- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ben dadaist değilimYaşasın Dadaizm...
BakDikkatini kesin çekerim auram yeterşaka şaka şişkoyum o yüzden görmemen mümkün değil
Kedi besleyenler kuş besleyenlerden daha düşük entellektüel mi oluyorama benim kuşum kedim balığım her türlü hayvanım oluyor naparsın hayvan seviyom ben bak şimdi kızım koynumda mır mır yapıyor kuşunu al koynunada yapsın bakalım
İş ×
Okul×
Kariyer √ kocasının parasını yeryok la o başka birşeydi
Eski konum yok ki bel altı vurabileceğin şükür mutlu huzurluyumBak
Sen iyi kadınsın
Ama her mesajında kilondan, ve eşinin senden küçük olmasından
Espriler bizi güldürmüyor,
Neden önce kendinle bArışmYı denemiyotdun?
Eski konularını hiç okumadım
Ama hep bunu söyleme
Yapma ya sep mi? istanbul hanım efendisi Türkçesiyle yazardı ahh sep nerdesinHangi eski üyesin dürüst ol lütfen....Gercekten merak ediyorum sephora olamazsin o evliydi papagani yoktu...hangisi?
Bu ne anlamadım?Eski konum yok ki bel altı vurabileceğin şükür mutlu huzurluyum
Çokça gülen oldu sende gülmeyi verniye söylemiyeyim Allahın bildiğini kuldan saklamıyorum zaten umrumda da değil gülmüşler ağlamışlar şişkoymuşum zayıfmışım küçükmüşüm büyükmüşüm seninde yazdığın gibi ölüm var bu dünyada o yüzden çok da şaapmıyorum anladın kendimle barışmak mı bunu söyliyeceğin son kişi benim belki burda :) neyse bence sen barış kendinle cool olup dikkat çekeceğim diye saçma sapan yorumlar yapıyorsun
?hacı profil mesajımla geldim konuna sen yeni mi anladın ki?
Bu ne anlamadım?
Kin kustun?
Ben eksenli seni eleştirenlere mesaj mıydı?
Benimle iljigi
Yazdıklarımla ilgili cevapları cımbızlar mısın
Öleceğini unutma diyor kısaca senden çok daha açıklayıcı yazmış anlamıyorsun gene de biz seni nasıl anlayalım bir düşün
Kedici değilimKin mi kustum hiç tarzım değilhatta en sevdiğim tepkisiz kalmaktır dediğim gibi çok da ciddiye almıyorum gülüp geçerim
Senle ilgili olanlar papağanların nasıl öpüyorum gagalarındantek cins sevme her hayvanı sen belki iyi gelir sana
Ben Latince biliyorum senden çokÖleceğini unutma diyor kısaca senden çok daha açıklayıcı yazmış anlamıyorsun gene de biz seni nasıl anlayalım bir düşün
İletisinde yazan (memento mori memento vivere)
Valla bilale anlatır gibi anlattım daha ne yapim sana
Kedici ol demedim zaten hayvancı ol dedim sadece kuş sevmekle olmuyor çünküKedici değilim
Kuşçuyum
Ben senin yerine öperim
Zira sevmediklerini parçalarlar :)
Bana insanca yeter şükürBen Latince biliyorum senden çok
İtalyanca
İngilizce
Bulgarca
Oo sana ne lazım?
Tweetyim sana profil mesajımla cevap veriyorum :)Lafınızı türkçeyle kesiyorum ama neden banlanmak için zorluyorsunuz ?
Banane tabi de boşu boşuna gideceksiniz.
HaklısınLafınızı türkçeyle kesiyorum ama neden banlanmak için zorluyorsunuz ?
Banane tabi de boşu boşuna gideceksiniz.
Yat zıbar diyosunTweetyim sana profil mesajımla cevap veriyorum :)
PekiKedici ol demedim zaten hayvancı ol dedim sadece kuş sevmekle olmuyor çünküseni parçalamayan kuş bana hiç birşey yapmaz
Bana insanca yeter şükür
Peki
Sen
Hayvancı
Ol
Ve
Hayatının sonuna dek hayvanlarını mutlu et
İ geceler.
Lütfen yazma konuma :))
Onunla benim konumdan konuşmayınYat zıbar diyosun
Çiçek olmadan asla :/Temennim o inş. Keşke bütün hepsine yetebilsem :)
Niye gı sevmiyon mu benibence beni fena seviyorsun ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?