farzedin kayınpederiniz buraya yazdıklarınız okuyacak:))

kayınvalide versiyonuda var :)

müstakbel kayınvalidem iyi bir insan tabii şimdilik...

kayınpederinde bi kötülüğünü görmedim ama alkol problemi ve sürekli millete yedirdiği paraları sayesinde ailesine bir gün yüzü göstermeyişi, bir evlerinin bile olmayışı, hala da kirada oturmaları, çocukların çalışıp aileyi çevirmeleri,kendimiz için para biriktiremeyişimiz 3 sene olmasına rağmen hala ilişkimize bi ad koymayışımız falan

hepsini toplayınca bi kızgınlık var bende,bi ara fena takmıştım ama artık hayırlısına bırakıyorum ne olacaksa olsun,heves meves kalmadı zaten

bu kızgınlık tabi içten içe olan birşey, tavşan dağa küsmüş hesabı benımkısı

off off babanın çocuğu idare edeceği yerde, çocuk mu ev geçindiriyor, artı parayı başkaları yesin, ama kendileri kirada sürünsün,
hak veriyorum heves felan kalmıyor böyle olunca, ve kimseyede diyemiyorsun,
hayırlısına bırakıyorum demişsin, en iyisi arkadaşım, çünkü sen kendini yıpratsanda bazen değişmedi değişmiyor bişeyler, sende vurdumduymaz olcaksın demek...

seni sevecektim babam yoktu babam yerine koyacaktım en başlarda koydumda beni üzdüğün konular olduğu için sana karşı sadece ufacık sevgi kırıntıları kaldı ama onlarıda bilerek saklıyorum kii sana usulen de olsa baba diyebileyim sana karşı saygımı yitirmeyeyim diye ... hele bazı şaka yollu laf sokmaların varki onlardan hiç haz etmiyorumm daha fazla anlatmak istemiyorumm çünkü senin yüzünden çok üzülüyorum

canım babam,sen de sevgili eşin de birer meleksiniz ama bir farkla..sevgili anneciğim şeytanın da bir melek olduğunun farkında ve bunu son gaz uygularken sen tam tersi gerçek bir iyilik meleği gibisin..

canım k.pederim,oğlun sana benziyor ve ben çok şanslıym bu açıdan..ya annesine benzeseydi :104:

kızlar bunun elti,görümce,kayınbirader vb..versiyonları da olacak mı? grup terapisi gibi vallahi,açılıyor insan :)

bide gelin versiyonu olursa bizimkiler gelip burda dert yanmasın sonra

:)))) onlarıda burda çıkar aradan:

hıç gözün doymuyor demıyosun oğlum yazık okadar yol gidiyo gece demıyo gunduz demıyo calışıyo bırgun ah oğlum demıyon hep ver oğlum dıyosun..acımıyomusun oğluna be adam ne bı evı ne bır arabası ıkıde cocuğu var anca yeter demıyosun maaşı..paran var saklıyon neden bıze vermıyon dıyon ayıp değilmi gunah değilmi senınde araban var maaşın var evın var bızden ne ıstıyosun düş yakamızdan yeter artık sana verdiğim altınlarımı hakkımıda helal etmıyorum allah bıldığı gıbı yapsın...ohhh beee

Son düzenleme:
anam açtığım konu farklı boyuta ulaşarak açılmış, :) kaynana derdiniz bitti çözdünüz sıra kp lerdemi :)
isimolmasa canım bu yolun yolcusu olduk, bundan sonra görümce kayın elti falan diye başlık açalım sırayla, :)
anam arı kovanına çomak sokmuşuz baksana millet ne dertliymiş kp kv den :)

neyse bende bir iki cümle etmeden geçemeyeceğim.. :)
babacığım, çok iyi bir insansın, hiç krıcı konuşmazsın seni gerçekten çok seviyorum...

yalnız anneciğimin ağzına fazla bakmasan da, evini kendin yönetsen, haliyle bizlerde kv hükümeti altında ezilmesek artık :)
yönetimi sen alsan eline emin ol çok güzel bi aile olacaz, sana keşke bunları söyleyen biri olsa benim adıma, kocacığımda ağzını açamaz size karşı of of

Benim Birtanecik Babam..

Ömrümde Hiç Kullanamadığım "Baba" Kelimesini İlk Sende Kullandım. Zor Oldu Ama İnan İyi Oldu. Kendi Çocuklarından Bile Üstün Tutuyorsun Beni Başımın Tacısın.. "Sevdiceğim Haksız Bile Olsa Daima Haklıdır" Diyerek Bana Babalık Yaptın..

İçimden Sana Sımsıkı Sarılmak, Yanaklarını Öpmek, Başımı Göğsüne Koymak Gelse De Yapamadığım İçin Üzgünüm..

Ama Bir Gün Yapacağım..

Allah Seni Başımdan Eksik Etmesin, İyi Ki Varsın Babammm.. Seni Çok Seviyorum Akıl Hocam

allah herkese böyle kpp versin

aklıma geldi bunuda yazayım ,kpciğimlütfen artık mutfakta abdest alıp dişlerini subardaklarına koyma yiter ya midem kalddırmıyo artık

sevgili kp

sabahları yemek yerken şapırtın ta karsı mahalleden duyuluyor

bana sormadan bişi yapmayın diyosun ya,sen çok biliyosun

her şer de bir hayır vardır ya,iyiki o ameliyatı oldun ve kişiliğin değişti yoksa eski halinden bende oğlunda nefret ediyorduk

sevgili kp,senin kadar dedikoducu erkek görmedim
ne yalan söyliyim seni hiç sevemiyorum
en son yaptığın şey de artık beni senden tamamen soğuttu,böyle hissetmek istemezdim..

Canım babam, adam gibi adam, insan gibi insan, babalığın gerçek değerini herşeyiyle bana öğreten insan...10 yıl oldu aramızdan ayrılalı...Senden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı...Meğerse kayınvalideyi frenleyip adama çeviren de senmişsin kayınbiraderimin saygılı davranmasını sağlayanda ....
Senden 3 yıl sonra kendi babamı da kaybettim...Senin vefatındaki kadar üzülmediğim için hala vicdanım sızlıyor..Ama ne yapayım seni hep daha çok sevdim...
Eşimdeki tüm iyi özellikleri senin kazandırdığını ve çok şükür ki eşimin sana çektiğini görüyorsundur umarım...
Senin ismini vermek istediğimde şiddetle karşı çıktığın demode oldu bu isimler daha yeni modern isim koy dediğin halde Yusuf ismini yani senin ismini verince ne kadar sevindiğini gizliyemediğin oğlum varya... Çok büyüdü o dedesi...Sana ve ismine yakışır bir genç oldu...Seneye kısmet olursa üniveristeye gidecek...Sınav sonucunu alır almaz geleceğim yine ziyaretine anlatacağım sana...
Her sabah odamdan kalkıp mutfağa gelirken hala " Kızım kalktınmı...!" diyen sesin kulaklarımda çınlıyor...
Canım Yusuf babam...Allah herkese senin gibi bir kayınpeder senin gibi bir baba nasip eder inşallah... Seni her gün özlem ve sevgiyle anıyorum ...Mekanın cennet olsun...Nurlar içinde yat.......

Sevgili kprim cocuklugumda kendi babamdan gördügüm siddet ve assagilamalardan sonra evlendim sen bana cok yakin davrandin cok hosuma gitti demekki babalik böyle oluyomus dedim seni cok sevmistim taki bana iyi niyet altinda ettigin ahlaksiz sözlere kadar senden nefret ediyorum yüzünü bile göresim yok sırf esimin hatrına yüzüne bakiyorum kocamin sana cekmemis olmasi daha güzel benim hic babadan yana sansım olnadı anladimki olmuycakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…