Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Hayır 2 istiyorum ama eşim dahil 3 e kadar yolu var diyor tabi o cinsiyet için değil çocukları seviyor Allah var bakıyor da
Nasil bakiyor yahu?
Bu adam sabah ise gidip aksam geliyor
2 3 saat ilgileniyor sonra cocuk uyuyor
Sizde calisiyormussunuz
Kim bakiyor bu cocuklara
Simdi 1 tane var kim bakiyor mesela?
Bakici tutsaniz aylik en az 30 40 bin tl

Nasil bakiyor yahu?
Bu adam sabah ise gidip aksam geliyor
2 3 saat ilgileniyor sonra cocuk uyuyor
Sizde calisiyormussunuz
Kim bakiyor bu cocuklara
Simdi 1 tane var kim bakiyor mesela?
Bakici tutsaniz aylik en az 30 40 bin tl
Ya annesinin ya da kayınvalidesinin başına atıyordur. Zavallı kadınlar bunlar keyfi üreyecek diye rahat yaşayacakları zamanda çocuk bakacaklar.

Ya annesinin ya da kayınvalidesinin başına atıyordur. Zavallı kadınlar bunlar keyfi üreyecek diye rahat yaşayacakları zamanda çocuk bakacaklar.
Ay buyuk konusmayayim ama kendi torunlarimi bile ayda belli gunlerde gormek isterim
Ben kendi cocugumu bile bir isim oldugunda annemlere 2 3 saatligine biraktigimda tuhaf hissediyorum
Yasini basini almis insanlar kucuk cocuk enerjisiyle nasil baş etsin?
Sirf pipisi olacak diye ya da sacina kurdela takacak diye cinsiyet gozeten kisim hala var ya hayret ediyorum
cevresi 3 iyidir falan diyip bir de Allah'i karistiriyorlar bu ise
Hemen de etkileniyor
3 haktir esin 2 hanim daha alsin deseler dusunur mu acaba bunu da

Çocuk getirmek hihihi ne kadar kolay gibi eşim bakar demişsiniz eyvallah ama maddiyattan daha önemlisi manevi anlamda bakmak önemli daha çok iş size düşüyor sizin iyice düşünmeniz lazım. Ama sakın cinsiyet farklı olsun mantığıyla yapmayın yazıktır. Erkek olur hayirsiz olur kız olur hayirsiz olur yani o yüzden ALLAHTAN hayırlısını dilemek lazım.....

Hanımefendi kimse 1 saat bile bakmadı doğumda bile 3 gün gelip gittiler eşim ve ben bakıyoruz sallamasyonun bu kadar gözümüzden sakınıyoruz

Ama son zamanlarda ev işi yapmıyor.

o yerlere yemek döküyor her yeri dağıtıyor kirletiyor klasik erkek.
.

Bu konuda çocuğu bırakıp kuaföre gittiğinde çok bunalttigini anlatmistin
eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum
Hangisi şimdi?

Oğlum var.Kızlar siz de illa bir şey diyeceksiniz küskünlük yaptım adam bir şey yapmadı ha ilerde yapar mı o ayrı onu kimse bilemez garanti değil erkek milleti her şey beklenir
O kadar höt höt yorum yapildi hala dil cikaran emojili yorum atiyorsun bacim sen bu rahatlikla 5 6 tane daha dogurursun kasma hiç

Hayır 2 düşünüyorum ama insanlar Allah ın hakkı 3 diyor zaten 3 bile bana aşırı çok geliyor
İnsanlar nereden uydurmuşlar Allah’ın hakkının üç olduğunu? Daha fazla veya daha az yaparsak başkasının hakkını mı almış oluyoruz, veya az yapınca hakkımız yanıyor mu?

Bir. Halihazırda 1 (bir) çocuk var ikiyi yaptı, üç kaldı.
Off
O degil de ikisi ayni cinsiyette olsa da iyi degil mi, iki kiz kardes ya da erkek kardes daha iyi oynarlar, omur boyu arkadaslik yaparlar gibi geliyor bana. Esim erkek kardesiyle cok yakin mesela. Neden illa farkli cinsiyet olacak anlamiyorum. Zaten cinsiyeti gectim, bu devirde sirf saglikli cocuk dunyaya getirdigi icin bile insanlarin her gun sukretmesi lazim.

Hanımefendi kimse 1 saat bile bakmadı doğumda bile 3 gün gelip gittiler eşim ve ben bakıyoruz sallamasyonun bu kadar gözümüzden sakınıyoruz
Ikinizde memursunuz
Sen ev almak icin isten cikmadigini soyledin
Ee bu cocuk kac yasinda? Belediyenin kresine verdiniz o zaman?
2.dogurunca ona kim bakacak?
Maksat sevismek ve pirtlatmaksa orasi kolay, ona birsey demiyoruz zaten
Sonrasinda o cocugun maddi manevi psikolojik hayati nasil olacak diyoruz
Sonucta cocuk senin cocugun dogur 10 tane bizene ama ilerde o cocuklar bizim cocuklarla ayni ortamlarda bulunacak
Kiminin psikolojisi saglam, egitimi iyi
Kimi de dogurmak icin dogurulmus oyle boyle buyumus biri olacak
Biz bu kisimdayiz
Yoksa bizene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…