- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
Benim tavrımı söyle bir?Konunun baştan savaş alanı sonunda herkesin sevgi pıtırcıgı olması![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tavrımı söyle bir?Konunun baştan savaş alanı sonunda herkesin sevgi pıtırcıgı olması![]()
Etkiye tepki..Benim tavrımı söyle bir?
Ne güzeli zilli zurna
Ya o kadar devrik cümlen var hala milletin yazısını eleştiriyorsun zatzuma.
Söylemek istediklerin güzel ama gidiş yolun tam tersi yöne çıkarıyor seni.
Tadıyor zaman zaman, anlaşılmamak içten içe canını sıkıyor , arıyor bir çıkış kapısı ve heryer kaskatı buz.Nefes almayı unutan bir kadın
Ona öğretin nasıl alındığını
Ama fark edin
O soluyoyor, burnundan
Ama normal insan gibi nefes nasıl alınır?
Çok zor
Öğrenmedi
Yaşarken boğulmak mı tadacak?
Başın sağolsun.Ne güzeli zilli zurna
Ben Türkçe çok iyi konuşurum
Sonradan öğrensem de ana dilimdir
Sordu muştular?Etkiye tepki..
Ama tepki tepkiyi dogurdu.
Benim derdim şu demedin,
Çöz beni arap saçı dedin..
Erkek aşkından yakındığımı yazmadınız değil miTadıyor zaman zaman, anlaşılmamak içten içe canını sıkıyor , arıyor bir çıkış kapısı ve heryer kaskatı buz.
Hayvanların dilsiz ve sizi anlayarak bakması çoğu bencil insan'dan uzaklaşmaya neden ve ayrı zaman da hayvan sevgisi merhameti doğuruyor , daha sakin bir yapıda yaklaşıma zemin hazırlıyor sanki.
Birine sarılmak isteyip sarılamadan yutkunmak niye?
Dediğiniz gibi bunları isteyip icraata geçirmemek sorun , henüz vakit yok gibi düşünsek ve uygulamaya geçsek şimdi ne güzel olurdu değil mi?
Burası öyle işte birinin ne dedigini anlamayınca gülüşüyoruz,gülüşüyorlar..Sordu muştular?
Millet
Geyik peşinde
Üzgün koca
Falan
Naapsin
Hayır tabiki de , konunuzun özüne yaklaşımım direk anladığım kadarıyla ve size direk şahısa yönelik bir eğilimden bahsetmedim.Erkek aşkından yakındığımı yazmadınız değil mi
Yoksa kocanıza günaydın falan demeyen gil"den olduğumu öne süreceğim
Bana gelmesin kimseBurası öyle işte birinin ne dedigini anlamayınca gülüşüyoruz,gülüşüyorlar..
Herkesin derdi var işte bari burda gülelim gülsünler gül..
Çünkü kedilerin var benim kuşlarımHiç şaşırmadım, hiç bir zaman yazdıkların zaten tam anlaşılmıyor fazla zorlamasınben ki o kadar sevgi pıtırcığı bir insanım ama sana hep bi sinir olmuşumdur
![]()
İyileşiyorum :)Ne guzel demissin hayat kısa surpriz yapin sevin sevilin sıyrılıp herseyden bir olun diye ama yorumlarda kırmış ve kırılmışsın yapamamişsin yani... yazdığın şeyi uygulamaya geçir sürekli dene hic vazgeçme. Hayatin kanunu bu ölümler ayrılıklar bosanmalar illa ki olacak önemli olan kişilik ve iç huzur bunlari kaybetmemek gerek. Hayat devam ediyor bi yerden başlamalı. Yorumlarin hepsini okuyamadim bi başsağlığı kısmını gördüm içeriği bilmiyorum zira affedin başıniz sağolsun.
Bence içinde pamuk gibi bi insansında kendine bi duvar örmüşsün..Çünkü kedilerin var benim kuşlarım
Entellektüel düzeyin benimle kıyaslanmayacak kadar düşük
Herhangi bir yerde görsem dikkatimi çekeceğin özelliğin yok
İş
Okul
Kariyer
Bak bu güzel haber... Daha da güzel günler göreceksin, sadece biraz zaman.İyileşiyorum :)
Aslında benim huyum konuşulsun diye açmadım konuyu.Bence içinde pamuk gibi bi insansında kendine bi duvar örmüşsün..
Bunu kkya uzun süre girmeyip geri döndükten sonra ilk banını seninle polemikten yemiş biri olarak söylüyorum.
Çünkü kedilerin var benim kuşlarım
Entellektüel düzeyin benimle kıyaslanmayacak kadar düşük
Herhangi bir yerde görsem dikkatimi çekeceğin özelliğin yok
İş
Okul
Kariyer