Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kv nin iyi niyetinden şüphe duyuyormusun peki?etrafınızda konu komsu akraba vardır.
ben aylardır herseyı söyledim ihtiyacım yok dedim gönül alma işi bu dediler
istemiyorum dedim biz böyle gördük dediler
gereksiz dedim ele güne karsı ayıp vs bi dünya sey dinledim
bende yoruldum haliyle iki tarafıda hoş tutmaya calışıyoruz ne eksiğim var ne ihtiyacım
ama bazen kv bizim adetlerimizde bunlar var diye söylerken bizimkileri yapmaması saygısızlık gibi geliyo bana
yinede akıl edemiyodur diye düşünüp annemi sakinleştirmeye calışıyorum
kv nin iyi niyetinden şüphe duyuyormusun peki?
oldukca da sık görüşüyorsunuz.
diğer gelinlere yapıp sana yapmamasının illaki bir sebebi var onun mantığında.
ihtiyacın yok diye mi düşünüyor ki?
bir de çevrenin bu kadar karışıyor olabilmesi de düşündürücü.
küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?
fırsat vermeyin konuşturmayın milleti bu kadar.
sana hediye gelip gelmemesini takip etmeleri pek te iyi niyetten değil.
getiriyorlar deyip geçin.
çeyizime alıyor de.
ne bileyim çok mu zor konuşmalarını engellemek
Her geldiğinde mi?Ne alaka ya. Muhtaç mısınız, aç açıkta mısınız, bırakın böyle fuzuli şeyleri.
Ben evlenirken değil bohça hediye, düğünümde taktıkları bileziği bile eşimle aldık. Evimde kimsenin beş kuruşu yok. Ama bu çok güzel bir evliliğe sahip olmamı engellemedi. Çok şükür herkesin örnek verdiği bir evliliğim var. Böyle şeyleri ailem de ben de mesele etsek çoktan ayrılmıştık. Bizde bohça hediye yok mu, var tabii ki. Ama ailem için insanlık önemliydi. Çok şükür de "insan" bir damatları oldu.
İnsan yaşını başını almış diye annelerden olgunluk bekler bir de. Artık belli bir yaştan sonra "elalem ne der" kafasında değildir diye düşünür. Yaşla alakası yokmuş.
kızlar merhaba,
nişanlımın ailesiyle benim ailem arasında farklılıklar var bunları nişan olayında zor da olsa aştık ama şimdiki sorunumuz anneme göre daha büyük.
bizim adetlerimizde kız evine her gelindiğinde kv kıza hediye getirir ama bana henüz hiç birşey gelmedi yani durumları da var ama yapmıyolar.
sağ olsun kp para vermek istiyo kendine bişeyler alırsın diyo ben var baba sağol diyorum kabul etmiyorum.
ama kv hiç sormadı daha belki adetlerinde yoktur dedim ama duydum ki diğer gelinlerine yapılmış götürmüşler.
benim için sorun yok çalışıyorum çok şükür her istediğimi alıyorum onlardan gelicek patikte cembrde gözüm yok ama akrabalarım kv neler yaptı diye sorunca cevap veremiyorum
ne yapsam nişanlıma uygun bi dille söylesem mi çünkü annem cok üzülüyo seni önemsemiyo kv diyo
bizimde öyle olcak ikimiz yapıcaz herseyimizi zaten söylendi konuşuldu beklentim yok
ama hediye olayını onaylamasamda annem bi yandan cevre bi yandan bunaltıyor
Konuşmadım..yani bu konulardan nişanlıma bahsetmiyeyim mi
siz ne yapmıştınz konustunuz mu