Sadece huzur versinler başka bir şey bekleme!adetlere de takılmayın bence,ona yaptı bana yok derken belki acemiliklerine denk gelmiştir:))))
Ben olsam illa konuşulacaksa şu kayınpederin para vermesi yatırılsın masaya.
Bayram değil seyran değil henüz gelin bile değilsin ne alaka harçlık yani?
doğruysanız siz anlatın onlar dinlesinlerbana kalsa bence de gerek yok ama büyüklere laf anlatmak cok zor.
şimdi onun ailesine söylesem sizin söylemenizle mi yapıcaz olur
benimkilere bosverin diyorum ele güne karşı olur mu diyolar
kararsız kaldım elalem derdinden iflahım kurudu
1 sene nişanlı kalsanız kayınvalideniz ayda 1 kere size gelse 12 eder her gelişinde kadın hediye mi getirecek size o zaman siz de onların evine her gidişinde anneniz ve babanız hediye alıyor mu almıyordur büyük ihtimalle beklentiye girmeyin hatta annenize de söyleyin beklentiye girme böyle şeylere gerek yok şuan sizi dolduruyor gibi görünüyor kayınvalideye karşı.Belkide kadın çok iyi birisi belkide birbirinizi çok seveceksiniz ama anneniz ve çevrenizde ki kişiler sürekli böyle konular açarsa sizde kadına karşı bir tavır bile oluşabilir istemsizce.kızlar merhaba,
nişanlımın ailesiyle benim ailem arasında farklılıklar var bunları nişan olayında zor da olsa aştık ama şimdiki sorunumuz anneme göre daha büyük.
bizim adetlerimizde kız evine her gelindiğinde kv kıza hediye getirir ama bana henüz hiç birşey gelmedi yani durumları da var ama yapmıyolar.
sağ olsun kp para vermek istiyo kendine bişeyler alırsın diyo ben var baba sağol diyorum kabul etmiyorum.
ama kv hiç sormadı daha belki adetlerinde yoktur dedim ama duydum ki diğer gelinlerine yapılmış götürmüşler.
benim için sorun yok çalışıyorum çok şükür her istediğimi alıyorum onlardan gelicek patikte cembrde gözüm yok ama akrabalarım kv neler yaptı diye sorunca cevap veremiyorum
ne yapsam nişanlıma uygun bi dille söylesem mi çünkü annem cok üzülüyo seni önemsemiyo kv diyo
ya cidden geçsek artık bunları. yıl oldu 2016. hala hediye peşinde koşan gelinler, kv ne yaptı diye soran akrabalar... geçiniz ya cidden geçiniz yani.
zorla olmaz ki bu işler.bana kalsa bence de gerek yok ama büyüklere laf anlatmak cok zor.
şimdi onun ailesine söylesem sizin söylemenizle mi yapıcaz olur
benimkilere bosverin diyorum ele güne karşı olur mu diyolar
kararsız kaldım elalem derdinden iflahım kurudu
1 sene nişanlı kalsanız kayınvalideniz ayda 1 kere size gelse 12 eder her gelişinde kadın hediye mi getirecek size o zaman siz de onların evine her gidişinde anneniz ve babanız hediye alıyor mu almıyordur büyük ihtimalle beklentiye girmeyin hatta annenize de söyleyin beklentiye girme böyle şeylere gerek yok şuan sizi dolduruyor gibi görünüyor kayınvalideye karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?