Farklı düşüncelere ihtiyacım var.

Böyle insanlar lütfen patron olmasın böyle hastalar var maalesef.
Benim çalıştığım yerde patronumuz eşi bayan ve bir ortak daha üç kişilerdi.
Bayan patron herşeye burnunu sokuyordu hemde herşeye
Beni canımdan bezdirmisti.
Herkese takıntı çok hakkımızı yedi ama ben en sonunda hamileydim ayrıldım daha doğrusu bunu benim yapmama zorladılar
Bende arkama bakmadım.
Yıldim çünkü
Ben girişte ofis odasında yedim sekreter ve asistanlık yapıyordum ama bu görevler dışında herşeyde yapiyordum
Kapıdan içeri kim girerse ben konuşmamı bitirmeden kim olduğunu sormadan
Adam orda dururken telefon açardı içerden odadan
Adam yanımda düşünün buyrun tamam falan gibi adama çaktırmadan sorusuna cevap verirdim
O kim derdi:))
Ya bir dk beklede öğreneceğiz böyle sabırsız böyle ukala burnunu herşeye sokardi

Herzaman kurumsal firma iyidir
Patron olan yerde çalışmak
Çok zor
Her insan patron olamıyor insan olamıyor maalesef

Sabret bir süre ve deneyim kazan en azından cvnde deneyim olur.iş hayatında her türden insan var ve sabretmrli

Bizde aynı ofisin içindeyiz malesef.Nasıl dayanmayı öğrendiniz peki varmı önerebileceğiniz bir şeyler
Pek bi sırrı yok aslında. Mecburiyetim var paraya ihtiyacım var. Burdan çıkıp x x bi yere de gitsem orda da problemler yasiyacagimin farkindayim, her sorunda isi birakmak olmaz ki. Kendi kendime profesyonel olmaya söz verdim. Bir de her dedigini her soyledigini kafaya takacaksam ohoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…