• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farklı gelenekler

benimkilerde yapmıyolar işte sadece bana söyleniyo ama kalkıpta onlara bizim adetlerde böyle demezler
Siz beni yanlış anladınız.. aileniz size söylenip strese sokuyo.. benim ailem ne bana söylendi.. ne de millete laf düşürdü.. ne akrabalara ne komşulara prim vermediler..

Demem o ki ailenizle konuşun bana bu konuları açmayın strese giriyorum ben deyin

Siz beni yanlış anladınız.. aileniz size söylenip strese sokuyo.. benim ailem ne bana söylendi.. ne de millete laf düşürdü.. ne akrabalara ne komşulara prim vermediler..

Demem o ki ailenizle konuşun bana bu konuları açmayın strese giriyorum ben deyin

keşke benim annemde bu sekilde yapabilse ama kendisi biraz takıntılıdır yani seni istemiyolar mı moduna giriyo

Nasil yani? Var sayalimki bizim adetlerde hep el emegi var. Herkesin adetinde var bendede olmali diye yasli basli kadina orgumu orduruceksin? E o zmn onlarin adetindede gelin kizin havlu islemesi ve televizyon dantelleri olmazsa olmazi. Varmisin dantel ormeye?

yaşlı değil
şu an kendisi örüp satıyor battaniyedir danteldir vs. yani istese yapabilir..

yaşlı değil
şu an kendisi örüp satıyor battaniyedir danteldir vs. yani istese yapabilir..

o zaman elinde görünce bana da ör de

elinden olsun de

hatta beğendiğin renk ip al götür

örmem demez muhtemelen

sonra da getirir ya da sen dersin işte X in annesi örmüş benim için vs vs

keşke benim annemde bu sekilde yapabilse ama kendisi biraz takıntılıdır yani seni istemiyolar mı moduna giriyo
O zaman bırakın konuşsunlar ama bu durumdan sıkıkdığınızı belli edin.. nişanlınıza hiçbi şey söylemeyin.. kvnizin de tavır ve davranışlarına göre siz de kendinizi ayarlarsınız..

İlla söylüycem derseniz de nişanlınız : sana da yapıcaklar biraz sabırlı ol veya ailesini savunucak tarzda açıklamalarla gelicek çok büyük ihtimalle ve durduk yerde canınız sıkılcak.. bırakın sizin aileniz arasında kalsın sadece

Back
X