- Konu Sahibi esraylmz03
-
Evet canım daha doğrusu kendi basına düğün yapmış olması otelden ziyade.ablası özel okulda okuyo ve daha 2 senesi var onu beklemeliymişim yani 4 sene nişanlı kalacakmışız seven insan beklermişEşinizin babasının sorun ettiği tek şey düğününüzün otelde olması mı ?
Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
Tek kelime : takma.Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
Evet bizim durumumuz çok iyi ama onlarında çok kötü değil babam istemedi ben ve eşimin ortak kararı bu .babam hiç onlara demedi siz niye bole yapıyorsunuz diye ve 2 sene bi kere bile evimize gelmediler .zaten maddi problemleri geçtik yapmasınlar sorun değil babamla eşim herseyi halletti .mesela düğün tarihi konulacak hele bi dur bi bakarız bekleyin ne var bilmem ne hep bu tavırdalar yani hiç bişeyi çözüme ulaştırmadılarDugunun otelde ve yemekli olmasini senin baban mi istedi peki?
Anladigim kadariyla babanin durumu iyi ve karsisindaki kisiden de biraz harcama yapmasini istemis gibi geldi bana.
Durumunuza gelince, zamana birakin, ustelemeyin, yine sayginizi korumaya devam edin birbirinizin ailesine karsi.
Hepsi tuhaf evet. Uzak durduğunda bir hayr var işte. Niye böyle garip insanların içine karışmak istiyorsun?Yani ne bileyim kızlar ben anlamadım bunları mesela ablası nişanıma gelmedi eşime küsmüş güya oda sıradan kardeş kavgaları olur ya onlardan hepsi bi tuhaf ya
olabilir bence de.Ablada bir kısıntı var galiba. Baba bu kadar direttiğine göre abla sıkıştırıyordur diye düşündüm. Çok mu fesadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?