farklı ülkeden birisiyle evlilik

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
merhaba.bısey danısmak ıstıyorum. baska bı ulkeden tanısıpta evlenmıs bı tanıdıgınız falan oldumu hıc? yurutebıldılermı mutlularmı? benımde konustugum boyle bırı var ve evlenme teklıf ettı buna hazır degılım ve henuz cok erken. bıseyde dıyemedım tabıkı. ama olsa nasıl olur dıyede dusunmedım degıl. sızın fıkırlerınız neler sızce yururmu?

:ssz:
merhaba.bısey danısmak ıstıyorum. baska bı ulkeden tanısıpta evlenmıs bı tanıdıgınız falan oldumu hıc? yurutebıldılermı mutlularmı? benımde konustugum boyle bırı var ve evlenme teklıf ettı buna hazır degılım ve henuz cok erken. bıseyde dıyemedım tabıkı. ama olsa nasıl olur dıyede dusunmedım degıl. sızın fıkırlerınız neler sızce yururmu?

Farklı ülkeden biri sen müslüman bi bayansan müslüman olmalı :) onu belirtmemişsin ama bir yakınım var yurtdışına gitti mutlu ama Türkiyeyi özlüyor tabi ki ailesini filan özlüyor biraz yalnız hissediyor kendini orada

benim bir yakınım var o italyanla evlendi :D dini hristiyan bizimki müslüman tabi bir tanıdıgım daha var oda farklı ülkeden biriyle evlendi ama türkler :D:D

benim okuldan arkadaşım evlendi yurt dışına yerleşti.Kızın bir çok akrabası orda yaşıyormuş zaten.yani yabancı bir ülke ama akraba,eş dost hep ordaydı, ayrıca eşide türk ve tanıdık bildik çevreden.gününü gün ediyor orda:)mutlu yani.

Karşı tarafın dinini belirtmemişsiniz. Tabi belkide sizin için bu sorun olmycak olabilir bilemeyiz.
Ama arada aşk sevgi saygı olursa neden olmasın.:46:
Benim kuzenim ABD'de evli şuan ve 2 çocuğu oldu.Tabi eniştemiz türk ve müslüman.
Birbirlerinide şuan çok seviyorlar
:24:

Bence o biraz aska , saygiya, bagliliga , degere bagli.... birde aileye tabiiki...

Yani evlenecegin insanin aileside size yakinmi ? Egere öyleyse onlarinda senin kendini orda iyi veya kötü hissetmende büyük rolü var.

Genel anlamda iyi anlastikdan sonra dini ne olursa olsun, her yerde iyi anlasilir, ama bu karsindakine ve aileye de bagli.

Benim cok örneklerim var yabanciyla evlenip yabanci ülkede yasayan.
Yabanciyla evlenip baska yabanci ülkede yasayan, yani ikiside orda yabanci.
Türkle evlenen ve yabanci yerde yasayan.

Cogunlugu evliligini yürütüyor ....

Ama alisamayipda türkiyeye geri dönenen insanlarida biliyorum.

Insan herseyi alisiyor, ama karsindaki icin degmeli.

bir akrabam isviçreli biri ile evlendi.şu an orada yaşıyorlar ve 4 tane çocukları oldu :53: çok mutlular.:8:hatta orada televizyona da çıkmışlar isviçreli gençle Türk kızının aşkı diye.oğlan müslüman oldu,gerçi orasını tam bilmiyorum ama kız dindar birisi müslüman olmasa evlenmezdi.

müslüman ise sorun olmaz neden oldun diycem amaaa
inanin ulkemizde il il bile gelenekler farkli iken baska devlet baska soy iyice tanimadan dusunmeden karar vermeyin derim
mesela araplar cok tutucu oluyor tutucu derken erkekleri cok diktator zor yanii
cevremde hep oyle gorduklerim

evet arap musluman yanı. tabıkıde onemlı musluman olması. ama cok acelecı bu konuda ben daha karar vermıs degılım. aılemde pek sıcak bakmıyor.

Back
X