E patronun o karakterde olduğunu bile bile, önceden oradan bunalmanıza rağmen neden girdiniz tekrar?
Eğer çok ihtiyacınız varsa, mecburen başka iş bulana kadar çalışın. Bugün bu sorun var, yarın başka bir iş yerinde başka bir sorun çıkar. Kusursuz iş yok maalesef
İşe şu an çok ihtiyacınız yoksa da ayrılın yani ne diyeyim...
Dediğim gibi işe çok ihtiyacınız varsa, başka iş bulana kadar devam edinDaha önce çalıştığımda farklı bir pozisyondaydım çok muhattap olmıyordum kendisiyle ve bilmiyordum böyle bir karakter de olduğunu
Teşekkür ederimDediğim gibi işe çok ihtiyacınız varsa, başka iş bulana kadar devam edin
Yoksa da ayrılın, başka iş bakın. “Dayanamıyorum” diyorsanız
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Aslında normal düzeyde alıngan ve duygusal bir insanım ama psikolojimi çok bozdu iş konusunda titizimdir düzenli ,ayrıntıcı,öğrenmeyi seven biriyim ama üzerimde öyle bir baskı kuruyor ki çalışasım gelmiyor.40 tane iyi şey yapayım iyi olmuş demez en ufak bir hatada sinirlenir yüzü gözü değişiverir.0 hatayla çalışmamızı istiyor ve yanlış yapmama korkusuyla yaptıgım işe odaklanamıyorum aklım yaptığım başka bir işte kalıyor acaba doğru yaptım mı diye.Panik atak oldum sayesinde sürekli kafamda olmayan şeyleri düşünüp korkuyorum ya olursa diye olmamış şeyler için endişeleniyorumZor insanla çalışmak feci bir şey gerçekten. Ama siz daha önce de iş arkadaşlarımın arkamdan oynadığı oyunlardan daraldım dediğinize göre ekstra hassassınız ve iş hayatında fazla duygusallaşıyorsunuz. Biraz daha geniş umursamaz olmaya çalışın patronunuzun sivri laflarını hakarete varmadıkça duymazlıktan gelin hata yaptığınızda tabii normal sınırlar içinde bir hatayla gamsızlığa vurun en önemlisi de mesai bitince işi işte bırakın eve de o ruh haliyle gitmeyin. Ben televizyon sektöründe çalışıyorum herkesin egosu tavan değil soru sormak çok bilmediğiniz belli okursa çiğ çiğ insanı yerler iş yetiştirme telaşı afet dönemi gibi gerginlik yaratır. Ben yıllardır iş hayatında hiçbir duyguya yer vermeden çalışmaya çalışıyorum ha insanın bir dayanma sınırı oluyor tabii Benim de bir işten ağlayarak ayrılmışlığım var. Canınıza eziyet halini alırsa ayrılın tabii ama önce duvar gibi duygusuz çalışmaya çalışın bence
Bu konuyu farklı düşüncelere ihtiyacım olduğu için ve içimi dökmek için açıyorum.Hertürlü düşünceye,fikire elekştriye,tavsiyeye açığım.Şimdiden teşekkür ederim.
4 ay önce şuan çalıştığım işe başladım.Aslında daha öncede şuan çalıştığım yerde 6 ay çalışmıştım ve iş arkadaşlarım yüzünden ayrılmıştım.Ayrılma sebebim ise dgs ye hazırlanmaktı ve arkamdan oynanan oyunları öğrenmiştim çok bunaldığım ve sınavım daha önemli olduğu için ayrılmıştım.Tekrar aynı yerde işe başlama sebebim ise hem daha önce çalıştığım kişilerin işten ayrılmış olması hemde paraya ihtiyacımın olmasıydı.(Ayrıca patron beni arayıp tekrar çağırdı.)İş yerim ufak bir şirket 10 kişiyiz,birde patronumuz var.Yaptığım iş ise ön muhasebe,çizim,ofis işleri,fiyat toplama teklif verme vb. İşe başlayalı 4 ay oldu ama çok bunaldım.Patronumuz çok takıntılı sinir bozucu herşeye laf eden bir tip herseyin hesabını ben veriyorum.4 ayda psikolojim bozuldu hakaret etmiyor ama çok sivri dilli en ufak bir şeyi bile sormaya korkuyorum.İnsanları ezmeyi çok seviyor ve topluluk içinde rezil ediyor(beni daha etmedi).
0 hatayla çalışmamızı istiyor ve insanı baskı altında tutuyor.işe gelmek istemiyorum ruhen o kadar çok yoruluyorum ki eve gidip sadece uyumak istiyorum.Bütün gün diken üstündeyim çok yoruldum artık.Bu arada 25 yaşımdayım ve biri 4 yıllık biri 2 yıllık diplomam birde segem sertifikam var (sigortacılıkla alakalı).Bu iş için hergün 6 da kalkıyorum ve tek bayan benim.Sizce ayrılmalımıyım işten.
Çok uzun bir yazı oldu kusura bakmayın bana fikir verebilirmisiniz.Siz olsaydınız ne yapardınız?
Duygularımı nasıl çöpe atıcamDuyguları çöpe atın, hepsi hallolur.
Biraz toysunuz galiba.
Her iş yerinde bir psikopat oluyor malesef
Evet aynı durumdayız dediğin gibi öyle bir laf ediyor ki gerizekalı gibi hissediyorum kendimi.Malesef bende benimle alakası olmayan bir sürü iş yapıyorum.Alışmaya çalışıyorum ancak mutlu değilim kafamda sürekli bir gitme planı var ne yapıcam bende bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak istedimYaziyi okurken kendimi okuyormusum gibi hissettim :) benim farkım isyerim biraz daha buyuk kadin sayisi 6 65 kisi de 6 kadiniz ve ben sekreterlik asistanlik pdks yapiyorum ve daha benle alakali olmayan bir suru is 1 sene oldu baslayali suan baya rahatim ama tabi mukemmel degil gerginlik stres ise isteksiz ve mutsiz gitme benim patronum da senin patronun gibi en ufak bir yanlisa tahammulu yok sivri dilli ve bazen oyle laflar ediyorli alenen hakaret etmese de sanki bana gerizekaliymisim muamelesi yapiyor. zamanla azaliyor bu ruh halin ya da alisiyorsun ama cok mutlu olamiyorsun ya da daha cok uzun zaman var boyle bir duruma. Isi birakma konusuna gelince is bulmak zor ben de cok dusundum ama tecrube kazanmak ve para kazanmak icin mecburen devam ettim ediyorum. 4 ay cok erken biraz daha calis bazi seyler rayina giriyor zamanla eskisi gibi olmuyorsun sende biraz daha sabret bence.
Evet aynı durumdayız dediğin gibi öyle bir laf ediyor ki gerizekalı gibi hissediyorum kendimi.Malesef bende benimle alakası olmayan bir sürü iş yapıyorum.Alışmaya çalışıyorum ancak mutlu değilim kafamda sürekli bir gitme planı var ne yapıcam bende bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak istedim
Çok erkenmiş seninkiO gitme planını bir kere kafana yerleştirdiğinde surekli dolasacak oralarda dedigim gibi bir sure bekle 1 senen dolunca daha rahata ereceksin ben baslardaki gibi degilim daha rahatim. Tabi baska bi is secenegi olursa degerlendir bir de mudurun seni cagirmis belli ki memnun senden mudurlerin hepsi aynidir baska bir yere ise girdiginde de cok farkli olmayacak bir yerde devam edip tecrube kazanırsan daha mutlu ve rahat olursun kanımca. Ben sabah 6:45 te servise binip tam 1 saat yol gidiyorum sirketi ben aciyorum
Ben iş yerini iş yeri de beni kullanıyor. Mesaim bitince hiçbirşey kalmaz aklımda, insanları da pek takmam. Duymam görmem fazla samimi olmam. Çıkarlar bitince bir taraf gidecek yada gönderecek sonuçtaDuygularımı nasıl çöpe atıcamduygusuz nasıl çalışılır ?
Bu konuyu farklı düşüncelere ihtiyacım olduğu için ve içimi dökmek için açıyorum.Hertürlü düşünceye,fikire elekştriye,tavsiyeye açığım.Şimdiden teşekkür ederim.
4 ay önce şuan çalıştığım işe başladım.Aslında daha öncede şuan çalıştığım yerde 6 ay çalışmıştım ve iş arkadaşlarım yüzünden ayrılmıştım.Ayrılma sebebim ise dgs ye hazırlanmaktı ve arkamdan oynanan oyunları öğrenmiştim çok bunaldığım ve sınavım daha önemli olduğu için ayrılmıştım.Tekrar aynı yerde işe başlama sebebim ise hem daha önce çalıştığım kişilerin işten ayrılmış olması hemde paraya ihtiyacımın olmasıydı.(Ayrıca patron beni arayıp tekrar çağırdı.)İş yerim ufak bir şirket 10 kişiyiz,birde patronumuz var.Yaptığım iş ise ön muhasebe,çizim,ofis işleri,fiyat toplama teklif verme vb. İşe başlayalı 4 ay oldu ama çok bunaldım.Patronumuz çok takıntılı sinir bozucu herşeye laf eden bir tip herseyin hesabını ben veriyorum.4 ayda psikolojim bozuldu hakaret etmiyor ama çok sivri dilli en ufak bir şeyi bile sormaya korkuyorum.İnsanları ezmeyi çok seviyor ve topluluk içinde rezil ediyor(beni daha etmedi).
0 hatayla çalışmamızı istiyor ve insanı baskı altında tutuyor.işe gelmek istemiyorum ruhen o kadar çok yoruluyorum ki eve gidip sadece uyumak istiyorum.Bütün gün diken üstündeyim çok yoruldum artık.Bu arada 25 yaşımdayım ve biri 4 yıllık biri 2 yıllık diplomam birde segem sertifikam var (sigortacılıkla alakalı).Bu iş için hergün 6 da kalkıyorum ve tek bayan benim.Sizce ayrılmalımıyım işten.
Çok uzun bir yazı oldu kusura bakmayın bana fikir verebilirmisiniz.Siz olsaydınız ne yapardınız?
Haklısın keşke bende beynimi biraz rahatlatabilsem bu şekilde düşünerek.Ben iş yerini iş yeri de beni kullanıyor. Mesaim bitince hiçbirşey kalmaz aklımda, insanları da pek takmam. Duymam görmem fazla samimi olmam. Çıkarlar bitince bir taraf gidecek yada gönderecek sonuçta
Hepsi öyle be. Hangi patron gül gonca ki ? Benimkide manyagin takintilinin önde gideni:) baslarda bu beni kanser edecek diyodum ama sonra hehe demeye başladım. Isin kötüsü hep beraber çalışıyoruz dib dibeyiz
Malesef öyleHer işyerinde patronlar azarlar lakin insan gücüyle çalışıyoruz hata illa olur ama uyarmanında adabı olur . Bu devirde bazen iş bulmak zor oluyor bir kaç şirkete başvuru yapın olumlu dönüş olduğunda ayrılın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?