Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi?

Pinklaydy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
196
80
13
26
Kızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?

Siz anlaşabilirsiniz de ailesiyle anlaşabilir misiniz? bunu sorun kendinize

Ama o o görüşten degil. Tamam o dustur uzerine yetiştirilmiş ama kendi fikirlerini bulmus. Net sekilde ifade edeyim biz sag gorusluyuz onun ailesi ( banadi) hdpliymus.
Erkeklerin çoğu evlenince özüne dönüyor. Ailesi ne ise o da o oluyor. Siyasi yorum yasak bu arada. Çok o tarafa girmeyin

Canım hiç ama o ailesinden farklı diye düşünme. Sadece ideolojik farktan bahsetmiyorum. İnsan yetiştiği kültürden kopamaz, illa ki etkileri izleri kalır. Sen de eminim kendi ailenin kültürünü yansıtırsın. o da kendi ailesinin kültürünü. Aşık değilsen sevgilin değilse hiç o sulara girme derim. Doğu'nun kültürü çok farklı. Ben oralarda 3 yıl görev yaptım. Orda yaşaman o insanları tanıman gerekir aslında beni anlaman için.

Ortada fol yok yumurta yokken böyle bir şey düşünmeniz de bilmiyorum yani
Sevgili değilsiniz flört nişan yok hiçbir şey yok

Ben kastamonluyum turkum eşim diyarbakirli kurt cokta on numara insanlarlar 1 sene nişanli kaldim 3 aydir evliyim herkez gbi illa bizimde tartismarimiz oluyo eşimle ama ailesi bana karsi cok iyi insanlar bnce kulturle alakasi yokta insan insan olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…