Farklı fikirlere ihtiyacım var

bu tavırların sebebi siizn ailenizin maddi durumunun gayet iyi olması ve bundan sizin+eşinizin faydalanıyor olması olabilir mi? yani bekın evinizi babanız vermiş maşallah takıda hiçbirşey eksik vermemiş. damatta bu durumda biraz iç güveysi gibi olmuş ee belki onun ailesini bu duruma tepkilidir. oğullarına kızsalarda küs durarak ondan kopmak istemeyebilirler. bu durumda siz ortada kalıyorsunuz ve tepki size patlamış oluyor. benim fikrim bu. yapacak ne var derseniz zaman, takmamak ve onlarla iletişime girmeye devam etmek(tabi kendinizi yıpratmadan)

Şöyle insanlar zaten sizden uzak olsun huzurunuzu kaçırırlar. Hiiç muhatap olmayın. Terbiyesizler.

Canım ben de çoğunlukla aynı fikirdeyim.Gelen ağam giden paşam,nasıl isterlerse öyle davran.
Görüşmek isterlerse buyursunlar,istemezlerse kendileri bilirler.
Sen bu süreçte tarafsızlığını koru,inisyatifi eşine bırak.Fazla sorgulayıp deşme derim.

Haklısınız takmamak elimde değil bu arada evden haberi yok ailesinin ortak alındı sanıyorlar bide bu ev hakkımdı benim aynısı kardeşimde de var zaten ne yapmamı bekliyorlardı ben anlamadım kirada otursam sevineceklerdi herhalde nerden düştüm ben bu aileye anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…