ben ailemden cok uzaktayım
aramızda 20 saat var ve inan cok sıkıntısını yasıyorum yasadım ve yasamaya devam ediyorum
şimdiki aklım olsa asla asla denemezdim
o kadar özeniyorum ki ailesi yakın olanlara
mesela suan cok riskli bir hamilelik yasıyorum
işe de gidiyorum evimi de topluyorum yemegimi de yapıyorum
tek yardımcım ayda 2 defa cagırdığım temizliğe gelen abla
işten cıkınca annemin yaptığı yemeklerden yiyip eve gecmek isterdim
anne gelsene evi toplamaya demek isterdim
doktor yatacaksın dediğinde yardım eden biri olsun isterdim
annem hep gelmek istiyor ama eşimle nerdeyse hiç konusmuyorlar o yüzden ben yüzgöz olsunlar istemiyorum
ama burda olsa hersey baska olurdu
ben de yıllarca acabalarla bu güne kadar geldim 3 yıl süren ve hiç bir sorun olmayan sevgilimden buyüzden ayrıldım,ailem uzak die razı olmuyordu(ben sevgilimin memleketinde çalışıyordum zaten) ben de ailem razı deil diye ayrıldım 10 saat uzaktaki kendi memleketime tayin oldum geldim.ama yapamadım ondan ayrı.tayinimden 1 sene sonra tekrar konuşmaya başladık.zoraki de olsa ailemi razı ettim.şuan çok şükür bahsettiğiniz uzaklık kaygısı dışında herşey eskisinden daha yolunda.ama tabi annem fırsat buldukça iğneliyor.haklı da yalnız kalacak ben gidince.ama ben de yapamadım.mutlu olacagıma inandım ve bu ugurda riski göze aldım.inş göze aldıklarımıza değer.
eşime olan sevgim değilde az önce tartıstık onun payı var sanırımayy cnm senim durumun çok zor. inan üzüldüm. Allah yardımcın olsun annen istese kv yakın mı o yardımcı olsa sana.
demişsin ya hiç denemezdim diye bunu yazarken eşine olan sevgini düşündün mü? yani ona olan sevginde bir sorunmu var bu ayrılıkta eklenince pişman oluyorsun.
Aslında dert değil ama içim sıkılıyor. ben şuan evlilik aşamasındayım. ama öyle garip duygular içindeyim ki anlatamam. Aceba evlilik stresi dedikleri bu mu?
Kafama takılan şu : ben sürekli kendi memleketimden biriyle evlenmek istedim. kendi meleketimde çalışmak istedim ama olmadı. Tayin işlerim hep geri tepti. şimdide pek sevmediğim bir memlekette çalışıyorum. işin garibi bu sevmediğim yerde karşıma bugüne kadar en sevdiğim erkek çıktı. Allaha şükür herşey yolunda artık evlilik yoluna girdik aileler bir aksilik çıkmazsa onayda verdiler yüzükler bile alındı. Ama son 3 gündür daralıyorum ben artık ailemden uzakta evleneceğim onlarda uzakta kalacağım (müstakbel eşim kendi memlektinde) onun ailesi bize yakın olacak aceba sıkıntı yaşarmıyım kendi ailemden koparmıyım akrabalarımı seviyorum arada 8 saatlik mesafe var. gitmek herzaman kolay değil hele de çoluk çocuk olunca daha da koparmıyım ailemden. annem babamda benim gibi düşündü ama ben o çocuğu seviyorum diye tamam dediler. zormuş ya ben annemi şimdiden özledim.
ailesinden uzakta olan farklı meleketten evlenenlerle bu konuda konuşmak istiyorum.
eşime olan sevgim değilde az önce tartıstık onun payı var sanırım
aslında eşim beni bende eşimi cok severim sevmesem zaten duramazdım
ama ikimizde burda bir basımızayız cok zor oluyor
az önceki tartısmada ondan cıktı
aslında tartısmadık eşim hem kendi hem benim aileme söylendi bizi yanlız bırakıyorlar diye
tekrar tekrar düşün yani
annem bana evlencegim zaman tek $art ko$mu$tu,e$im ba$ka $ehirdendi ama biz babamalrin olduug $ehirde ya$ayacakdik ..
Alalh in takdiri annem ben evlenmeden once vefat etti, evlenince o $ehirde ya$adim ama 2 sene sonra ta$indik .. annem olsa gelmezdim
annen olmayinca, hastayken bi tas çorba yapanin olmuyor,hamileyken yada lohusayke, bakanin da olmuyor, hele hazir sogra yio hazir yemegi anca ruyanda goruyorsun .. bugunde aklima yemek gelmedi annemden geçiniyim diyemiyorsun
çocugu yabanciya birakmak zorundasin bakmasi için ..
annenin olmamasi nin ne demek oldugunu sana analtmakla bitiremem
bende kv dede yok, bu $ehirde kimsem yok..
Allah anneni sana bagi$lasin, $anslarini zorla derim
ama $uda var
tayinci bi meslegin varsa kocayin ailesinin yani olmazsa ba$ka yabanci $ehre tayinin çikmaycakmi nasil olsa ?
orda durmanin garantisi mi varki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?