Bu lafları anlayamıyorum işte ya Allah aşkına ne kompleks olabilir.Orda gözümün önünde dedikodumu yapıyolar arayan kişinin ismi geçiyor anlaşılıyor ister istemez hakkımda konuştukları aynısı başınıza gelse hayatta böyle tepki vermeyeceğinizi düşünüyorum insan kendi dilinde hakkında konuşulsa bile tepki veriyor bunda alınmam neden bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim gerçektenYaninda baska dilde konusan birileri var diye alinmak agir bir kompleks bence.
Ne guzel iste..hakkinda dahi konussa haberin yok cunku anlamiyorsun ne dertleniyorsun
Hatta belki senin hakkinda bile konusmuyordur..
Aynen katılıyorum normalde çok görüşmüyoruz zaten görüşünce de illa bi problem oluyor genelde kayınvalidem oğlunu çok kıskandığı içinaynen.
bu tip insanlarla ne kadar az gorusurseniz o kadar iyi.
kim oldugu muhim oldugu, sizi rahatsiz eden kim olursa olsun asla ayni ortamda durmayin
Bir kaç kere daha aynı olay gerçekleştiği için birikti sanırımIlk tepkiniz çok anlamsız.
Yanınızda yabancı bir dille konuşmamaları için uyarabilirsiniz.
Ko
Bu lafları anlayamıyorum işte ya Allah aşkına ne kompleks olabilir.Orda gözümün önünde dedikodumu yapıyolar arayan kişinin ismi geçiyor anlaşılıyor ister istemez hakkımda konuştukları aynısı başınıza gelse hayatta böyle tepki vermeyeceğinizi düşünüyorum insan kendi dilinde hakkında konuşulsa bile tepki veriyor bunda alınmam neden bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim gerçekten
Son yazdığım cevap size.Anlamamak için direniyorsunuz çünkü.Asıl alındığım kayınpederime hemen gözümün önünde başka dilde bu olayları anlatması umarım anlamışsınızdır daha net açıklayamam çünküKayinvalideniz gunluk konulardan bahsetmis. Tv izliyor vs diyerek... e bunda niye alindiniz ozaman?
Karsidaki kisi gelinleri sormus oda anlatmis...
Abartiyorsunuz bence.
Evet haklısınız arkadaşlarla bu aynı örnek zaten :)Yaninda baska dilde konusan birileri var diye alinmak agir bir kompleks bence.
Ne guzel iste..hakkinda dahi konussa haberin yok cunku anlamiyorsun ne dertleniyorsun
Hatta belki senin hakkinda bile konusmuyordur..
Benimde bircok yabanci arkadaslarim var..kendi aralarinda rusca, italyanca vsvs konusanlar oluyor. Hic alinmam gucenmem. Ay benim hakkimda konusuyor diye de triplenmem..
Rahat olun biraz...emin olmadiginiz konular hakkinda kendinize stres yaratmayin. Ozguveninizi gelistirin.
Arayan kişinin ismi geçince ve gelin kelimesinin anlamını bilince anlamamak için aptal olmak gerekiyor sanırımDili anlamiyorsaniz hakkinizda konustuklarina nerden kanaat getirdiniz. Size bakip el kas goz isareti mi yaptilar?
Arayan kişinin ismi geçince ve gelin kelimesinin anlamını bilince anlamamak için aptal olmak gerekiyor sanırım
Arayan kişinin ismi geçince ve gelin kelimesinin anlamını bilince anlamamak için aptal olmak gerekiyor sanırım
Sizin gibi sanırım sürekli laf sokmalarına maruz kalanlar zaten bunu laf sokmak olarak algılar.Biz buna rahatsız olduğumuz şeyi ifade etmek diyoruz,arkasından vs konuşmadan.Neden utanmam gerektiğine de siz karar veremezsiniz ayrıca üç yaşında çocukla konuşur gibi biraz üslup öğrenin."Anne benim ismimi bilmiyorsun herhalde" demeye yani laf sokmaya utanmıyorsunuz..
Ama başka dilde konuşuldu diye hemen kibarlasip kırılıyorsunuz..
Nasıl çelişki..
Hayırdır biz neciyiz burada Türkçe konuşun da anlayalim desenize mesela .
Belki x kişisi aradı gelinleri sordu, sana da selamları var dedi kadın. İki kelimeden sonuç çıkarıp alınmak da...
O dili öğrensem bile artık kulaktan duyma öğrendikleri için birçok şeyi farklı anlamlarda da kullandıklarını söylüyor eşim
Belki o da olabilir ama genelde şu kelimeye nasıl şunu diyoruz diye ailecek gülüyolar akrabalar toplandığı zaman :)Eşin ortalik karismasin diye önlem almiş sadece.Oldu da hakkinda kotu birsey dediklerini anlarsan "aslinda oyle demek degil" diyecekler
Bu arada ismini soylememesinde ben buyutulecek birsey goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?