- 24 Aralık 2024
- 413
- 416
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Ne alaka ya ben 2 istiyordum hep hayalim millet de 3 de olur dedi hepsi buDoğurganlık bu olmamalı ya.. Bu kafadaki insanları da hiç anlamadım, anlamayacağım da..
Matruşka gibi görüyorlar sizi heralde ?
Aynı cinsiyet için bile bir çocuk getirmedim ki.4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Allahın hakkı 3 diyerek çocuk yapılacak bir ülkede mi yaşıyoruz sizce?Hayır 2 düşünüyorum ama insanlar Allah ın hakkı 3 diyor zaten 3 bile bana aşırı çok geliyor
Getir bi mutlulukÇocuk getir?
Benim bir tanıdığımın kızı bulacam diye 5 oğlu oldu3. farklı olmazsa 4 de denenecek mi
Desinler. Ben şuan hamileyim bazı rahatsızlıklarım baş gösterdi. Bunu inşallah sağ salim doğurursam şükür edeceğim. Elalemin milletin bundan haberi var mı? Herkes kendi konforu peşinde. Onlar 3 de der 5 de der. Ünlüler bile o zenginlikte 2 tane yapıyor en fazla. Çocuk kolay değil. Yaparım diyorsan o başka. Kimsenin ne dediğine bakmayacaksın.Ne alaka ya ben 2 istiyordum hep hayalim millet de 3 de olur dedi hepsi bu
Allahın hakkı üç diye çocuk mu yapılır? Allah akıl fikir versin inşallah. ayrıca eşinle ilgili konular kabak gibi ortada duruyor.4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Eskiden bi mantigi varmış erkek çocuk istemenin, ya da çok çocuk yapmanın. Tarla tapan, nicelik olarak üstünlük ki bu güç demek.. simdi 2+1 apartman dairesinde paso dogurmanin anlamı yok. Kendine güvenen yine doğursun da olan çocuğa oluyor..3.de farkli olacağı garantisi mi geliyo 3 olmazsa 4 olmazsa 5 diye eskiler gibi 10 çocuk mu doğuracaksınız? Eşya mı bu da eksik tamamlansın. Evlat. Iyi bir gelecek iyi bir bakım vermek zorundasınız. Karun kadar zengin olsanız da mental olarak yetebilmek önemli. 3 çocuğa yetmek de biraz mabad ister.
Evet ,100 yil once falanNeden saçma olsun bence çoğu kişinin yaşadığı şeyler
Çocuk getirmek ne ya ? Aynen 4 yıllık evliliğe arka arkaya 3 çocuk yapın 4 yılın 3 yılı olmayın ondan sonra da cinsel hayatımız yok diye ağlayın4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Hayır 2 düşünüyorum ama insanlar Allah ın hakkı 3 diyor zaten 3 bile bana aşırı çok geliyor
Millet 5 olur dese 5 mi yapacaksın kendi aklın yok mu?Ne alaka ya ben 2 istiyordum hep hayalim millet de 3 de olur dedi hepsi bu
maddi ve manevi imkanlar yeterli ise eşte destek ise iki kafidir, diğer türlü tek çocuk yeterde artar.4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?