Farz edin ki

Bu niteliklere sahip tanıdıklarım araba aldılar, ev sahibi oldular, bazıları güneydoğu turuna çıktı, machu pichu diyarını görmeye giden oldu, umreye giden var... herkes tutunuyor hayata
Hem gezip ruhunu besleyen hem yatırım yapip ev araba alan insanlara da hayranım, helal olsun

32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
Şukrederim ilk once. Saglikli olduğum, okuma firsatim oldugu için, kimseye muhtaç olmadiğim için. Sonra sıkintilarimdan Allaha siginirim. Kimseye aldiriş etmem. Hayatima bakarim. Böyle davrandigim çok zamanlar oldu..

Yasama sevincj neden yok?
Asik ol derim aşık olamayorsam ailemle cok guzel gunler gecirmeye calisirdim. O yasima daha cook var ama sayilir mi😀
Tabi ki de sayılır..:anne::KK49: ama öyle bir zaman ki değil evlenme insan aşık olmaya bile korkuyor

32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
herkesin hayattan istedikleri, hayalleri farklıdır. bence siz ne istiyorsanız onu yapın.

Neden tayin oldum derdim

Farklılıklar hayatımı daha iyi yapardı belki

Yeni insanlarla tanışmaya çalışır mümkün olduğunca da akrabadan uzak dururdum

Aile evinde isem para biriktirip yatırım yapar üstüne de bol bol gezerdim
Keşke bana bunları daha önce yazmis olsaydınız ve ben de sizi dinleseydim:kızgın:

O yaslarda memleketime dönmüştüm ve evime yakin bı okulda göreve başladım fakat bende mutlu değildim 4 yıl direndim mutlu olmaya çalıştım baktım olmuyor. Başka bi kente taşındım yeniden bı üni okudum alan değiştirdim yeni bir hayat kurdum kendime çok şükür diyorum bin şükür Rabbim e burda hayatım düzene girdi ve huzurluyum ha mükemmel mi her şey değil ama huzurluyum♥️sizde asıl sorun ne mutsuzluğunuzun nedeni ne öncelikle onu bulmalısınız

O yaslarda memleketime dönmüştüm ve evime yakin bı okulda göreve başladım fakat bende mutlu değildim 4 yıl direndim mutlu olmaya çalıştım baktım olmuyor. Başka bi kente taşındım yeniden bı üni okudum alan değiştirdim yeni bir hayat kurdum kendime çok şükür diyorum bin şükür Rabbim e burda hayatım düzene girdi ve huzurluyum ha mükemmel mi her şey değil ama huzurluyum♥️sizde asıl sorun ne mutsuzluğunuzun nedeni ne öncelikle onu bulmalısınız
Memlekete döndükten sonra sonra tekrar tayin mi istediniz,. Büyük cesaret . Tebrik ederim

Keşke bana bunları daha önce yazmis olsaydınız ve ben de sizi dinleseydim:kızgın:

O zaman da gideyim memlekete daha iyi olur diye düşünürdünüz içinizde kalırdı

Şimdi bunu gördünüz ama eğer öğretmen iseniz bu sene ile değerlendirmeyin

Hatta hiçbir işi bu sene ile değerlendirmeyin

Ama akrabadan uzak durun mümkün olduğunca mesafeyi koruyun dedikodu sizi daha da gerer

İste şu an bilmediğim bir dònemdeyjm
hmm. olay o boyutta diyorsun.
aslında mutlaka isteklerin vardır ama şuan çok karamsar bir dönemde olduğunu hissediyorum yazdıklarından. o yüzden isteklerin bu kara bulutlar altında sanırım kaybolmuş.
öncelikle üzerindeki kara bulutları, umutsuzlukları hayatından çıkar sonra zaten isteklerin gün yüzüne çıkacaktır.
peki bunu nasıl yapacaksın? onu dur önce ben bi öğreneyim sonra sana yazarım :)

hmm. olay o boyutta diyorsun.
aslında mutlaka isteklerin vardır ama şuan çok karamsar bir dönemde olduğunu hissediyorum yazdıklarından. o yüzden isteklerin bu kara bulutlar altında sanırım kaybolmuş.
öncelikle üzerindeki kara bulutları, umutsuzlukları hayatından çıkar sonra zaten isteklerin gün yüzüne çıkacaktır.
peki bunu nasıl yapacaksın? onu dur önce ben bi öğreneyim sonra sana yazarım :)
Son cümlen bitirdi beni.:super:umarim hemen öğrenip bana da ögretirsin:mad:

Memlekete döndükten sonra sonra tekrar tayin mi istediniz,. Büyük cesaret . Tebrik ederim
Evet başka bı şehirde sıfırdan bı hayat kurdum.sigamadim kendi nemleketime evden okula okuldan eve mekik dokuyodum ilk yıl ki çok sosyalimdir kurslar spor salonlarına dans kurslarına hep gittim boşluk hiç birakmadim yine de olduramadim.

Bilmem . Sanki bu hayata boşuna gelmişim hiç bir şey yapmamışım. İsterdim ki daha anlamlı yaşayayım ama sanki bu yaşta hala elimde var sıfır
Bence kendini keşfetmeyi dene inan cok zevk alırsın...hangi sporu seversin onu keşfet... dans severmisin onu yap,
yazmayi mi çizmeyi mi? Estetik anlayışın nasıl mesela her anlamda neyle ne gider gözlemle yani kendini tanımak için o kadar yol var ki, evet şu ara evlere bir sıkışıktık ama bunun da bir süresi var kaldı ki dünya elinin altında bir tıkla
kusura bakma ama hayatın bu kadar yolunda olup bu denli içsel bitmen kendine dair bir çaban olmadığını gösterir...ve asıl hayat kendinde başlıyor

Back
X