- 19 Mayıs 2020
- 48.526
- 218.624
- 598
Salıverin gitsin, şimdi sanıyo ki abisi yengesi gardaşımıza kurban olsun bizim altınlar diyor. Halbuki adamlar güvenilir amele arıyor. Ağzının payını alır arkasına baka baka gelir nasılsa. İş kurmak, bi de kadının kenardaki üç beş altını ile, o kadar kolay değil.Babanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
Esimle dün oturduk ve ilk kez kavga etmeden konuştuk. Parasinin azligindan ne kadar kotu hissettigini anlatti, sonunda da öyle böyle ben bir gun gidicem dedi.
Yani sen gelmek istemiyorsan da zorlamicam dedi.
Ama bu sefer de bizi birakip gitmek istemesine cok kirildim. Sonucta guya tartismadik, birbirimize saygi duyduk ama ben inanilmaz uzgun hissediyorum kendimi.
Babanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
Esimle dün oturduk ve ilk kez kavga etmeden konuştuk. Parasinin azligindan ne kadar kotu hissettigini anlatti, sonunda da öyle böyle ben bir gun gidicem dedi.
Ama bu sefer de bizi birakip gitmek istemesine cok kirildim. Sonucta guya tartismadik, birbirimize saygi duyduk ama ben inanilmaz uzgun hissediyorum kendimi.
Sizin maaşınızın daha çok olduğu, olacağı zaten belli değil miydi?Babanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
Ha bi de konu sahibini o evde rahat oturtmazlar, Allah'ın günü haber etmeden damlarlar maaile patır patır. Herşeyine karışırlar, ne çeneleri susar ne elleri ayakları durur. Severler öyle birbirlerine karışsınlar, dövüşsünler, kaos çıksın, sıkıcı hayatlarına heyecan gelsin falan.Sizin maaşınızın daha çok olduğu, olacağı zaten belli değil miydi?
Madem öyle kendi memleketinden ya da istediği yere götüreceği biriyle evlenseydi. Siz belli mesleği olan bir kadınsınız, çocuğunuza rağmen çalışıyorsunuz annenizden uzağa sırf eşiniz istiyor diye gidip evde oturacaksınız. Daha sonra şehirden dolayı istediğiniz gibi iş bile bulamayacaksınız belki de.
Bu şekilde girmek istiyorsa da gitsin. Kendi kaybeder. Memlekette çuval çuval para onu beklemiyor. Aile işin güvenilir işçi lazım sadece.
Aynen öyle şeyler olacak.Ha bi de konu sahibini o evde rahat oturtmazlar, Allah'ın günü haber etmeden damlarlar maaile patır patır. Herşeyine karışırlar, ne çeneleri susar ne elleri ayakları durur. Severler öyle birbirlerine karışsınlar, dövüşsünler, kaos çıksın, sıkıcı hayatlarına heyecan gelsin falan.
blof yapmış gibi hissettim.. eşinizi en iyi siz tanırsınız gerçiBabanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
Babanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
Niye öyle ya da böyle gidiyormuş ya çok garip gerçekten. İlla operatörlük yapacaksa İstanbul’da daha güzel yapar bu konuyu konuşmadınız mıBabanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
Daha çok rahatlık orası onun icin. Tanidigi insanlar, tanidigi ortam. İs olanaklari zaten bildigi cevresinden oldugu icin kendini guvende hissediyor. Soyledigi gibi yapabilirse her sey orada cok kolayNiye öyle ya da böyle gidiyormuş ya çok garip gerçekten. İlla operatörlük yapacaksa İstanbul’da daha güzel yapar bu konuyu konuşmadınız mı
Yapabilse de yedirirler mi sanıyorsunuz? Bir tl koymuyor ki işe. Elti de onu diyodu zaten gelsin canım kayınçom altınlarımla ihya olsun diyodu. Hele bi ters laf etsin o abisi nasıl yerin dibine sokuyor onu. Kendini sömürttüğü ile kalacak.Daha çok rahatlık orası onun icin. Tanidigi insanlar, tanidigi ortam. İs olanaklari zaten bildigi cevresinden oldugu icin kendini guvende hissediyor. Soyledigi gibi yapabilirse her sey orada cok kolay
Hayatının hatası olur gidersen.Merhabalar,
ben 3 yıllık evliyim. 2 yaşında da bir kızım var. eşimle severek evlendik. evlenebilmek için malatya da yaşarken ben de İstanbul da yaşarken bankacı olduğu için tayinini istanbula aldırdı . Ben mühendisim ve çok iyi bir işim var. bu yüzden kariyerimi bırakıp Malatya da yaşamak istemedim, o da saygı gösterdi.
ancak son 1 yıldır işini sevmiyor, yeterli para kazanamıyor. (ben daha çok kazanıyorum) Malatyaya yerleşip ailesi ile beraber ticaret işi yapmak istiyor. erkek kardeşi malatyada oldukça iyi bir iş kurdu ve genişletmek istiyorlar.
benim ailem İstanbulda. hep burada doğduk , büyüdük. hem ailemi , hem de işimi bırakmak istemiyorum. ayrıca malatyaya gidersem, burada kızıma annem baktığı için çalışamayacağım .
Onun kazanacağı bizi geçindirir tabi ama benim istediğim hayat bu değil. bir yandan da o ailesini hayatını, bırakıp geldi. benden de aynı fedakarlığı istiyor, ancak kızımın da kreşi, kurulu düzeni, ailem ile ilişkisi her şey tepe taklak olacak. fikir almak istedim, bu tarz farklı bir şehre taşınan ve mutlu olan var mı
B.k kolay afedersin (eşine diyorum). Her işte oldugu gibi davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Görürüm iki güne. Bankaciymis doğru mu bireyselde fln mi calisiyor? Ne kadar zorlaniyor olabilir? bence bazi insanlar calismayi sevmiyor ve baska bir sey olsa severim saniyor. Her is zor. Inanin resim guzel yapiyorum hobimi isim yaparim diye düşündüm son bir yildir londrada inanilmaz paralara satabiliyorum yaptigim resmi (normal işimin yanisira yaptigim bir sey) ve bana sinir basmaya basladi cocukluktan beri yaptigim resim siparis gelince hobim olmaktan çıktı ya bana zul gelmeye basladi. Yani gercekten işin icine girince her sey zor. Boyle hicbir iste tutanamayacak bir vibe aldim ben esinizden. Ne vaatle kandirio abisi? Eşin kendine kepce alabilecek mi?Daha çok rahatlık orası onun icin. Tanidigi insanlar, tanidigi ortam. İs olanaklari zaten bildigi cevresinden oldugu icin kendini guvende hissediyor. Soyledigi gibi yapabilirse her sey orada cok kolay
İyi bi halt olacak sanıyo çünkü. Uyku uyuyamıyo şimdi hayallerden.Sanırım benim suan takıldığım konu, bizi bırakip gitmeye bu kadar kolay tamam diyebilmesi oldu
Adam sizi ve en önemlisi çocuğunu ne kadar kolay silmişBabanesi yok , vefat etti. Kayınbabam baska bi kadinla evli, ona da çocugumu baktırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?