- Konu Sahibi esraylmz03
Yok fesat değilsiniz arkadaslar ablası eşimle barıştığı halde benimle konuşmuyo halbu ki benim nişanıma gelmedi aslında benim konuşmamam gerek ne garip değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak kendi aralarında halletsinler sonra kötü olan sen olursun, sen eşine olan desteğini kesme yeter.Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
Evet canım daha doğrusu kendi basına düğün yapmış olması otelden ziyade.ablası özel okulda okuyo ve daha 2 senesi var onu beklemeliymişim yani 4 sene nişanlı kalacakmışız seven insan beklermiş
Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
Gelmiyorum o zaman bende dedi suratına kapattı annesinin ya babası hem suçlu hem güçlü hem misafir gibi geldiler düğüne bi de bizi istemiyorlar bayramda gercekten çok tuhaflarEşinizin annesi ne diyor bu durumlara sizinle ilişkisi nasıl?
Bence siz çok yorum yapmayın bu konularda eşinize neticede babası yarın onlar iyi olur siz kötü olmayın ..
Bu konuda çekimser davranmanızı öneririm.
Gelmiyorum o zaman bende dedi suratına kapattı annesinin ya babası hem suçlu hem güçlü hem misafir gibi geldiler düğüne bi de bizi istemiyorlar bayramda gercekten çok tuhaflar
Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
Evet kesinlikle. Üstelik abla nişanlarına dahi katılmamış. Ailenin en başta bu duruma tepki göstermesi gerekirdi. Belki de konu sahibi istenmeyen gelindirolabilir bence de.
baba kızının sözünü dinleyen bir tipse iyice kinlenmiştir oğluna karşı.
çok saçma.
ortada bir mesele yokken küslük çıkarılmış.
Aman boşver arkadaşım huzurunuz için böylesi daha iyi sanki takma kafana sen kayınvalidenle görüş ara hal hatır sor yeter.Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
İsterse görüşür istemezse görüşmez.Sen vazifeni yapmışsın üsteleme.Eşin görüşürse gider mesafeli görüşürsün görüşmezse sen de mesafeni korursun.Kızlar ben 1 aylık evliyim.öncelikle durumu size özetleyim daha iyi anlarsınız .bizim düğünümüzü eşim yaptı otelde yemekli bi düğünüm oldu eşyalarımızı falan aldı babam da ev verdi lüks bir semtten ayrıca 30000 değerinde altın taktı.gelelim sorunumuza esim babasıyla küs sebebi ise babası asırı kavgacı sinirli takıntılı bi insan esim kötü bir çocukluk geçirmiş esim otelde düğün yaptıgı için aylarca kıyamet kopardı bu bana yapılmış bir hakarette diye başka bi baba olsa sevinir benim bildiğim.2 sene nişanlı kaldım 1 kere aramadılar bile herseyi biz hallettik buna rağmen nişanlımla konuşmuyo.neyse Bayram geldi ve biz italyadaydık annesini aradım bayramlaştım babasını aradım tel kapalı aksama kadar bende yalnış anlamasınlar diye annesini tekrar aradım durumu anlattım telin kapalı olduğunu babasına ulaşamadımıgımı güzelce anlattım annesi de tamm dedi neyse biz döndük ertesi gün zaten eşim annesini aradı biz gelicez diye annesi oğlum zamana bırak babam istemiyo sizi dedi bende duydum bunu ve çok üzüldüm ve ben bütün bu olanlara rağmen 1 kere bile saygısızlık yapmadım kızlar ben haksız mıyım bizi kabul etmemeleri bu kadar buyutulecek bi olay değil mi
Canım ikimizde 26 yaşındayız abla özel üniversitede okuyo 28 yaşında ve bu sene 3. Sınıftaabla okuyor ve size 4 sene beklemenizi söyledi.
sizin yaşlar kaç ki ? abla okuduğuna göre?
bazı ailelerde büyük evlenmeden küçüğe izin çıkmaz saçma ama bu böyle. ve belki de dediğin gibi büyük masraf edilmesi babayı rahatsız etti.
ama bu senin sorunun yada suçun değil ki. takma kafana. tadını cıkar evliliğinin. ne güzel dügünün olmuş bi sürüde takılan takılmış sanırım sıfır borç. daha ne. ? şükredecek haldesin. onlarda zamanla alışırlar sana..
Ee tamam yaşlarınız da tamam daha ne?Canım ikimizde 26 yaşındayız abla özel üniversitede okuyo 28 yaşında ve bu sene 3. Sınıfta
Evet özel Üniversite fiyatları malum çok pahalıkardesı okurken neden evlenemezsınız dedı onu anlamadım
maddı durumu mu yeterlı degıldı kayınbabanızın