- 8 Aralık 2008
- 872
- 80
- 643
Yiyeceklerimiz için farklı servis önerilerini burada paylaşalım... Ben de buldukça hoşuma giden şeyleri paylaşacağım...
Resimli paylaşımlar daha makbül olur gibi geliyor...
Ben ilk olarak bunları ekliyorum, yeni fikirler buldukça da ekleyeceğim, desteklerinizi bekliyorum... Güzel paylaşımlar olur gibi geliyor, kendi yaratıcılığımızla yaptığımız farklı servis önerilerini de fotoğraflayıp paylaşabiliriz zaman içinde belki... =)
Dip soslarımızı bu şekilde sunmak güzel olabilir...
Dondurmayı da hindistan cevizi icinde servis etmek çok hoş durmamış mı? Hindistan cevizini kırma isi çok zor kabul!
Bunlar çok yılbaşı konseptine uygun çilekler... Diğer meyvelerle de yapılabilir bu tarz...
Baykuş keke bayıldım biraz uğraşla çok da güzel yapılır... Üst süslemesi için farklı yemişler kullanılabilir...
Buzun içine limon hapsetme fikri de çok hoşuma gitti bir çok içecekle kullanılabilir... =)
Resimli paylaşımlar daha makbül olur gibi geliyor...
Ben ilk olarak bunları ekliyorum, yeni fikirler buldukça da ekleyeceğim, desteklerinizi bekliyorum... Güzel paylaşımlar olur gibi geliyor, kendi yaratıcılığımızla yaptığımız farklı servis önerilerini de fotoğraflayıp paylaşabiliriz zaman içinde belki... =)