- Konu Sahibi isimolmasa
-
müstakbeller içinde yazabilir miyiz
kayınvalide versiyonuda var :)
müstakbel kayınvalidem iyi bir insan tabii şimdilik...
kayınpederinde bi kötülüğünü görmedim ama alkol problemi ve sürekli millete yedirdiği paraları sayesinde ailesine bir gün yüzü göstermeyişi, bir evlerinin bile olmayışı, hala da kirada oturmaları, çocukların çalışıp aileyi çevirmeleri,kendimiz için para biriktiremeyişimiz 3 sene olmasına rağmen hala ilişkimize bi ad koymayışımız falan
hepsini toplayınca bi kızgınlık var bende,bi ara fena takmıştım ama artık hayırlısına bırakıyorum ne olacaksa olsun,heves meves kalmadı zaten
bu kızgınlık tabi içten içe olan birşey, tavşan dağa küsmüş hesabı benımkısı
canım babam,sen de sevgili eşin de birer meleksiniz ama bir farkla..sevgili anneciğim şeytanın da bir melek olduğunun farkında ve bunu son gaz uygularken sen tam tersi gerçek bir iyilik meleği gibisin..
canım k.pederim,oğlun sana benziyor ve ben çok şanslıym bu açıdan..ya annesine benzeseydi :104:
kızlar bunun elti,görümce,kayınbirader vb..versiyonları da olacak mı? grup terapisi gibi vallahi,açılıyor insan :)
canım babam,sen de sevgili eşin de birer meleksiniz ama bir farkla..sevgili anneciğim şeytanın da bir melek olduğunun farkında ve bunu son gaz uygularken sen tam tersi gerçek bir iyilik meleği gibisin..
canım k.pederim,oğlun sana benziyor ve ben çok şanslıym bu açıdan..ya annesine benzeseydi :104:
kızlar bunun elti,görümce,kayınbirader vb..versiyonları da olacak mı? grup terapisi gibi vallahi,açılıyor insan :)
bide gelin versiyonu olursa bizimkiler gelip burda dert yanmasın sonra
aynen öyle valla, bizide topa tutarlar :))
mesela ben düşündüm de kayınpederim için karının ağzına bakıyor yazmışım, sonra diyorum ulan kocam benim dediğimi yaparken iyi oluyor ama :))
Benim Birtanecik Babam..
Ömrümde Hiç Kullanamadığım "Baba" Kelimesini İlk Sende Kullandım. Zor Oldu Ama İnan İyi Oldu. Kendi Çocuklarından Bile Üstün Tutuyorsun Beni Başımın Tacısın.. "Sevdiceğim Haksız Bile Olsa Daima Haklıdır" Diyerek Bana Babalık Yaptın..
İçimden Sana Sımsıkı Sarılmak, Yanaklarını Öpmek, Başımı Göğsüne Koymak Gelse De Yapamadığım İçin Üzgünüm..
Ama Bir Gün Yapacağım..
Allah Seni Başımdan Eksik Etmesin, İyi Ki Varsın Babammm.. Seni Çok Seviyorum Akıl Hocam
allah herkese böyle kpp versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?