- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
- Konu Sahibi isimolmasa
-
İkiyüzlü olmayı bırak, o yaştaki adama dedikodu yakışmıyor. Ayrıca dedikodun ortaya çıktığında "huyuna gidiyordum" ayağına da yatma. Neler olduğunu çok iyi biliyorum. Düğünümüzde maddi manevi yardımın dokunmamışken gelinin olarak benden sürekli börek mantı sarma vs bekleme. Geldiğinde saygımdan karnını doyuruyorsam kıymetini bil ve o kıymeti koru. Oğlunu babası varken babasız büyüttüğün için sana kinim var fakat eşimin baba hevesini kırmamak adına sabrediyorum. Yoksa sana inan hiç ama hiiiç meraklı değilim.
anam açtığım konu farklı boyuta ulaşarak açılmış, :) kaynana derdiniz bitti çözdünüz sıra kp lerdemi :)
isimolmasa canım bu yolun yolcusu olduk, bundan sonra görümce kayın elti falan diye başlık açalım sırayla, :)
anam arı kovanına çomak sokmuşuz baksana millet ne dertliymiş kp kv den :)
neyse bende bir iki cümle etmeden geçemeyeceğim.. :)
babacığım, çok iyi bir insansın, hiç krıcı konuşmazsın seni gerçekten çok seviyorum...
yalnız anneciğimin ağzına fazla bakmasan da, evini kendin yönetsen, haliyle bizlerde kv hükümeti altında ezilmesek artık :)
yönetimi sen alsan eline emin ol çok güzel bi aile olacaz, sana keşke bunları söyleyen biri olsa benim adıma, kocacığımda ağzını açamaz size karşıof of
aklıma geldi bunuda yazayım ,kpciğimlütfen artık mutfakta abdest alıp dişlerini subardaklarına koyma yiter ya midem kalddırmıyo artık
bir insanı çok severken demekki nefrette edilebiliyormuş
seni okadar cok sevıyodumki ama 2 hafta öncesıne kadar
sen benı hiç olmayan kızının yerine koydun allah razı olsun bende senı babamdan ayırt etmedım .
hep iyi anlaştık seninle maçlar yaptık saklambaç oynadık güreş yaptık
yeri geldi kocamla kavga ettın nedense kendı oglunu ezdın hep
karın olacak kadın bana emir verdiğinde kalk sen yap dedın
ekmeği unuttugumda sen yemegıne basla kızım ben alırım dedın
iiyliklerin saymakla bıtmez
ama dıger oglunla 3 yıl önce kavga ettıgınde beni ve kocamı gecenın 3ünde sokaga attın
allah razı olsun hayatımı o zindan olan evden kurtardın
hersey için tesekkur ederim
ama 2 hafta önce içip içip benim üstüme yürüdün ya işte benim için o an bittin
artık senden nefret ediyorum ve seni sevmiyorum.
bunu bil okadar bana özür dilemek için pantalon almısın ya onuda çöpe attım denemedım bıle...
haberin olsun
grip olmuşun bu sabah yanına gelmemek için zor tuttum kendimi karın önüne bi tas çorba koydumu acaba:26:
gelinlerine haber verdim banane dediler ama ben seni sevmiyorum artık desemde dayanamıyorum
yazarken farkettım sanırım hem sevıyorum hem nefret ediyorum işte öyle birşey
saol sevgili k.p gerçekten çok iyi kalpli çok düşünceli bi insansın bu yüzden seviyorum seni
evet evet görümceler içinde açalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?