• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı bir anlam çikarmalı miyim ?

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
449
En iyi cevaplar
1
115
18
Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.

Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
Silsenize numarasini

Canı istemiş paylaşmış ben de genellikle wp durumda hiçbir şey paylaşmam ayda senede bir. Onun öyle bir anına denk gelmişsiniz

Canı istemiş paylaşmış ben de genellikle wp durumda hiçbir şey paylaşmam ayda senede bir. Onun öyle bir anına denk gelmişsiniz
Evet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.

Yani biz iletişimde değiliz son görülmesi de 05.00 gerçi bu işi gereği çoğunlukla böyle oluyor nöbet vs ama uzun zaman sonra kendini paylaşmış onun pek böyle şeylerle arası yoktur.
O zaman senle alakalı değil düşünme. Muhtemelen yeni flörtüne kendini gösteriyor

Gece diyorsun işte aklına düşmüştür kız,
muhtemelen yeni tanıştığı biri sadece numarası var sosyal medyalarında ekli değilse, oradan kendini gösteriyor, sil o numarayı sende önüne bak...

Gece diyorsun işte aklına düşmüştür kız,
muhtemelen yeni tanıştığı biri sadece numarası var sosyal medyalarında ekli değilse, oradan kendini gösteriyor, sil o numarayı sende önüne bak...
Adamın zaten sosyal medyası yok sevmiyor öyle şeyleri maşallah bayağıda poz vermiş kendisi.

Flortunu arar neden öyle yapsın ki. Ben de dün whatsapp fotoğraf atmıştım. Biz flörtken de görüntülü arardı paylaşmazdi atarsada özelden atardı.
Belki yeni konuşmaya başladılar ve foto atma aşamasına gelmediler o da kendini böyle göstermeye çalışıyordur

Back
X