- Konu Sahibi guneykarimkure
Konunun neresindeyim acabaHayır sen de varsın da
Sabote eden o kadar çok oldu ki
Konuya nasıl döneriz bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun neresindeyim acabaHayır sen de varsın da
Sabote eden o kadar çok oldu ki
Konuya nasıl döneriz bilmiyorum
Yaptığınız tüm yorumlara çok güldüm. Açıkcası yırtık çoraptan çıkarcasına hareket etmek istemezdim ama galiba bişeyler anlıyorum. Heyecanlandım ay. Ebet anladımYaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu
Günlük hayatta sevmeyeceğim biri gibi durmuyor
Saniyede 5 bildirim geliyorHa şöyle de canımı ye,mevzu dertler mi başlıklar mi peki?
Valla objektif olKonunun neresindeyim acaba![]()
Sanirim bende giderim dönünce görüşürüz o halde!yinede acele et...Saniyede 5 bildirim geliyor
Banlanmadan cevap vereyim
Sürem kalırsa
Başka şekilde anlatırım.
Konuma ben bile odaklanamıyorum
Şu anlamsız yorumlardan
KadınYaptığınız tüm yorumlara çok güldüm. Açıkcası yırtık çoraptan çıkarcasına hareket etmek istemezdim ama galiba bişeyler anlıyorum. Heyecanlandım ay. Ebet anladım
"""Konu sahibi gelin "kv elti isteksiz koca" dert çok hadi sarılalım. Dünya sayılı gün. Swvgiler kelebek. Papatyalar beyaz. Öptüm"" demiş. Bu kadar anladım. Bu da bişey bence anladım yani biraz.
Bu konuyuda gündemine al fena mı olurTabi
Günlük hayatta biz saçlarımızı yolup
Birbirimize hatıra diye verdik.
Merakını özelden gider.
Konumu mahvettiniz
Hakaret yokBurdan çok ban cıkar![]()
Niçin hep cinsiyetimi vurguluyosun anlamıyorum ama... Gerçi hiçbirşey anlamıyorum konun adınaKadın
Ben konumu unuttum,
Şu ortalık karmaşı bi güldürdü düşündürdü
Banlanmazsam ona döneceğim
Hak da vereceksin
Gel:)Yazım tarzınızı beğendim ben, hatta biraz sonu haikumsu olmuş güzel. Hadi sarılalım sıkı sıkı. :) (Ben etiketli değilim gerçi ama)
Ama bu haksızlık
KAdinlarklubu bura ne diyimNiçin hep cinsiyetimi vurguluyosun anlamıyorum ama... Gerçi hiçbirşey anlamıyorum konun adına
Dönmeni bekliyorum kadıncım. Kalp
Ben anladim ki BDV konularını kısaca özetlemiş ve amann ölümlü dünya sarılın sevdiginize ve bu gun sürpriz yapin demek istemis.
Ama chopin tarzi anlatan ablaya sesli güldüm![]()
Teşekkürler hanımlarYaptığınız tüm yorumlara çok güldüm. Açıkcası yırtık çoraptan çıkarcasına hareket etmek istemezdim ama galiba bişeyler anlıyorum. Heyecanlandım ay. Ebet anladım
"""Konu sahibi gelin "kv elti isteksiz koca" dert çok hadi sarılalım. Dünya sayılı gün. Swvgiler kelebek. Papatyalar beyaz. Öptüm"" demiş. Bu kadar anladım. Bu da bişey bence anladım yani biraz.
Google translate mi kullaniyon bacim?Konuma yazma
Ben hamile Türk kadınıyla polemiğe girdim
Sinirlendim
Kezbanlarla hiç sinir bozamam
Cici anne anlaşma yapalım
Sen yazma
Ben gözardı
Olmaz mı?
Güney size kollarını açmaz mı :)Ama bu haksızlık![]()