Iste. Herkes tam tersibi soyluyorBen kastamonluyum turkum eşim diyarbakirli kurt cokta on numara insanlarlar 1 sene nişanli kaldim 3 aydir evliyim herkez gbi illa bizimde tartismarimiz oluyo eşimle ama ailesi bana karsi cok iyi insanlar bnce kulturle alakasi yokta insan insan olsun yeter
dedim gbi insandan insaa farkediyo genelleme yapmamaliyiz bnceIste. Herkes tam tersibi soyluyor
Yaptığı şey baştan çok yanlış kültür farkıyla da alakası yok bari başlamadan uzak durunKızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?
Var tabi ben doguluyum eşim karadenizli zıt kutuplar gibi ama hiç bir zaman bu aramız da sorun olmadı çok şükür ama her erkek aynı diye birşey yok umarım sorunlarınız hallolmusturKızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?
Bitti gibi. Ama ilerde nasip olursa bilemem abla.Var tabi ben doguluyum eşim karadenizli zıt kutuplar gibi ama hiç bir zaman bu aramız da sorun olmadı çok şükür ama her erkek aynı diye birşey yok umarım sorunlarınız hallolmustur
Cok çok teşekkür ederim. Dua isterimmVar tabi ben doguluyum eşim karadenizli zıt kutuplar gibi ama hiç bir zaman bu aramız da sorun olmadı çok şükür ama her erkek aynı diye birşey yok umarım sorunlarınız hallolmustur
Bı insanı siyasi görüşü ile mi seviyorsunuz her doğulu da hdpli olack diye bişey yok bende Kürtüm doğumluyum ama ailemde hdpli çok çok yok denecek kadar az var.. Ayrıca siz karşı tarafın örf adetlerine karşı aşırı ters olmadığınız sürece başlarını öne egdirecek hareket yapmadiktan sonra bı ortama girildiği vakit eşinizi olsn ailesini olsn küçük düşürücü sözler söylemedikce sorun olacağını sanmıyorum belki çok çok iyi anlayacaksınız onuda bilemezsinizKızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?
Galiba öyle. Tanımıyorum hicbirini. Kanup etmiyorum geri atiyolardi. En son onu da cikardim takiptenEğer herkes aynı kültüründen insanlarla anlaşsaydı görücü usulü veya akraba evliliklerinin hepsi mükemmel olurdu... Burada önemli nokta kişi, bireydir. İlla aynı şehirli insanlar anlaşır diye bir kural yok. Kaldı ki insanlar kendi sülale, akrabasıyla anlaşamıyor.. yemişim aynı kültürü yani. Kişi kendini ne kadar geliştirmişse, ne kadar kültürünün ona dayattığı baskıcı, sabit fikirlerinden arınıp, ufkunu genişletmişse, cahil kalmamışsa, bir şeyleri kendi kafasıyla idrak etmeyi öğrenmişse, yanlışı doğruyu sadece kendi kültürünün bakış açısı ile değerlendirmemeyi bilmişse o zaman sağlıklı bir ilişki olabilir. Yani siz bence karşınızdaki insana bakın her şeyden önce. Çok gelenekçi mi, aile düşkünü mü... daha ortada bir şey yokken sülalesinin size istek atması hiç ama hiç iyi bir işaret değil. Beni seviyorlar, içlerine alıyorlar diye düşünürsünüz ilkten canım cicim yaparlar sonra sizden bir dünya beklentiye gireler... hayatınıza fazla müdahil olmaya başlarlar. Bence görüştüğünüz insan yukarıda yazdığım kendini geliştirebilmiş biri değil.
Akraba vs takiplerinden bunaldim. Onu da ciktim takipten. Hic tanimadigim kadınlı erkekli millet takip atiyordu.Olmaz dusunun biz esimle ayni memleketteniz ailesi koyde yaşiyor ona ragmen anlasamadigimiz seyler oluyor.farkli kultur hep sorun cikarir
Bide cevremi duyun ohooo. Sen ic anadolu insanisin dogu anadolu kulturunde yapamaSin vs vs neler nelerBence anlaşmak çok da doğu batı meselesi değil. Yani farklı ülkelerde doğup büyüyen farklı dinlere mensup insanlar bile anlaşabiliyorken Türk kürt alevi sünni deyip anlaşamazsınız demek doğru olmaz. He bakarsınız duruma, yaşayışına, görüşlerine ve tercih etmezsiniz o sizin bileceğiniz iş.
Aynı memleketin insanı olup anlaşamayan da var.Bide cevremi duyun ohooo. Sen ic anadolu insanisin dogu anadolu kulturunde yapamaSin vs vs neler neler
Adam arızaysa nereli olduğunun bir önemi yokAkraba vs takiplerinden bunaldim. Onu da ciktim takipten. Hic tanimadigim kadınlı erkekli millet takip atiyordu.
Evet cok cok doğru. Aslında is kafa uyusmasoyla. Erkegin net bir sekilde ailesi ve esiyle arasında durmasi, iki tarafa da saygi diymasi ile olurAynı memleketin insanı olup anlaşamayan da var.
Adam arızaysa nereli olduğunun bir önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?