farzedin kayınpederiniz buraya yazdıklarınız okuyacak:))

Şimdi sıra kayınpederemi geldi sanada iki çift sözüm var..
Sayın;eşimin babası sana ne kayınpederim diyorum ne de baba çünkü ben hayatımda baba kelimesini hiç kullanmadım sen zaten bu kelımeyı hakketmiyorsun.Tüm çocuklarını rezil eden sen,sözun şerefindi tutmayan sen aklın fikrin yiyip içmekte,gezmekte..Hovardalığından tüm ailen bıktı birde utanmadan beni soruyorsun eşime hangi yüzle ya kaynanamdan sonra 3.yüzsüz insansın...

İkiyüzlü olmayı bırak, o yaştaki adama dedikodu yakışmıyor. Ayrıca dedikodun ortaya çıktığında "huyuna gidiyordum" ayağına da yatma. Neler olduğunu çok iyi biliyorum. Düğünümüzde maddi manevi yardımın dokunmamışken gelinin olarak benden sürekli börek mantı sarma vs bekleme. Geldiğinde saygımdan karnını doyuruyorsam kıymetini bil ve o kıymeti koru. Oğlunu babası varken babasız büyüttüğün için sana kinim var fakat eşimin baba hevesini kırmamak adına sabrediyorum. Yoksa sana inan hiç ama hiiiç meraklı değilim.

:)))))))))))))))))))))

bir insanı çok severken demekki nefrette edilebiliyormuş
seni okadar cok sevıyodumki ama 2 hafta öncesıne kadar
sen benı hiç olmayan kızının yerine koydun allah razı olsun bende senı babamdan ayırt etmedım .
hep iyi anlaştık seninle maçlar yaptık saklambaç oynadık güreş yaptık
yeri geldi kocamla kavga ettın nedense kendı oglunu ezdın hep
karın olacak kadın bana emir verdiğinde kalk sen yap dedın
ekmeği unuttugumda sen yemegıne basla kızım ben alırım dedın
iiyliklerin saymakla bıtmez
ama dıger oglunla 3 yıl önce kavga ettıgınde beni ve kocamı gecenın 3ünde sokaga attın
allah razı olsun hayatımı o zindan olan evden kurtardın

hersey için tesekkur ederim
ama 2 hafta önce içip içip benim üstüme yürüdün ya işte benim için o an bittin
artık senden nefret ediyorum ve seni sevmiyorum.
bunu bil okadar bana özür dilemek için pantalon almısın ya onuda çöpe attım denemedım bıle...
haberin olsun
grip olmuşun bu sabah yanına gelmemek için zor tuttum kendimi karın önüne bi tas çorba koydumu acaba:26:
gelinlerine haber verdim banane dediler ama ben seni sevmiyorum artık desemde dayanamıyorum
yazarken farkettım sanırım hem sevıyorum hem nefret ediyorum işte öyle birşey

bir insanı çok severken demekki nefrette edilebiliyormuş
seni okadar cok sevıyodumki ama 2 hafta öncesıne kadar
sen benı hiç olmayan kızının yerine koydun allah razı olsun bende senı babamdan ayırt etmedım .
hep iyi anlaştık seninle maçlar yaptık saklambaç oynadık güreş yaptık
yeri geldi kocamla kavga ettın nedense kendı oglunu ezdın hep
karın olacak kadın bana emir verdiğinde kalk sen yap dedın
ekmeği unuttugumda sen yemegıne basla kızım ben alırım dedın
iiyliklerin saymakla bıtmez
ama dıger oglunla 3 yıl önce kavga ettıgınde beni ve kocamı gecenın 3ünde sokaga attın
allah razı olsun hayatımı o zindan olan evden kurtardın

hersey için tesekkur ederim
ama 2 hafta önce içip içip benim üstüme yürüdün ya işte benim için o an bittin
artık senden nefret ediyorum ve seni sevmiyorum.
bunu bil okadar bana özür dilemek için pantalon almısın ya onuda çöpe attım denemedım bıle...
haberin olsun
grip olmuşun bu sabah yanına gelmemek için zor tuttum kendimi karın önüne bi tas çorba koydumu acaba:26:
gelinlerine haber verdim banane dediler ama ben seni sevmiyorum artık desemde dayanamıyorum
yazarken farkettım sanırım hem sevıyorum hem nefret ediyorum işte öyle birşey

Sevgili babacığım, ailevi her tür problemi bilgi birikiminle çözdüğün için, yıkıcı olmamak lazım deyip her seferinde orta yolu bulduğun için, eskiden şöyle idi böyle idi diyerek bizi hiç sıkmadığın için, bu sizin hayatınız artık kimsenin lafına bakmamalısınız deyip son noktayı koyduğun için ellerinden öperim :)

Hep anlayışlı davrandığın için, orta yolu bulmak için çabaladığın için teşekkürler.
Bir de ya bunca sene dile kolay 36 sene, şu kayınvalideme nasıl katlandın, bu kadar mı zıt insanlar olur ya

küçük yaşımda gelin deyil kızın oldum ,
3 oglum bir yana kızım bi yana dedin,
hiç birgün gelinim demedin hep kıızım diye hitap ettin,
herkeze karşı çıktın yeri geldin eşine karşı,ogluna karşı,
cahilliklerimde olmuştur benim görmedin ...
babacım iyiki benim babamsın
allah seni hiç yanımızdan ,başımızdan eksik etmesin
seni çok seviyorum babam benim canım babam

sana ancak eşimin babası diye hitap ederim ondan ötesi olamazsın benim için..
etrafındaki herkes kendi karın bile gerçek yüzüne dayanamıyor..
ben el kızıyım ben nasıl dayanayım dimi sana..
inat kimmiş şimdi gördün mü..
Dinden bahsetmeyi pek seversin ya pek şekilcisin ya..
kendini neden göremiyorsun..
kimsenin hakkı kimsede kalmazmış!!ne güzel söz..
dağıtmaya çalıştığın yuvam Rabbime şükürler olsun herzamankinden daha sağlam ve huzurluyuz..
Ama kendi yuvan ?
kendi ellerinle dağıtmak için üsütn çaba harcıyorsun.
ilahi adalet...
hoş bunları yüzüne de sölesem kılıfın vardır nasıl olsa herşeyi sen bilirsin dimi?

öncelikle k.validemin ağzından 1 kez bile çıkmayan kızım kelimesini sık sık kullanman hoşuma gidiyor seni genel anlamda seviyorum sen olmasan ne yaparız:)gelelim konuya insan herşeyin en güzelini evlatlarına vermeli anladın sen onu:)

Garibim, Allah"tan bir kimseye zararın olsa ya.

Tam 22 yıl olacak artık aynı aileden olalı biz.

Yalan dünya işte. Keşke hiç kimse kimseleri kırmasa ama olmuyor, bazen insan kendini tutamıyor malum.

Oysa seninle bir kerecik, bir kerecik bile birbirimizi incitecek, kıracak tek bir harf bile geçmedi aramızda.

Bırak dile gelmesini, ikimizin de gönlümüzden bile geçmedi böyle birşey.

Beni çok sevdiğini biliyorum, Allah senden razı olsun ve inşallah en azından bugünlerimizdeki kadar sağlıkla uzun ömürler versin sana.

evet yoğun istek üzerine bu başlıkta toplandık:)))

saol sevgili k.p gerçekten çok iyi kalpli çok düşünceli bi insansın bu yüzden seviyorum seni

evet evet görümceler içinde açalım

saklambaç ,güreş ?????

banada bakarmısın neye takıldım :)))

Kayınpederim yok..
Eşim küçükken ölmüş ama çapkınmış mal varlıkları varmış yemiş karı-kız ayağına..

be adam bu kadını(kaynanamı) ne diye aldın karının üzerine hemde nikahsız..
derdim olsaydı..

kızlar bişey sorucam kp baba gibi görüyorum diyenler aranızda bu sıcaklığı sizmi yarattınız birbirinize davranışlarınızı merak ettim,mesela ben kp kv ikisinede ağzımı açıp bir kötü söz etmişliğim yoktur saygıda kusur etmem elimden geldiğince hizmetini yaparım ama yinede olmuyor acaba problem bendemi ondamı anlamadım siz bu bağı nasıl kurdunuz biraz anlatın nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…