- 21 Şubat 2020
- 62
- 82
- 38
- 30
- Konu Sahibi Kirpapatyasi80
27 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var. Sorunum şu ki babam hep hayatının merkezini maç-kahve arası yaşayan bir insan oldu. Şimdi ise aynısı kocamda var. Haftada iki gün antremana gidiyor.dernek toplantısı iş vs. Derken. Hayal ettiğim zaman diliminde bana ve çocuğuma ilgisini karşılayamıyor gibi hissediyorum. Ben mi abartıyorum. Ben sadece bir odaklı yaşayan bir insan mı istiyorum o odakta biz olsun diyerek bencillik mi yapıyorum. Yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Çok doluyum içimi dökmek istedim sizde durumlar nasıl yani kocanız hep siz ve çocuk odaklı mı yaşıyor. Yoksa kendine zaman ayırmayı biliyor mu?
Hep mutsuz pencereden mi bakıyorum? Sadece bu adamın dışını mı seviyorum? İçi ve değer yargıları asla benim aynı olmayan bu adamla kendimi mutsuz hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum. Bana bugün hastasın sen takıntılısın diyor. Sorun ben miyim? Bu kadar sorunun cevabını bilmiyorum . Sadece benimle aynı şeyleri yaşayan varsa onunda duyguları böyle mi merak ediyorum
Hep mutsuz pencereden mi bakıyorum? Sadece bu adamın dışını mı seviyorum? İçi ve değer yargıları asla benim aynı olmayan bu adamla kendimi mutsuz hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum. Bana bugün hastasın sen takıntılısın diyor. Sorun ben miyim? Bu kadar sorunun cevabını bilmiyorum . Sadece benimle aynı şeyleri yaşayan varsa onunda duyguları böyle mi merak ediyorum