Doktorun tanısı ;akut farenjit . Ilacı bitireyim Pazartesi tekrar giderim kulak burun boğaza giderim . Bu defa farklı doktora giderim işallahBen de de faranjit kronik sakın sicak ya da soğuk acı eksi şeyler yeme asitli içme. Bence bir başka doktora gitsen iyi olur. Ben geçen sene faranjit dediği durumdan zaturreyle çıktım. Bazen cigerlere iniyor faranjit o da olmuş olabilir.
Boğazımın ici yaraydi . Kan gibi kırmızıydi . Onlar gecti . Simdi soluk borum tikali . Zencefil bal cok tükettim . Hatta onu yiyince terliyorum . Suan. Sadece Dr ilacını kullanıyorum . Hic boyle olmamıştım . P tesi giderim isallah o zamana kadar ilaçta biterDoktor gurusu kabul ettiğim Kadir Tuğcu der ki: antibiyotik alımında 3. günden sonra bariz bir iyileşme olması gerekir. Olmuyorsa ya hastalığınız viraldir antibiyotik kâr etmez, ya da o antibiyotik türüne dirençlisinizdir.
Anne olduğumdan beri deli gibi tıbbî makale okuyorum uzman değilim, tanı koymak haddim değil tabi ki ama okuduklarımdan fikir yürütüyorum.
Diş iltihabı olmadığı sürece antibiyotik kullanmıyorum. Bir kere geçen yaz ağır bir enfeksiyon geçirdim. Serumla almak zorunda kaldım. Onun dışında hastalıklarım hep üst solunum yolu enfeksiyonu şeklinde geçtiği için zencefil bitki çayı ile idare ediyorum. 3,5 yaşında kızım var iki senedir antibiyotik kullanmadı. Bu sene kreşte çok hastalık geçirmesine rağmen.
Ya ne bileyim, emek emek oluşturduğum faydalı bakterilerin de antibiyotikle ölmesine gönlüm razı olmuyor
nasıl oldunuz, daha iyi misiniz?
Boğazımın ici yaraydi . Kan gibi kırmızıydi . Onlar gecti . Simdi soluk borum tikali . Zencefil bal cok tükettim . Hatta onu yiyince terliyorum . Suan. Sadece Dr ilacını kullanıyorum . Hic boyle ol
Tesekürler cnm . Misafirliğe gittim eve geldim o gündemde hastayim . Ilaçlar fayda etmiyor . Cok şükür durumum iyidir kendime dikkat ederim nasıl boyle oldum bilmiyorumçok geçmiş olsun, bayağı ağır geçiriyormuşsunuz. Allah'tan acil şifalar diliyorum size
Nasıl yapıyorsun nişastası un salerini anlatırmısin . Kusburnunu cok tüketiyorum. Icine balda dokuyorum . Halsizligide gideriyor . Senin tarifi alsam yarın yaparım . Bu gece hic Halim yok cnmBenim faranjitim çok ağır geçer . Ihlamur çayı yaparım , kuşburnu , elma 'yı kaynatır içerim biraz zencefille . Ya da nişastalı un salepi yaparım kendim o da çok yumuşatır boğazımı .
Nasıl yapıyorsun nişastası un salerini anlatırmısin . Kusburnunu cok tüketiyorum. Icine balda dokuyorum . Halsizligide gideriyor . Senin tarifi alsam yarın yaparım . Bu gece hic Halim yok cnm
Mrb arkadaslar 1 kutu antibiyotik bitirdim halen geçmedi . Bu gun yine gittim . 1 kutu daha yazdı . Nefes alamıyorum . Zencefil bal yemediğim bisey kalmadı . Yorulunca ve üşütünce hemen nefesim gidiyor . Nefes alamıyorum boğazım cok kotu şişte . Bildiginiz bişey varsa söyleyin .
Seker yada bal koyabilirmiyimSütle yapıyorum yarım kaşık varsa nişasta yoksa un koyarım . Devamlı karıştırırım kaynayana kadar .Sulu olması gerek fazla koyu olmasın . Biraz kaynayınca içine bir iki damla limon sıkarım . Üzerine de az birşey toz tarçın döküp içerim .
Doktor. Tanı olarak akut faranjit yazmış cnm bilmiyorumalerjik astım olmasın?
Seker yada bal koyabilirmiyim
Cok tesekürler cnmKoyabilirsiniz bal ya da şeker öyle daha iyi olur . Ben şekerli içerim genelde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?