farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

İyi misin kötü müsün sinsi misin anlamadım gitti kadın. Ben alttan iş çevirmek nedir bilmediğim için senin ne yaptığını anlamam aylar alıyor her seferinde iş işten geçmiş oluyor daha çok kinleniyorum sana. Şöyle şeyler yapmasan özünde iyisin ama niye benimle yarış halindesin ki ne gerek var ?

Bana " Bunları da ahmetciğimin çeyizine almıştım aslında ama artık açtım kullanıyorum nasılsa sen yenilerini alıyosun ama istersen yine de koyayım bunları da çeyize " dediğin yağlı tencereleri de kendi çeyizine koy emi.

Bir haftadır yokum ohhh torunlarına hasret otur bakalım arayıp gelde diyemiyorsun ohh pek bi keyifliyim kudur otur evinde belki sana ders olur üstüne gidersem ceker gider naparim dersin belki vicdana insafa gelirsin hahaha

SEVGİLİ KAYINVALİDECEĞİM.
sana herşey için çok teşekkür ederim;
kendin kanser gibi bir hastalıkla boğuşurken ne yapıp etsemde oğlumu gelinden boşatsam diye düşünüp uğraştığın için,
2 aylık bebeğe oda bana vurdu bahanesiyle vurduğun için ,
kendi adını taşıdığı halde kızıma ağza alınmayacak küfürler ettiğin için,
torununa güzel şeyler öğretmek yerine annesinin a*** dedesinin g**** elalemin a*** öğrettiğin için,
yardımların için nankörlük edemem Allah Razı olsun düşük yaptığımda yanımdaydın ve eşimin eski sevgilisini ballandıra ballandıra övdüğün için,
ameliyata girmeden önce kadın doğum doktorumu tehdit ettiğin ve narkoz verildikten sonra doktor tarafından tartaklanmama sebep olduğun için....
yaptığın iyiliği de kötülüğüde unutmayacağım canım annem..

Ayy kanım dondu okurken şirret kaynana gebeeeerrrrrr

ahh kaynana kaynanaa sen kendi yağında kayna ben kendi yağımda.. azıcık bizi kendi halimize bırak oğlunu senden kaçırmıyorum kii yahuu başlarda cok seviyodum sizi ama şimdi biraz bunalttınız bence az görüşelim güzel muhabbetimiz bozulmasın :)

Canım kaynanam. Tatil planını benim tatilimi sabote etmek için iptal ettiğini ve gittiğim yere gelmeye çalıştığını biliyordum biliyordum biliyoorrduuumm .

Çok şükür yetişemedin canım benim . Olan senin tatile oldu boşu boşuna

Ama bunu açık açık herkesin içinde dillendirdiğin için teşekkür ederim. Aynı performansı oğlun yanımızdayken de beklerim. Öptüm seni tatlı şey.

boş işlerle uğraşacağına az çalış be . Sonra bidaha dünyaya gelsem yine aynı evlatlatım olsun diye paylaşırsın tabi..
köle gibi çalıştır adama 5 tl kendi maaşından harçlık vermeeden maaşına kon öyle evlat kim istemez ..
Sen anca kıçını yay sonra oğlanlar baksın OHHHHHHHHHHHHHH kebapp.
oğlunla sevgilisi evde baş başa takılsın diye artık ne yaptıkları belli evini bırakıp gidiyosun ayıp ayıp .. bu da ayrı konu .

Düğünde bir lira bile harcamadan düğün yaptığın halde herkeze düğün yaptım diye anlatmasan evimde bir liran bile yok anca ördügün ve benim giymeyecegim bir sürü cetigin var ve bunları ben yokken her gelene çıkarıp göstermesen. Cevremdekiler sana çalış dediğin de hala beni araya katip gelin yakinda ise başlayacak ben çocuğa bakicam diye yalan söyleyip yaygara yapmadan benim haberim yok insanlar beni arayıp soruyo. Son olarak madem paran yok herkeze aglaniyosun 300 liraya tencere almasan mesela....

ay oha şoka girdim laaaan. kusura bakma böyle bir tepki için ama inanmıyorum ya yuuuuh. bi insan nası bu kadar kötü kalpli olabilir ya. inanmıyorum. Allahtanda mı korkmuyor yahu. O bana ettiklerimi çektirir elden ayaktan düşürür de mi demiyor! Alah bildiği gibi yapsın ne diyimç.. Sanada Rabbim sabırlar versin umarım en kısa zamanda huzura kavusursun...

Buraya yazılanları okuduktan sonra Allahım Nur Ablaya uzun ömürler versin diyorum.. Gerçi bana karşı iyiyse sevgi duyuyorsa ki bence mecbuuuur :) oğlu yüzüne bakmazken ben oğlunu ikna ettiysem tabikide iyi davranır heralde.. yani ben olsam davranırım oğlumla aramı yaptıgı gibi bozadabilir oğluma göre Nida ne isterse o olur diye düşünürdümmm

Bıkmadan usanmadan arıyorsun. Seni engelledigimi bile bile vazgecmiyorsun. Keşke bu gayreti kalbimi kırmadan gosterebilseydiniz ailecek. Benimle doğru düzgün konuşmayı öğrenené kadar o engeller kalkmayacak. Önce saygı gösterin saygı görürsünüz o zaman. Hiç pişman değilim sizi hayatımdan çıkardığıma. Dünya varmış.

sevgili kemçik suratlı kaynanacığım,
bana yaptıklarını yazsaydım 40 cilt meydan larus olurdu. çekilseydi muhteşem yüzyıldaki entrikalara bin basardı. Allahtan oğlun pek evde olmamışta senin ve o yetiştirdiğin kızların gibi fitne fesat olmamış. seni evire çevire dövmüyorsam ve ağzını kırmıyorsam bilki sevgili oğlun üzülmesin diyedir. yoksa bir kaşık suda boğardım seni yer cücesi.

Diyeceğim o kadar çok şey varmış ki, yazdıkça yazıyordum. Baktım olacak gibi değil. Sildim hepsini. Allah büyük diyorum sadece.

Eden bulur inleyen ölür demiş atalarımız bende sana diyorum ki rabbim sana bana yeni gelinken yaptığın eziyetleri ve benim üstüme doğurup bana büyüttürdüğün o çocuğunun hani beni dinlemediğn o küçük çoçuğun laflarını dinlediğin günler imz varya beni kocam la karsı karşıya getirdiğin senin yüzünden hastalandığım hani bide 20 günlük lohusay ken bizi köye işe gönderdiğin o Günlerimiz için sana o kadar teşekkür ederim ki benim saf kocam beni anladı ve biz evli mutlu iki çocukluyuz kaynanacım

sevgili kv ilk gün sana cok acımıstım ve merhamet duymustum cok sevmiştim ama nişanlandıktan sonra bana ve aileme söylediğin o sözler o kırıcı cümleler var ya benim tüm kimyamı bozdu sana olan.. psikolojin bozuk olabilir ama kendini kontrol edebilirsin edemiosan da söylediklerin içindeki gercek duygular eminim.. sunu bil senden nefret ediyorum hergün beni arıosun ya yada yada aramamı bekliosun ya emin ol seni sevdiğimden deil oğluna olan saygımdan.. yüzünü görmek istemiyorum sesini duymak istemiyorum allah senin şerrinden beni korusun.. şeytan dediğin yegenim var ya emin ol o bir melek hem de gercek melek ama sen şeytanın önde gidenisin.. bilmiyorum bir ömür senin varlıgınla nasıl gececek ama aslında duymadıgım ama oğlunun hatrı için gösterdiğim saygımı inş zorlamazsın.. sen iyi söze layık deilsin uzak dur bizden

sevgili kv;
lütfen ama lütfeeennnn her bir yere gidip geldikten sonra kız bişey yedimi, oğlan yedimi diye on binlerce defa sorma, keza ben anneleriyim ve onları aç bırakmak gibi saçma bişi yapmam!!!!
biz bi yere giderken bir defa da olsa de ki yavrum siz gidin başbaşa........
6 yasında cocukla tarısıptaa benı arayıp tüm sinirlerimi zıplattıktan sonra, ben cocuga kızarkenn onu ordan şımartıp biz halettikkk diye kahkaha atarak beni ve cocugumu psikopata bağlama....
haaa bi yerden gelinceee kızı sevdilermii oğlana ne dediler kimler sevdiii demeeeeeeeee!!!!!!!! herkesin evladı herkese guzel herkes senın torunlarını ayıla bayıla sevecek zannetme!!!!!!!
en onemlısı deee gunun 12 saat beraber oldugun o cocuk ( senın egıtımınle ) şımarık davrandıgında bana '' kızınn şöle yaptı '' demeee...o an nedense hemen benım kızım oluyooo, başka zaman senın torunun kotu bısı olunca benım kızım...
gercekten cok sıkıldım bu hallerınden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…