Farkında mısınız?

Konuyu okurken,bir derdi var sanırım diye düşündüm,yorumlarda gördüm anneniz vefat etmiş,başınız sağolsun. Sabırlar dilerim.
Aslında genel anlamda güzel konuşulmuş ama sizin dik çıkışlarınız biraz "sevin sevilin üç günlük dünya"esaslı yazdıklarınıza uymamış. Tabi bazı arkadaşların yorumları sizi kışkırtmış olabilir bilemem ama keşke konuda verdiğiniz mesajı yorumlara taşıyabilseydiniz.
Evet 3 günlük dünya,minicik şeyleri dert edip kendimizi ,sevdiklerimizi yok yere üzüyoruz çoğu zaman. Ama unutuyoruz sonunda ölüm olduğunu.

Başınız sağolsun, Allah sabır versin...

George Orwell'ın 1984 adlı kitabındaki ütopik dünyanın Yenisöylem diye adlandırdıkları bir dil vardı.. Eş ve zıt anlamlı tüm kelimeler tek bir kelimeye indirgeniyor falan... Aynı böyle yazışılıyordu.. O geldi aklıma :) Okuyun seversiniz...

Anlamak mesele değil de, okuyan herkesi polyanna kıvamına getirsin istediğiniz bu paragraf yetersiz.. İnsanları etkilemek, duygularını aniden değiştirebilmek bu kadar kolay olsaydı keşke...

Gercekten anlamadim

Evet üç günlük dünya kırmayalım, sevelim, intikam için karşıdakinin zayıflıklarını avcı gibi beklemeyelim, laf sokmayalım, karşımdakini nasıl bozarım diye beynimizi zorlayıp durmayalım, farkliliklarimizi da sevelim, birbirimize tahammül edebilmeyi öğrenelim, arkadan iş çevirmeyelim, fesatlanmayalim, niye onda var bende yok deyip kıskançlık krizlerine girmeyelim, çözüm odaklı olalım, yetinmeyi bilelim, ahlakimizla parlayalim, saygılı, dürüst olalım vs.vs. Ve internet ortamında konustuklarimizin da birer insan ve insan evladı olduğunu unutmayalım....

Konu sahibi alkol alıp soluğu burda almış sanırım. Konunuzu anlasam da, sonraki cevaplarınızdan pek birşey anlamadım.

Başınız sağolsun.

ay zatzu sen beni öldüreceksin

Sizde sürekli şairane yazma derdindesiniz. Her konuda bu tarz acayip yorumlar yazıyorsunuz.
Amacınız tam olarak nedir anlayamadım.
Konuyuda hiç anlamadım.

burda geyik yapılıyor
konu niçin kapanmıyor
ben açsam böyle bir konu anında ban yerim .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…