- 20 Ocak 2010
- 49.785
- 196.016
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
İşte hep bunlar ürüyor bizim gibilerde bitane bile yapmıyorkaçtır aynı konu, ultra cahil bir ailesiniz, akrabalarınız da ultra cahil. Ne yapacaksınız 3.çocuğu, ne verebileceksiniz ona? Çocuklarınıza acıdım.
Bir. Halihazırda 1 (bir) çocuk varİki cocuk varken iki saat kuaföre gittiginizde idare etmeyen adamla
Yani daha bir taneye bakamiyorlar, 2 yi yapip 3 e atlamislar, cidden değişikler, beynim yandıBir. Halihazırda 1 (bir) çocuk varikiyi yaptı, üç kaldı.
Nasil bakiyor yahu?Hayır 2 istiyorum ama eşim dahil 3 e kadar yolu var diyor tabi o cinsiyet için değil çocukları seviyor Allah var bakıyor da
Ya annesinin ya da kayınvalidesinin başına atıyordur. Zavallı kadınlar bunlar keyfi üreyecek diye rahat yaşayacakları zamanda çocuk bakacaklar.Nasil bakiyor yahu?
Bu adam sabah ise gidip aksam geliyor
2 3 saat ilgileniyor sonra cocuk uyuyor
Sizde calisiyormussunuz
Kim bakiyor bu cocuklara
Simdi 1 tane var kim bakiyor mesela?
Bakici tutsaniz aylik en az 30 40 bin tl
Leylekler getiriyorsa ondan öyle şey yapmıştırÇocuk getir?
Ay buyuk konusmayayim ama kendi torunlarimi bile ayda belli gunlerde gormek isterimYa annesinin ya da kayınvalidesinin başına atıyordur. Zavallı kadınlar bunlar keyfi üreyecek diye rahat yaşayacakları zamanda çocuk bakacaklar.
Hanımefendi kimse 1 saat bile bakmadı doğumda bile 3 gün gelip gittiler eşim ve ben bakıyoruz sallamasyonun bu kadar gözümüzden sakınıyoruzYa annesinin ya da kayınvalidesinin başına atıyordur. Zavallı kadınlar bunlar keyfi üreyecek diye rahat yaşayacakları zamanda çocuk bakacaklar.
Ama son zamanlarda ev işi yapmıyor.
o yerlere yemek döküyor her yeri dağıtıyor kirletiyor klasik erkek.
.
Bu konuda çocuğu bırakıp kuaföre gittiğinde çok bunalttigini anlatmistinEşim daha önceden çok yardım ediyordu ama artık çok rahatladı. Hem temizlikçi gereksiz buluyor hem evi aşırı derecede dağıtıyor ve kirletiyor yani ben hiç durmasam bile işler yetişmiyor. Lütfen bana bir akıl verin bu işin içinden nasıl çıkacağım.
Hangisi şimdi?eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum
O kadar höt höt yorum yapildi hala dil cikaran emojili yorum atiyorsun bacim sen bu rahatlikla 5 6 tane daha dogurursun kasma hiçOğlum var.Kızlar siz de illa bir şey diyeceksiniz küskünlük yaptım adam bir şey yapmadı ha ilerde yapar mı o ayrı onu kimse bilemez garanti değil erkek milleti her şey beklenir
Peki:)Hanımefendi kimse 1 saat bile bakmadı doğumda bile 3 gün gelip gittiler eşim ve ben bakıyoruz sallamasyonun bu kadar gözümüzden sakınıyoruz
İnsanlar nereden uydurmuşlar Allah’ın hakkının üç olduğunu? Daha fazla veya daha az yaparsak başkasının hakkını mı almış oluyoruz, veya az yapınca hakkımız yanıyor mu?Hayır 2 düşünüyorum ama insanlar Allah ın hakkı 3 diyor zaten 3 bile bana aşırı çok geliyor
OffBir. Halihazırda 1 (bir) çocuk varikiyi yaptı, üç kaldı.
Ikinizde memursunuzHanımefendi kimse 1 saat bile bakmadı doğumda bile 3 gün gelip gittiler eşim ve ben bakıyoruz sallamasyonun bu kadar gözümüzden sakınıyoruz
Aynen kanka o yüzden 5 tane yap ben arkandayımOğlum var.Kızlar siz de illa bir şey diyeceksiniz küskünlük yaptım adam bir şey yapmadı ha ilerde yapar mı o ayrı onu kimse bilemez garanti değil erkek milleti her şey beklenir
Memur mu vallaha bak aklımdan geçti şimdi bu kafa da okumuş işi gücü vardır dedim içimden kesin ama işte bizim memlekette çokta birşey ifade etmiyor bunlarIkinizde memursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?