Farz edin ki

32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
Hala nefes alıyorsan umut var demektir. 32 yasımdada böyleydim ve hala öyleyim (38). Karşılaştığım her bir zorluk savaşmam için bir neden benim için. Hayat bazen yokuş çakıllı ve engebeli yol gibi olsada , yokusun birde inişi var onu hayal etmeli ☺️

32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
Farzet kapılıp biz drlice aşk rüzgarınıa diye şarkı geldi aklıma😂Ben 30 yaşındayım 30 ikime iki sene kala içindeki sevinci geri getirmesini mutlu olmasını şükretmesini her şeyinbu kadar takmamasını , kimse için takılıp kalıp olduğunu düşünmüş bu bunu düşünmüş diye düşünmemesini ,hayatın kısa olduğunu hakedenlerei bolboo sevmesini yeni yollar aramasına yeni kapıları açmaktan korkmamasını, Yeni insanlar tanımamasını,yuva kurmasını söylerim ben kendim olsam umarım doğru anlamışımdır

Neden tayin oldum derdim

Farklılıklar hayatımı daha iyi yapardı belki

Yeni insanlarla tanışmaya çalışır mümkün olduğunca da akrabadan uzak dururdum

Aile evinde isem para biriktirip yatırım yapar üstüne de bol bol gezerdim

:olamaz: ailemin akrabalarimin oldugu sehre donmeyi hic dusunmedim. Esimle ayni memleketliyiz, o arada derdi de gulegule sana derdim.

Konu sahibi yerinizde olsam akrabalara uzak olan tarafindan bur ev tutarim en azindan. Bir de kucuk bir ev alip her bir kosesini tamamen kendi zevkime ve kendi ihtiyaclarima, boyuma kiloma.... Uygun sekilde dosemek isterdim.

Tek başına da olmuyor. Demek istediğim karşı cinsten biri degil. Hem cinslerimin hepsi evli.tek başına da olmuyor

Evlilerin hiç bekar arkadaşları yok mu? Ben bekarken çoğu arkadaşım evliydi 30 yaşına kadar ben heriç neredeyse tüm arkadaşlarım evlenmişti. Ama görüşmeye devam ettim. Benim onlara ihtiyacım olduğu gibi onlarında bana ihtiyaçları vardı. Ben onlar için bekarlıltan birgün, arada bir nefes almaydım. Bence önce bu tabularınızı yıkın. Çalışıyorsunuzdur muhtemelen alın bir araba altınıza fellik fellik gezin. O zaman bir sürü arkadaşınızda olur gittiğiniz, gezdiğiniz yerlerde.

Ya daha da sömürürürse:KK48:
yaşamadan bilemezsiniz ☺️ Eşimle evlendiğime asla pişman olmadım 2 buçuk yaşında kızım var ve tekrar hamileyim aile benim için çok önemli çok kıymetlidir. Helede gerçekten birlikte yürünebilecek bi yol arkadaşı varsa❤️ Evlilik sanki sadece özenildiğinden yapılıyormuş gibi bir algı var oysa insanın sevdiğiyle aynı yastığa baş koyması , acısıyla tatlısıyla hayatın zorluklarına birlikte göğüs germesi, Birlikte gezip eğlenmek yeni yerler keşfetmek. Birlikte sizden üreyen bir insan yetiştirmek gerçekten tarifsiz duygular. Sizinde Yaşamanızı bu duyguları tatmanızı dilerim inşallah Gönlünüze göre bir yol arkadaşı çıkar karşınıza 🌸

Offf yaa hayalin güzelliğine bak 💕 istediğin hayattasın bundannsobra herşey çok güzel olacak, sabrettin başardın derdim. Çok âmin 🙏

Kendime yeni bir hedef belirlemeli ve onun için çalışmalıyım derim. Muhtemelen en son hedefiniz memleketinize tayin olmaktı ve o da gerçekleşince boşlukta hissediyor olabilir siniz.

Kendime yeni bir hedef belirlemeli ve onun için çalışmalıyım derim. Muhtemelen en son hedefiniz memleketinize tayin olmaktı ve o da gerçekleşince boşlukta hissediyor olabilir siniz.
Aslında çok haklısınız. Dediğiniz gibi de olabilir

Tam olarak o yastayim zaten ve insanin hem toy olmadigi hem de henuz genc oldugu ha ri ka bir yas bu. Hemen bir psikologa git depresyonda olabilirsin.

Back
X