Farkında mısınız?

25 sayfanın hepsini tek tek okudum ki yanlış bir şeyler yazmayayım diye.

üyeyi tanıyorum hatta bir kaç konuda karşı karşıya geldik annesini kaybetmiş Allah sabır versin elbette kolay bir şey değil ama artık bunun getirdiği öfkeyi üzüntüyü saldırgan bir biçimde kk ya yansıtmayi bırakmalı

hemen her konuda saldırgan itici bir üslup üyeleri ezmeye çalışan tavırlar kimse bu kadarını çekmek durumunda değil böyle bir şey yaşatmaya hakkı da yok.

annesini babasını yani bir yakınını kaybeden ilk insan o değil ve olmayacak da.burada evladını kaybeden insanlar var ama bunun verdiği acı ile kimseye garip davranmıyorlar.

Aylar önce bir konu sahibine saldırdığı için tartismistik ve yine aynı sonla bitmişti

hoş değil doğru değil

konu içeriği ve konu sahibinin verdiği mesajlar çok zıt

Tanrım !

Örselendim...
Ve kahvaltı.. Acıktım günortası..

İki yumurta kırıldı belinden..
Ve menemen yenir ellen...

Çağırdı beni elektrik süpürgesi..
Biraz vileda, biraz toz bezi..

Bolca satır arası, birkaç tuhaf hece..
Güzel ama ingilicce...

Son düzenleme:

Bebe ağlar anneeaaa diye çeker kolumdan,
Sabah beri oturmamışım, bezmişim hayattan
Kocayı pazara yolladım evde pattis soğan bitmiş
Kırmızı geceliğe bakarken uzaktan, içim geçmiş.

Google translate daha güzel çeviriyor bide 5 dil saydı bana biliyormuş benden çok ya sen bi doğru düzgün Türkçe yaz gerisi senin olsun

başka dilde düşünüp türkçe yazıyor sanırım. ben asıl konuşmasını merak ettim..
kelimeleri tek tek yazıp cümle kurdum sanıyor. işin tuhafı ne yazdığı anlaşılmadı diye sinirleniyor farkında değil yani..

Bence içinde pamuk gibi bi insansında kendine bi duvar örmüşsün..
Bunu kkya uzun süre girmeyip geri döndükten sonra ilk banını seninle polemikten yemiş biri olarak söylüyorum.
Aslında öyle pamuk gibidir, ben içini biliyorum onun ama işte dışı kayadır :)) yine gitmiş, bansız kalmayı başaramıyor hiç

Ben bi daha gece 2 de buraları okumayacagim. Hakaret degil vallahi sevgili Mune . Bu kadar devrik cümle saglam kafayi sakati ceviriyor gece gece. Sabah esime gun mu aymis yoksa biz mi dedim adam kosa kosa dereceyi getirdi. Cunku daha once atesim 40 iken orumcekelr bi gun hepimizi yiyecek demisligim var

Bebe ağlar anneeaaa diye çeker kolumdan,
Sabah beri oturmamışım, bezmişim hayattan
Kocayı pazara yolladım evde pattis soğan bitmiş
Kırmızı geceliğe bakarken uzaktan, içim geçmiş.

Sen ki burada sair mi olcan
Ucuz edebiyat yapiyosun
Dikkat cekmeye calisiyorsun diyenlere sayfalarca aciklama yaptin....
Gelmis baya baya ilkokul siirleri yaziyorsun simdi burada ..
Bi de kimse gulmuyo iyi mi ?!?!?!?!
Valla bravo .
Karisnda 23 yasinda bi insan
Annesini kaybetmis ,tek basina kalmis
Empati yapmiyuuuuursunuz diye birbirini yiyen tipler burda iki tane like pesinde
Heyhat ........

Konu sahibi banlanmış!
İlginç bir kişilik ama niyeti kötü değil heralde sanırsam
Dün akşam kendime izin verdim siteye gelmedim, daha yeni giriş yaptım ki site de yine olaylar olmuş, neyse kolları sıvayacağım artık.

Üye aslında iyi biri ama içini açmaz, o yüzden de aksi biri gibi görünüyor lakin bu kötü sözler söylemesini ya da onun hakkında söylenen kötü sözleri aklamıyor.

ben güldüm

Yani bazen görmezsen çok iyi olurda :))
Banlanama korkusuyla birçok kez içimde kalıyor söyleyeceklerim
Bende öyle düşünüyorum bana her ne kadarda şaşvarlı desede
Tatlı dil bazen yanıltıcı olabiliyor acı dilde
Umarım sorunları her neyse üstrsinden gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…