farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Bencilsin kayinvalidecim karşindaki insanin düşüncelerine hiç önem vermiyorsun

sevgili kv adayı ve kb adayı yeter artık oğlunuzu günde 4 öğün sabah-öğle-akşam-gece ve her gün aralıksız hiç sıkılmadan yılmadan aramaktan vazgeeeeeeeeeeeeeeeççççççççiiiiiinnn özellikle KV...
hele bi allahın izniyle evlenelim bak ben neler yapacam arama diye görüşecezzzz ooff yine deli oldum yaaa sinirden varyaaa

Sevgisiz KAYNANA
Öncelikle ilk evlendigimde anneme gostermedigim saygiyi sevgiyi sana gosterdim cok adim attim annesiz cumlem olmadi ama sen bir kere bile bana kizim demedin bu benim icime dert oldu ve bende artik sana anne demiyorm ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz diyede kocama sikayet etme artik cunku oda gordu anladi herseyi!
Kayinbabam ve kocam benim yemeklerimi daha cok sevip yedikleri icin kiskanma sende yap seninkide yesinler
yemek yedikten sonra agzini sofra bezi ile sildigin icin tiksiniyorum
Kanamam oldgu icin hastaneye gidecegimiz zaman"İste boyle yapiyorlar kimseye birsey demiyorlar "saglik bu saglik senden izin mi alalim sen neler yaptin bir kre bize danistin mi??
Anneannemin yaninda ciddi ciddi beni uzuyor benim canimi sikiyor dedigin icin beni deli ettin..
Evlat ayrimi yaptin kocama sadece parasi varken iyi davrandin bunlarda unutmadim.O savundugun evlatlrin bize 15 bin tl borcu takarken onlari savundgun icin senden cooook sogudum!
Dogumumu beklerken sancilarm olmadgi icin"Bu ne rezillik boylesinide ilk defa gordum ne geliyorsa bizim basimiza geliyor dedin yaa ben ne diyeyim sana
Butun torunlarina taki takarken benimkine takmayip bir kundak aldin ya bunuda utanmadan her yerde soyledin !! Arkamdan kocama karin cok agir usengec dedin Allahtanki ben temizlikte agirim senin gbi pasaklilikda hizli degilim. Hergece yatmaya gidene kadar yanimizdan ayrilmayip yatacagin zamanda duygu somurusu yapiyorsun ya "yine gidip o soguk odada yaticam deyip"Korkma canim kotuye birsey olmaz iyiyide Allah korur. Cocuklarinla telefonda konusup yalan soyluyorsun ya butun evin yuku benim uzerimde diye herseyi ben yapiyorum dye Allaha havale ediyorm seni. buda baba cektircek diyorsun ya sana bir kere bile cevap vermedigim halde ben ne diyim gecen salonu degistrdim o essek olusu gbi cekyatlri halilari kaldrmaktan belim agridi sen bu ne bok gibi olmus dedin ya keske yapmasaydim canimin agrisi yanima kar kaldi Rabbim sen goruyorsun bize hayirli kapilar acda bu kadindan kurtulayim benimde esimle cocugumla kendime ait bir duzenim olsun insaAllah banada tum isteyenlerede nasip et Allahim

Müstakbel kayinvelidecigim.
Hayatimin anlamini doğurduğun bu yasa getirdiğin icin teşekkür ederim.
ben onun annesi olduğun icin seni annem kabul ettim, lutfen sende benim annemin emaneti ve biricik oglunun gozunun nuru olarak kendi kizin kabul et. Ve lütfen ilk adimlarimizi güzel atalim ki seni hep saygi ve sevgiyle anabileyim.
Bastan kirmadan bir aile kurmak icin bize olgunlukla yaklasin olmaz mi :) böylesi daha güzel olmaz mi :)

Valla ben. Onun degerlisini alip degerlim yaptim o kiymetimi bilmiyosa diyecek biseyim yok hatta bu degerli seye bi deger daha kattim ohhhh ohhh:-D

Sevgili kayınvalide adayım,
Bazen çok kızıyorum sana, ama seviyorum seni yine de :) sen bana aşk doğurdun, nasıl sevmem seni..

KV. Sana bu zamana kadar anne demedim, icimdende demek Gelmedi cünkü bize kötülükten baska birsey yapmadin. Zamaninda kendi kv cekmis bir insansin, bize iyi davrancagin halde kötülükten baska birsey gelmiyor kaynanandan farkin yokmus senin. Senin kadar para, gezme hastasi olan birisini görmedin. Bu Zamana kadar yaptiklarinin ucu hep benim evliligime dokundu kendi oglunun yuvasini yikmaya basardin öbür dünyada bunun hesabini nasil verceksin? Seni allaha havale ediyorum senden nefret ediyorum hayatimi alt üst ettigin icin, dilerim allahtan bana yaptiklarinin cezasini cekersin.

Kaynanamın suratına bunları söyleyemem utanırım
Sen çok iyi bir kaynanasın
Allah senden razı olsun
beni kızlarından ayırt etmediğin için
yuvama karışmadığın için
medeni bir şekikde yaşadığın için sana binlerce şükürler olsun
inş bir gün bende senin gibi kaynana olurum

Seni seviyorum annecim Allah çocuklarının basından eksık etmesın senıı.. ıyıkı varsın cok tatlısınnn :) aramızda ne geçerse gecsın senı hep sevmeye devam edecegımm dadluu kaynanam : )))))

Sana sevgim saygım sonsuz anne... hayat boyu başımı omzuna koyabileceğim sevmekten hiç bıkmayacağım bir evlat yetiştirdiğin için Allah senden razı olsun. İnsan hamileyken çok mu duygusal oluyo ne? ☺☺ ben bebeğimi dünyaya getirince bidaha yazayım buraya bari

can annem,canım annem :))
senin gibi bir kayınvalidem olduğu için çok şanslıyım.. 'hayatımın anlamı'nı doğurup ,büyüttüğün bugünlere getirdiğin için sana her zaman minnettar olacağım.. bir gün olsun kendi kızından ayrı tutmadın beni,hep Nurum dedin.. sen de benim gözümün nuru oldun :))
Rabbim aramızdaki bu sevgiyi,saygıyı daim etsin..

sevgili ömür törpüsü kayınvalidem oğlumun işi var memur deyip benim boşta olduğumu söyleye söyleye beni gaza getirip öğretmen olmamı sağlamaktan başka bi faydan olmadı bana.yine yetinmeyip oğlum uzun boylu sen kısasın demeye getiren lafların çok komikti çünkü k.babam hem senden genç hem yakışıklı hem iki katın uzunayrıca ben sana göre selvi sayılırım.ayrı elalemde iştah var yiyolar diyip diyip mabadını bağımsızlığını ilan edecek kadar büyütmene ayrıca gülüyorumvelhasıl dünyada anlaşacağım son insansın.oğlunuda al git

yazmak istediklerimi yazabiliyor olsaydım kesin bamlanırdım

canişkoooommm sana söylemek istediklerim hem okadar az hem o kadar çok ki hangisini seçsem bilemiyorum. iyisin hoşsun, hiçbir şeyime karışmıyorsun ama o da çok fazla be anacım.. bildiğin baya baya hiçbir şeyime karışmıyorsun. ev bitcekmiş ev temizlencekmiş evden eşyalar gitcekmiş ooooo hiiiççç haberin yok olanlardan. bir kaldır kafanı bir ara bir sor huuhuuu orda mısınnnnn diyesim geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…