Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Aynı cinsiyet için bile bir çocuk getirmedim ki.

Farklı cinsiyet nedir ya cocuk cinsiyeti koleksiyonu mu yapiyorsunuz . Ha kız anası ha erkek anası evlat evlattir analık hissi aynıdır . Sizin adınıza üzüldüm inanılmaz bir cevrenin ortasında kalmışsınız . Cinsiyet avlar gibi çocuk yapılmaz istiyorsanız paranız ve psikolojiniz de buna müsaitse çocuk yapılır .

Ne alaka ya ben 2 istiyordum hep hayalim millet de 3 de olur dedi hepsi bu
Desinler. Ben şuan hamileyim bazı rahatsızlıklarım baş gösterdi. Bunu inşallah sağ salim doğurursam şükür edeceğim. Elalemin milletin bundan haberi var mı? Herkes kendi konforu peşinde. Onlar 3 de der 5 de der. Ünlüler bile o zenginlikte 2 tane yapıyor en fazla. Çocuk kolay değil. Yaparım diyorsan o başka. Kimsenin ne dediğine bakmayacaksın.

Allahın hakkı üç diye çocuk mu yapılır? Allah akıl fikir versin inşallah. ayrıca eşinle ilgili konular kabak gibi ortada duruyor.

Eskiden bi mantigi varmış erkek çocuk istemenin, ya da çok çocuk yapmanın. Tarla tapan, nicelik olarak üstünlük ki bu güç demek.. simdi 2+1 apartman dairesinde paso dogurmanin anlamı yok. Kendine güvenen yine doğursun da olan çocuğa oluyor..

Çocuk getirmek ne ya ? Aynen 4 yıllık evliliğe arka arkaya 3 çocuk yapın 4 yılın 3 yılı olmayın ondan sonra da cinsel hayatımız yok diye ağlayın

Yani bir ay önce açtığınız konuya bakiyorum, bir de bugün acitiginiza
Cidden hangi kafalari yaşıyorsunuz?
Cevre baskısıyla cocuk mu yapılır?
İki cocuk varken iki saat kuaföre gittiginizde idare etmeyen adamla bir de cevre istiyor diye 3. Cocugu yapıp hayatınızı cehenneme çevirdiğinizde, o cevreniz size destek cikacak mi?
Gidin bi elinizi yüzünüzü yıkayın kendinize gelin, akıl ve mantıkla düşünüp hareket etmiyor gibisiniz.

Hayır 2 düşünüyorum ama insanlar Allah ın hakkı 3 diyor zaten 3 bile bana aşırı çok geliyor

Ne alaka ya ben 2 istiyordum hep hayalim millet de 3 de olur dedi hepsi bu
Millet 5 olur dese 5 mi yapacaksın kendi aklın yok mu?

Cinsiyet denemek için çocuk yapmam, cahil insanlara da kulak vermem. Allah'ın hakkı 3 diyorlarmis, çocuk rızkı ile de gelir diyorlar patlat 10 tane

maddi ve manevi imkanlar yeterli ise eşte destek ise iki kafidir, diğer türlü tek çocuk yeterde artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…