- 24 Aralık 2024
- 413
- 416
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Aynen çöpe attık ne saçma yorumlar var sırf eleştirmek için eşimle bakıyoruz el bebek gül bebek büyüyorIkinizde memursunuz
Sen ev almak icin isten cikmadigini soyledin
Ee bu cocuk kac yasinda? Belediyenin kresine verdiniz o zaman?
2.dogurunca ona kim bakacak?
Maksat sevismek ve pirtlatmaksa orasi kolay, ona birsey demiyoruz zaten
Sonrasinda o cocugun maddi manevi psikolojik hayati nasil olacak diyoruz
Sonucta cocuk senin cocugun dogur 10 tane bizene ama ilerde o cocuklar bizim cocuklarla ayni ortamlarda bulunacak
Kiminin psikolojisi saglam, egitimi iyi
Kimi de dogurmak icin dogurulmus oyle boyle buyumus biri olacak
Biz bu kisimdayiz
Yoksa bizene
Ne alaka memur olunca 3 çocuk yasak mıMemur mu vallaha bak aklımdan geçti şimdi bu kafa da okumuş işi gücü vardır dedim içimden kesin ama işte bizim memlekette çokta birşey ifade etmiyor bunlar
Orası öyle gerçekten 1 tane bile zor ama şuan çalışıyorum o zaman ücretsiz izin alıcam nasip olursa olmazsa da çok şükür evladım var Allah olmayana versinSiz önce ikinci çocuğu dogurun bakalım öyle kolay oluyor mu tek çocuk gibi. Bir de üçüncüden bahsediyorsunuz :))
Ben ikinciyi dogurduktan sonra tek cocugun çok daha rahat olduğunu anladım. Bana da çok zor gelirdi tek çocuk. İki olunca çok çok daha zor. Üçüncüyü düşünemiyorum bile.Orası öyle gerçekten 1 tane bile zor ama şuan çalışıyorum o zaman ücretsiz izin alıcam nasip olursa olmazsa da çok şükür evladım var Allah olmayana versin
Sana değilNe alaka memur olunca 3 çocuk yasak mı
Yani yorumlar hayret verici yok anneler bakıyor yok belediye kreşi yok iyi yetişmiyor.Biz doğduğu günden beri desteksiz üstelik çalışıp eşimle bakıyoruz hatta doktor bile dedi ki tüp bebek mi çok ilgilisiniz o da şaşırdı yok dedim normal yani gözümüzden sakınıyoruz
Ne saçmalıyorsun biz her şeyini 4 4 lük yapıyoruz aylık dr a götürüyoruz çok şükür sağlıklı .Ücretli aşılarını vurduk.Bir ara iştahsız diye denemediğim tarif yoktu dr bile şaşırdı tüp bebek mi dedi .Onun dışında da ilgileniyoruz oyunlar oynuyoruz çocuğumuz hayatımzın anlamı.Misafir bile gelince bana diyor çok üstüne düşüyorsun kimse böyle yapmaz falan.Bilip bilmeden yorumlar geliyor hayret ediyorum.Tabiki çocuğun geleceğini düşünüp hareket ettiğim için 3 yıldan sonra anne oldum.Ama anneliği çok sevdim o yüzden yeşil ışık yaktım hepsi bu.kaçtır aynı konu, ultra cahil bir ailesiniz, akrabalarınız da ultra cahil. Ne yapacaksınız 3.çocuğu, ne verebileceksiniz ona? Çocuklarınıza acıdım.
ablacım aynı ilgiyi ben kedime gösteriyom yani cok da matah bişey değilNe saçmalıyorsun biz her şeyini 4 4 lük yapıyoruz aylık dr a götürüyoruz çok şükür sağlıklı .Ücretli aşılarını vurduk.Bir ara iştahsız diye denemediğim tarif yoktu dr bile şaşırdı tüp bebek mi dedi .Onun dışında da ilgileniyoruz oyunlar oynuyoruz çocuğumuz hayatımzın anlamı.Misafir bile gelince bana diyor çok üstüne düşüyorsun kimse böyle yapmaz falan.Bilip bilmeden yorumlar geliyor hayret ediyorum.Tabiki çocuğun geleceğini düşünüp hareket ettiğim için 3 yıldan sonra anne oldum.Ama anneliği çok sevdim o yüzden yeşil ışık yaktım hepsi bu.
Elimden gelse koynumda heryere kedomla gidicem (kendisi kokruyor dışardan) çocuguna iyi bakıyormuş Allah razı olsun beablacım aynı ilgiyi ben kedime gösteriyom yani cok da matah bişey değil
Çok üstüne düştüğüm için öyle bir yorum yaptı artık bilemicemDoktorunuz tam bir mal ne demek çok ilgilisiniz tüp bebek mi?
hastaneye götürüyomus oyun oynuyomus vay beElimden gelse koynumda heryere kedomla gidicem (kendisi kokruyor dışardan) çocuguna iyi bakıyormuş Allah razı olsun be
Ne alaka doğurduysam bakıcam tabi.Sadece gelen asılsız ve doğru olmayan yorumlara cevap verdimElimden gelse koynumda heryere kedomla gidicem (kendisi kokruyor dışardan) çocuguna iyi bakıyormuş Allah razı olsun be
Üf tamam ya ne desem bir kılıf tamam sen haklısın bacımhastaneye götürüyomus oyun oynuyomus vay be
sağol abla ic parazit dis paraziti yaptırmayı unutmaÜf tamam ya ne desem bir kılıf tamam sen haklısın bacım
Kediniz tüp Bebek mi?ablacım aynı ilgiyi ben kedime gösteriyom yani cok da matah bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?