- 19 Ağustos 2015
- 514
- 749
- 18
- 36
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ayy kanım dondu okurken şirret kaynana gebeeeerrrrrrSEVGİLİ KAYINVALİDECEĞİM.
sana herşey için çok teşekkür ederim;
kendin kanser gibi bir hastalıkla boğuşurken ne yapıp etsemde oğlumu gelinden boşatsam diye düşünüp uğraştığın için,
2 aylık bebeğe oda bana vurdu bahanesiyle vurduğun için ,
kendi adını taşıdığı halde kızıma ağza alınmayacak küfürler ettiğin için,
torununa güzel şeyler öğretmek yerine annesinin a*** dedesinin g**** elalemin a*** öğrettiğin için,
yardımların için nankörlük edemem Allah Razı olsun düşük yaptığımda yanımdaydın ve eşimin eski sevgilisini ballandıra ballandıra övdüğün için,
ameliyata girmeden önce kadın doğum doktorumu tehdit ettiğin ve narkoz verildikten sonra doktor tarafından tartaklanmama sebep olduğun için....
yaptığın iyiliği de kötülüğüde unutmayacağım canım annem..
ay oha şoka girdim laaaan. kusura bakma böyle bir tepki için ama inanmıyorum ya yuuuuh. bi insan nası bu kadar kötü kalpli olabilir ya. inanmıyorum. Allahtanda mı korkmuyor yahu. O bana ettiklerimi çektirir elden ayaktan düşürür de mi demiyor! Alah bildiği gibi yapsın ne diyimç.. Sanada Rabbim sabırlar versin umarım en kısa zamanda huzura kavusursun...SEVGİLİ KAYINVALİDECEĞİM.
sana herşey için çok teşekkür ederim;
kendin kanser gibi bir hastalıkla boğuşurken ne yapıp etsemde oğlumu gelinden boşatsam diye düşünüp uğraştığın için,
2 aylık bebeğe oda bana vurdu bahanesiyle vurduğun için ,
kendi adını taşıdığı halde kızıma ağza alınmayacak küfürler ettiğin için,
torununa güzel şeyler öğretmek yerine annesinin a*** dedesinin g**** elalemin a*** öğrettiğin için,
yardımların için nankörlük edemem Allah Razı olsun düşük yaptığımda yanımdaydın ve eşimin eski sevgilisini ballandıra ballandıra övdüğün için,
ameliyata girmeden önce kadın doğum doktorumu tehdit ettiğin ve narkoz verildikten sonra doktor tarafından tartaklanmama sebep olduğun için....
yaptığın iyiliği de kötülüğüde unutmayacağım canım annem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?