Sevgisiz KAYNANA
Öncelikle ilk evlendigimde anneme gostermedigim saygiyi sevgiyi sana gosterdim cok adim attim annesiz cumlem olmadi ama sen bir kere bile bana kizim demedin bu benim icime dert oldu ve bende artik sana anne demiyorm ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz diyede kocama sikayet etme artik cunku oda gordu anladi herseyi!
Kayinbabam ve kocam benim yemeklerimi daha cok sevip yedikleri icin kiskanma sende yap seninkide yesinler
yemek yedikten sonra agzini sofra bezi ile sildigin icin tiksiniyorum
Kanamam oldgu icin hastaneye gidecegimiz zaman"İste boyle yapiyorlar kimseye birsey demiyorlar "saglik bu saglik senden izin mi alalim sen neler yaptin bir kre bize danistin mi??
Anneannemin yaninda ciddi ciddi beni uzuyor benim canimi sikiyor dedigin icin beni deli ettin..
Evlat ayrimi yaptin kocama sadece parasi varken iyi davrandin bunlarda unutmadim.O savundugun evlatlrin bize 15 bin tl borcu takarken onlari savundgun icin senden cooook sogudum!
Dogumumu beklerken sancilarm olmadgi icin"Bu ne rezillik boylesinide ilk defa gordum ne geliyorsa bizim basimiza geliyor dedin yaa ben ne diyeyim sana
Butun torunlarina taki takarken benimkine takmayip bir kundak aldin ya bunuda utanmadan her yerde soyledin !! Arkamdan kocama karin cok agir usengec dedin Allahtanki ben temizlikte agirim senin gbi pasaklilikda hizli degilim. Hergece yatmaya gidene kadar yanimizdan ayrilmayip yatacagin zamanda duygu somurusu yapiyorsun ya "yine gidip o soguk odada yaticam deyip"Korkma canim kotuye birsey olmaz iyiyide Allah korur. Cocuklarinla telefonda konusup yalan soyluyorsun ya butun evin yuku benim uzerimde diye herseyi ben yapiyorum dye Allaha havale ediyorm seni. buda baba cektircek diyorsun ya sana bir kere bile cevap vermedigim halde ben ne diyim gecen salonu degistrdim o essek olusu gbi cekyatlri halilari kaldrmaktan belim agridi sen bu ne bok gibi olmus dedin ya keske yapmasaydim canimin agrisi yanima kar kaldi Rabbim sen goruyorsun bize hayirli kapilar acda bu kadindan kurtulayim benimde esimle cocugumla kendime ait bir duzenim olsun insaAllah banada tum isteyenlerede nasip et Allahim