10 gun oldu . Ateşimde ara ara oluyor . Cok sık terliyorum . Hemen üstümü değiştiriyorum . Bu gun doktor öksürük şurubu antibiyotik agri kesici yazdı . Geçmedi ama kullanıyorum . Hititlerimde var . Faranjit dedi . Gecermi dedim ilacını kullan geçmese başka antibiyotik yazarız dedi . Hic Halim yok cok yorgunum 10 gündür dinleniyorum ama gecmiyorNe zamandir hastasin? Atesin var mi, oksurugun var mi, burun akintin?
Cok cok gecmis olsun. Sicak seyler tuketmeye calisin, bazi markalarin oksuruk icin karisimlari var mecitefendi falan aktarlarda satiliyor galiba onlardan deneyebilirsiniz.10 gun oldu . Ateşimde ara ara oluyor . Cok sık terliyorum . Hemen üstümü değiştiriyorum . Bu gun doktor öksürük şurubu antibiyotik agri kesici yazdı . Geçmedi ama kullanıyorum . Hititlerimde var . Faranjit dedi . Gecermi dedim ilacını kullan geçmese başka antibiyotik yazarız dedi . Hic Halim yok cok yorgunum 10 gündür dinleniyorum ama gecmiyor
antibiyotiğim biterse kac gun devam edeyim senin dediğine cnmBenimde kronik faranjitim var ve antibiyotik alerjim olduğu için bir tutam civanperçemi, yarım çay kaşığı kekik, çeyrek limonu kaynamış bir su bardağı suda 5 dakika demliyorum ılınınca iki çay kaşığı balla tatlandırıp gece yatmadan önce içiyorum çünkü uyku yapıyor sabahına rahatlamış oluyorum bir kaç gün devam etmek gerekiyor ama tadı pek hoş değil civanperçeminin intihap sökme özelliği var antibiyotikle birlikte
kullanılırmı bilmiyorum banada bir ablam tavsiye etmişti söylediğim herkeste yararını gördü bu tarz çaylar içebiliyorsanız ni deneyin çok geçmiş olsun
Ben kendimi iyi hissetmeye Başladıktan sonra iki üç gün daha devam ediyorum tekrarlamasın diye Inşallah sizede yararı olurantibiyotiğim biterse kac gun devam edeyim senin dediğine cnm
Cok cok gecmis olsun. Sicak seyler tuketmeye calisin, bazi markalarin oksuruk icin karisimlari var mecitefendi falan aktarlarda satiliyor galiba onlardan deneyebilirsiniz.
Ama yapmaniz gereken sey bol bol terlemek, dinlenmek, C vitamini almak.
Aslinda sicak olmasi daha iyi ama kaynar kaynar olmamali. Cunku ilik sivilar bakterilerin yasamasi icin daha uygun ortam olusturuyorlarsıcak ve soğuk da tahriş eder, ılık sıvılar öneriliyor genellikle...
Yok bu gun söyledi doktor faranjitlarenjit olmuş olmayasın. benim de aynısı olmuştu meğer larenjite çevirmiş o çok daha agır. 3 hafta iyilesemedim
Iğne yazmadı antibiyotik verdi. Halen bile iyi degilim . Nasıl bu kadar hastalandım bilmiyorum . Neden ağırlaştım bu kadar . ? Kullanayım bitsin geçmese iğne isterimAntibiyotik falan fasa fiso.
Doktora git iğne yazıcaktır muhtemelen. 2.-3.iğnede düzeliceksindir.
Ada çayı iyi geliyor birde.
Sormadım hic . Cunku ilk defa bu kadar ağır oluyorum nefes borum tikali nefes alamıyorum . Soğuk su hic içmedim . Çorapta giyiyorum nasıl ağır oldum anlamadım bu gun 12 gunüm . 2 gündurde yeni antibiyotik kullanıyorum . Su icinde daha cok rahatsız oluyorumBenim faranjitim alerjik . Antibiyotikten çok alerji ilacı iyi gelir . Sizinkinin alerji olma ihtimali varmıymış .Dr 'unuza sordunuz mu hiç ?
Sormadım hic . Cunku ilk defa bu kadar ağır oluyorum nefes borum tikali nefes alamıyorum . Soğuk su hic içmedim . Çorapta giyiyorum nasıl ağır oldum anlamadım bu gun 12 gunüm . 2 gündurde yeni antibiyotik kullanıyorum . Su icinde daha cok rahatsız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?