünden sakınır laf söylettirmez babam annemin hayatta ki en büyük şansı gerçekten
ama yanlış şeyler düşünüp yapmamış iyiki
inş rumeysha abla da yapmaz ki güneşli günleri görebilir..inanıyorum ki çok daha güzel günler geçirip hergün şükredicektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?