Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Aynen çöpe attık ne saçma yorumlar var sırf eleştirmek için eşimle bakıyoruz el bebek gül bebek büyüyor

Siz önce ikinci çocuğu dogurun bakalım öyle kolay oluyor mu tek çocuk gibi. Bir de üçüncüden bahsediyorsunuz :))
Orası öyle gerçekten 1 tane bile zor ama şuan çalışıyorum o zaman ücretsiz izin alıcam nasip olursa olmazsa da çok şükür evladım var Allah olmayana versin

Orası öyle gerçekten 1 tane bile zor ama şuan çalışıyorum o zaman ücretsiz izin alıcam nasip olursa olmazsa da çok şükür evladım var Allah olmayana versin
Ben ikinciyi dogurduktan sonra tek cocugun çok daha rahat olduğunu anladım. Bana da çok zor gelirdi tek çocuk. İki olunca çok çok daha zor. Üçüncüyü düşünemiyorum bile.

kaçtır aynı konu, ultra cahil bir ailesiniz, akrabalarınız da ultra cahil. Ne yapacaksınız 3.çocuğu, ne verebileceksiniz ona? Çocuklarınıza acıdım.
Ne saçmalıyorsun biz her şeyini 4 4 lük yapıyoruz aylık dr a götürüyoruz çok şükür sağlıklı .Ücretli aşılarını vurduk.Bir ara iştahsız diye denemediğim tarif yoktu dr bile şaşırdı tüp bebek mi dedi .Onun dışında da ilgileniyoruz oyunlar oynuyoruz çocuğumuz hayatımzın anlamı.Misafir bile gelince bana diyor çok üstüne düşüyorsun kimse böyle yapmaz falan.Bilip bilmeden yorumlar geliyor hayret ediyorum.Tabiki çocuğun geleceğini düşünüp hareket ettiğim için 3 yıldan sonra anne oldum.Ama anneliği çok sevdim o yüzden yeşil ışık yaktım hepsi bu.

ablacım aynı ilgiyi ben kedime gösteriyom yani cok da matah bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…