Sahte hesaplardan yazıyor... haklısınsenle konuşma cesareti bile olmayan adamdan ne beklıyorsun allah aşkına ,
Siz anlaşabilirsiniz de ailesiyle anlaşabilir misiniz? bunu sorun kendinizeKızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?
Galiba sartlari cok ağır... ailesinden pek emin drgilim. Birde aileler arası ideolojiler taban tabana zıtSiz anlaşabilirsiniz de ailesiyle anlaşabilir misiniz? bunu sorun kendinize
O zaman evlenirseniz Antidepresanları hazırlayınGaliba sartlari cok ağır... ailesinden pek emin drgilim. Birde aileler arası ideolojiler taban tabana zıt
Galiba sartlari cok ağır... ailesinden pek emin drgilim. Birde aileler arası ideolojiler taban tabana zıt
Ama o o görüşten degil. Tamam o dustur uzerine yetiştirilmiş ama kendi fikirlerini bulmus. Net sekilde ifade edeyim biz sag gorusluyuz onun ailesi ( banadi) hdpliymus.O zaman evlenirseniz Antidepresanları hazırlayın
Erkeklerin çoğu evlenince özüne dönüyor. Ailesi ne ise o da o oluyor. Siyasi yorum yasak bu arada. Çok o tarafa girmeyinAma o o görüşten degil. Tamam o dustur uzerine yetiştirilmiş ama kendi fikirlerini bulmus. Net sekilde ifade edeyim biz sag gorusluyuz onun ailesi ( banadi) hdpliymus.
Bilmiyordum yasak oldugunu pardon. Gercektrn mı? Ozune dönüyor? Olmaz o zaman. Cok sagolllErkeklerin çoğu evlenince özüne dönüyor. Ailesi ne ise o da o oluyor. Siyasi yorum yasak bu arada. Çok o tarafa girmeyin
Ne kadar tanıyorsun ve güveniyorsun. Bunları düşün ve kararını ver. Her erkek değişecek diye bir şey yokBilmiyordum yasak oldugunu pardon. Gercektrn mı? Ozune dönüyor? Olmaz o zaman. Cok sagolll
Guvenemiyorum maalesef. Cubku baksana hep fske hesaotwn yazıyorNe kadar tanıyorsun ve güveniyorsun. Bunları düşün ve kararını ver. Her erkek değişecek diye bir şey yok
Hiç atraksiyona gerek yok katiyen olmaz.bende iç anadoluluyum acı tecrübe etmisimdir....
Flort var. Vardi cikardim. Sildim.Ortada fol yok yumurta yokken böyle bir şey düşünmeniz de bilmiyorum yani
Sevgili değilsiniz flört nişan yok hiçbir şey yok
Sildim zaten...Hatta sizi sevse bir şekilde size açılırdı
Ben kastamonluyum turkum eşim diyarbakirli kurt cokta on numara insanlarlar 1 sene nişanli kaldim 3 aydir evliyim herkez gbi illa bizimde tartismarimiz oluyo eşimle ama ailesi bana karsi cok iyi insanlar bnce kulturle alakasi yokta insan insan olsun yeterKızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?