Farenjitle basım derde yardımcı olursanız sevinirim

Damla098

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
151
159
18
24
Mrb arkadaslar 1 kutu antibiyotik bitirdim halen geçmedi . Bu gun yine gittim . 1 kutu daha yazdı . Nefes alamıyorum . Zencefil bal yemediğim bisey kalmadı . Yorulunca ve üşütünce hemen nefesim gidiyor . Nefes alamıyorum boğazım cok kotu şişte . Bildiginiz bişey varsa söyleyin .

Ne zamandir hastasin? Atesin var mi, oksurugun var mi, burun akintin?

Ne zamandir hastasin? Atesin var mi, oksurugun var mi, burun akintin?
10 gun oldu . Ateşimde ara ara oluyor . Cok sık terliyorum . Hemen üstümü değiştiriyorum . Bu gun doktor öksürük şurubu antibiyotik agri kesici yazdı . Geçmedi ama kullanıyorum . Hititlerimde var . Faranjit dedi . Gecermi dedim ilacını kullan geçmese başka antibiyotik yazarız dedi . Hic Halim yok cok yorgunum 10 gündür dinleniyorum ama gecmiyor

Benimde kronik faranjitim var ve antibiyotik alerjim olduğu için bir tutam civanperçemi, yarım çay kaşığı kekik, çeyrek limonu kaynamış bir su bardağı suda 5 dakika demliyorum ılınınca iki çay kaşığı balla tatlandırıp gece yatmadan önce içiyorum çünkü uyku yapıyor sabahına rahatlamış oluyorum bir kaç gün devam etmek gerekiyor ama tadı pek hoş değil civanperçeminin intihap sökme özelliği var antibiyotikle birlikte kullanılırmı bilmiyorum banada bir ablam tavsiye etmişti söylediğim herkeste yararını gördü bu tarz çaylar içebiliyorsanız ni deneyin çok geçmiş olsun

Cok cok gecmis olsun. Sicak seyler tuketmeye calisin, bazi markalarin oksuruk icin karisimlari var mecitefendi falan aktarlarda satiliyor galiba onlardan deneyebilirsiniz.
Ama yapmaniz gereken sey bol bol terlemek, dinlenmek, C vitamini almak.

antibiyotiğim biterse kac gun devam edeyim senin dediğine cnm

Antibiyotik işe yaramadıysa demek ki dirençli olduğunuz bir antibiyotiği boş yere içmişsiniz. Kültür antibiyogram yazıp aratın google da. Bünyenizin cevap vereceği antibiyotik türünün ne olduğunu tespit etmek için yapılıyor.
Ballı limonlu su içmek de iyi geliyormuş bir de adaçayı gargarası öneriliyor boğazı rahatlatmak için.
Geçmiş olsun.

Cok cok gecmis olsun. Sicak seyler tuketmeye calisin, bazi markalarin oksuruk icin karisimlari var mecitefendi falan aktarlarda satiliyor galiba onlardan deneyebilirsiniz.
Ama yapmaniz gereken sey bol bol terlemek, dinlenmek, C vitamini almak.

sıcak ve soğuk da tahriş eder, ılık sıvılar öneriliyor genellikle...

larenjit olmuş olmayasın. benim de aynısı olmuştu meğer larenjite çevirmiş o çok daha agır. 3 hafta iyilesemedim

Antibiyotik falan fasa fiso.
Doktora git iğne yazıcaktır muhtemelen. 2.-3.iğnede düzeliceksindir.
Ada çayı iyi geliyor birde.

Antibiyotik falan fasa fiso.
Doktora git iğne yazıcaktır muhtemelen. 2.-3.iğnede düzeliceksindir.
Ada çayı iyi geliyor birde.
Iğne yazmadı antibiyotik verdi. Halen bile iyi degilim . Nasıl bu kadar hastalandım bilmiyorum . Neden ağırlaştım bu kadar . ? Kullanayım bitsin geçmese iğne isterim ((

Benim faranjitim alerjik . Antibiyotikten çok alerji ilacı iyi gelir . Sizinkinin alerji olma ihtimali varmıymış .Dr 'unuza sordunuz mu hiç ?

Benim faranjitim alerjik . Antibiyotikten çok alerji ilacı iyi gelir . Sizinkinin alerji olma ihtimali varmıymış .Dr 'unuza sordunuz mu hiç ?
Sormadım hic . Cunku ilk defa bu kadar ağır oluyorum nefes borum tikali nefes alamıyorum . Soğuk su hic içmedim . Çorapta giyiyorum nasıl ağır oldum anlamadım bu gun 12 gunüm . 2 gündurde yeni antibiyotik kullanıyorum . Su icinde daha cok rahatsız oluyorum

Forever living propolis dogru yazamamis olabilirim inan eriniyorum iceriye gidip bakmaya:)eczanelerden!alabilirsiniz 2 tane cigneyin tadi berbat ama farki görünce sok gecireceksiniz cocuklarimada kendimide kullaniyorum sabaha iyisin gerekirse tekrarla

Ben faranjit olduğumda doktor bir ilaç yazdı 3.gün geçti ama doktorum çok iyiydi. Başka bir doktora daha görünün

Astimmiyim acaba anlamadım nefesim tikali doktor diyor faranjit halen ayniyim . 2 gun daha kullanayım doktora tekrar gidicem
acaba

Ben de de faranjit kronik sakın sicak ya da soğuk acı eksi şeyler yeme asitli içme. Bence bir başka doktora gitsen iyi olur. Ben geçen sene faranjit dediği durumdan zaturreyle çıktım. Bazen cigerlere iniyor faranjit o da olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…