Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz kimyasal olabilir miKizlar iki gün önce devlet hastanesi de hcg testim 56.3 olduğunu öğrendim iki sonra özel hastanede verdim oda 42.10 ciktı ilk devlete 12 sonra 56 öğrendik neden boylele başka hastanede düşük cikti
Hcg takibi yaparken aynı hastanede ve gunasiri aynı saatte vermeniz gerekirİlk 6 çıktı sonra 12 adet gördüm 2 gün sonra 56 la öğrendik özele gittim sonucum bu çıktı acaba cihaz farklılığı olabilir mi doktorum tekrar kan ver dedi
Yarın vermeyi düşünüyorum dıs gebelikten korkuyorum ama herhangi bir rahatsizlıgim yokFarklı laboratuvar farklı sonuç verebilir, o yüzden takip yapacaksan aynı yerde aynı saatlerde kan vermeye özen göster, hayırlı olsun
Farklı laboratuvar farklı sonuç verebilir, o yüzden takip yapacaksan aynı yerde aynı saatlerde kan vermeye özen göster, hayırlı olsun
Yarın aynı yerde kan verin adet gibi kanama görülmesi dış gebelikte olabiliyor kendimde yaşadım siz düzenli takibi bırakmayın inşallah sağlıklı hayırlı olurTeşekkür ederim vala adet oldum sanarken böyle oldu sevinemedik bile![]()
Ben ilk 6 di öğrendik iki gün sonra 12 di ogrendigimiz zaman kanamam vardı devletdeki doktor kimsyasal dedi adet gibi iki gün surdu durdu ev de test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim o gün 56. 3 çıkmıştı özele gittim cumartesi günü pazarda kan verdim oda 42.10 çıkmış hayırlısı ne diyelimYarın aynı yerde kan verin adet gibi kanama görülmesi dış gebelikte olabiliyor kendimde yaşadım siz düzenli takibi bırakmayın inşallah sağlıklı hayırlı olur