• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkında mısınız?

Yaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu
Günlük hayatta sevmeyeceğim biri gibi durmuyor
Yaptığınız tüm yorumlara çok güldüm. Açıkcası yırtık çoraptan çıkarcasına hareket etmek istemezdim ama galiba bişeyler anlıyorum. Heyecanlandım ay. Ebet anladım

"""Konu sahibi gelin "kv elti isteksiz koca" dert çok hadi sarılalım. Dünya sayılı gün. Swvgiler kelebek. Papatyalar beyaz. Öptüm"" demiş. Bu kadar anladım. Bu da bişey bence anladım yani biraz.

Yaptığınız tüm yorumlara çok güldüm. Açıkcası yırtık çoraptan çıkarcasına hareket etmek istemezdim ama galiba bişeyler anlıyorum. Heyecanlandım ay. Ebet anladım

"""Konu sahibi gelin "kv elti isteksiz koca" dert çok hadi sarılalım. Dünya sayılı gün. Swvgiler kelebek. Papatyalar beyaz. Öptüm"" demiş. Bu kadar anladım. Bu da bişey bence anladım yani biraz.
Kadın

Ben konumu unuttum,
Şu ortalık karmaşı bi güldürdü düşündürdü

Banlanmazsam ona döneceğim

Hak da vereceksin

Ben anladim ki BDV konularını kısaca özetlemiş ve amann ölümlü dünya sarılın sevdiginize ve bu gun sürpriz yapin demek istemis.:anneadayı:

Ama chopin tarzi anlatan ablaya sesli güldüm:KK45:

Teşekkürler hanımlar

Back
X