• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkında mısınız?

:KK70:
Ya o kadar devrik cümlen var hala milletin yazısını eleştiriyorsun zatzuma.
Söylemek istediklerin güzel ama gidiş yolun tam tersi yöne çıkarıyor seni.
Ne güzeli zilli zurna
Ben Türkçe çok iyi konuşurum
Sonradan öğrensem de ana dilimdir

Nefes almayı unutan bir kadın
Ona öğretin nasıl alındığını

Ama fark edin

O soluyoyor, burnundan

Ama normal insan gibi nefes nasıl alınır?

Çok zor

Öğrenmedi

Yaşarken boğulmak mı tadacak?
Tadıyor zaman zaman, anlaşılmamak içten içe canını sıkıyor , arıyor bir çıkış kapısı ve heryer kaskatı buz.
Hayvanların dilsiz ve sizi anlayarak bakması çoğu bencil insan'dan uzaklaşmaya neden ve ayrı zaman da hayvan sevgisi merhameti doğuruyor , daha sakin bir yapıda yaklaşıma zemin hazırlıyor sanki.
Birine sarılmak isteyip sarılamadan yutkunmak niye?
Dediğiniz gibi bunları isteyip icraata geçirmemek sorun , henüz vakit yok gibi düşünsek ve uygulamaya geçsek şimdi ne güzel olurdu değil mi?

Tadıyor zaman zaman, anlaşılmamak içten içe canını sıkıyor , arıyor bir çıkış kapısı ve heryer kaskatı buz.
Hayvanların dilsiz ve sizi anlayarak bakması çoğu bencil insan'dan uzaklaşmaya neden ve ayrı zaman da hayvan sevgisi merhameti doğuruyor , daha sakin bir yapıda yaklaşıma zemin hazırlıyor sanki.
Birine sarılmak isteyip sarılamadan yutkunmak niye?
Dediğiniz gibi bunları isteyip icraata geçirmemek sorun , henüz vakit yok gibi düşünsek ve uygulamaya geçsek şimdi ne güzel olurdu değil mi?
Erkek aşkından yakındığımı yazmadınız değil mi
Yoksa kocanıza günaydın falan demeyen gil"den olduğumu öne süreceğim

Erkek aşkından yakındığımı yazmadınız değil mi
Yoksa kocanıza günaydın falan demeyen gil"den olduğumu öne süreceğim
Hayır tabiki de , konunuzun özüne yaklaşımım direk anladığım kadarıyla ve size direk şahısa yönelik bir eğilimden bahsetmedim.
Hangi cümle ile bu düşünceye vardınız?

Burası öyle işte birinin ne dedigini anlamayınca gülüşüyoruz,gülüşüyorlar..
Herkesin derdi var işte bari burda gülelim gülsünler gül..
Bana gelmesin kimse

İstemiyorum

Kafam kadar yazdım orda

Okuması yazması olan
Beğenmiyorsa çıktısın

Polemik
Hareket
Siyasi
Dini
Üye hakkında

Mune Mune

Bunlarda yazılmayacaksa

Rabbim hayırlısını versin butonu gelsin

Bdv kapansın

Ne guzel demissin hayat kısa surpriz yapin sevin sevilin sıyrılıp herseyden bir olun diye ama yorumlarda kırmış ve kırılmışsın yapamamişsin yani... yazdığın şeyi uygulamaya geçir sürekli dene hic vazgeçme. Hayatin kanunu bu ölümler ayrılıklar bosanmalar illa ki olacak önemli olan kişilik ve iç huzur bunlari kaybetmemek gerek. Hayat devam ediyor bi yerden başlamalı. Yorumlarin hepsini okuyamadim bi başsağlığı kısmını gördüm içeriği bilmiyorum zira affedin başıniz sağolsun.

Hiç şaşırmadım, hiç bir zaman yazdıkların zaten tam anlaşılmıyor fazla zorlamasın :KK66: ben ki o kadar sevgi pıtırcığı bir insanım ama sana hep bi sinir olmuşumdur :KK53:
Çünkü kedilerin var benim kuşlarım
Entellektüel düzeyin benimle kıyaslanmayacak kadar düşük
Herhangi bir yerde görsem dikkatimi çekeceğin özelliğin yok

İş
Okul
Kariyer

Ne guzel demissin hayat kısa surpriz yapin sevin sevilin sıyrılıp herseyden bir olun diye ama yorumlarda kırmış ve kırılmışsın yapamamişsin yani... yazdığın şeyi uygulamaya geçir sürekli dene hic vazgeçme. Hayatin kanunu bu ölümler ayrılıklar bosanmalar illa ki olacak önemli olan kişilik ve iç huzur bunlari kaybetmemek gerek. Hayat devam ediyor bi yerden başlamalı. Yorumlarin hepsini okuyamadim bi başsağlığı kısmını gördüm içeriği bilmiyorum zira affedin başıniz sağolsun.
İyileşiyorum :)

İş
Okul
Kariyer
Bence içinde pamuk gibi bi insansında kendine bi duvar örmüşsün..
Bunu kkya uzun süre girmeyip geri döndükten sonra ilk banını seninle polemikten yemiş biri olarak söylüyorum.

Bence içinde pamuk gibi bi insansında kendine bi duvar örmüşsün..
Bunu kkya uzun süre girmeyip geri döndükten sonra ilk banını seninle polemikten yemiş biri olarak söylüyorum.
Aslında benim huyum konuşulsun diye açmadım konuyu.

Herkes dalga geçti
Bilmem ne

Pişman oldum

İş
Okul
Kariyer

Dikkatini kesin çekerim auram yeter :27: şaka şaka şişkoyum o yüzden görmemen mümkün değil :70:
Kedi besleyenler kuş besleyenlerden daha düşük entellektüel mi oluyor :deli: ama benim kuşum kedim balığım her türlü hayvanım oluyor naparsın hayvan seviyom ben :dondurma: bak şimdi kızım koynumda mır mır yapıyor :anne: kuşunu al koynunada yapsın bakalım :63:

İş ×
Okul×
Kariyer √ kocasının parasını yer :KK45: yok la o başka birşeydi :eek:

Back
X