farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

hanımlar halinize şükredin, beterin beteri var (resmin üstüne tıklayın)

Son düzenleme:
Kayınvalideye gelinden inciler...

* Beni kızın gibi bil. El kızı gelip oğlumu aldı deme.

* Bana annelik yap annecilik değil.. kusur bulmak için çalışma.Çokta nasihat etme. Kendini sevdir gerisi gelir.

* Başkalarının gelinin hakkındaki dedikodularına hemen inanma .

* Yapabileceğin basit işleri kendin yap benden bekleme. Kendi zamanınla kıyaslama.

* Benden gizli oğlunla konuşma ki senden endişe etmeyim. Sana güveneyim...

* Elalemin gelinleri şöyle böyle bizimki de bu işte diye gazel okuma incinirim incitirim unutma.

Sevgili müstakbel kayınvaidem,
Oğlun artık gelip beni bulsun, tanışıp beraber mutlu olalım. Aşık olmaya o kadar ihtiyacım var ki, sen ne yaparsan yap katlanacağıma söz veriyorum :)

yeni evlendiğimde sadece 1 ay cık oda evimizin işleri yetişmedi diye beraber oturduk hani ocak ayıydı ve çok soğuktu ben evi temizlerken çamaşır suyundan zehirlenme noktasına gelince tüm camları açtım ve hastalandım hatırlıyormusun... odada ateşler içinde yatarken , hatta o kadar yüksek ki ateşim anlamsızca sayıklarken tüm koca gün odanın kapısını bile açmadığın dahası o buz gibi odaya beni terk ettiğin odanın peteğinin ayarını açmadığın için... akşam kocam gelincede çok ilgiliymiş gibi davrandığın için sana çok teşekkür ederim... 5 yıl oldu yazarken bile içim titriyor ne yapmış olabilirdim ki sana o soğuk odaya terkedilecek kadar... Daha sonra yaptıklarını anlatmama bile gerek yok... Bundan sonra yaptığın hiç bir şey bana bu kadar koymadı çünkü daha 2 haftalık kayınvalide iken ne olduğunu belli ettin... Senden nefret ediyorum hastayım dediğinde bile inanmıyorum artık çünkü nedense hep bize hastasın beni arama,sorma ben seni hayatımda istemiyorum....

Demek isterdim ve tüm bağları koparmak isterdim hiçbir şekilde görüşmeye tahammülüm kalmadı artık...

Sevgili kayinvalidem, gercekten mukemmele yakin bir kayinvalidesin. İsimize evimize karismazsin, oglunu doldurmazsin, aramizin bozulmasindan korkarsin, hep iyi gecinmemizi istersin ve suan aklima gelmeyen bir suru iyi kayinvalide ozelligi.. Ama gel gor ki ben seni sevemiyorum. Neden diye sorarsan, kim bilir belki arkamdan konusmalarina sahit oldugum ya da kulagima geldigi icindir. Belki de yuzune guldugun insanlarin iki dakika sonra dedikodusunu yaptigin icindir. Ya da senin cok candan zannettigin ama her tarafindan yapmaciklik akan davranislarin yyuzundendiendir. Kimbilir.. İstersen gel biz buna yildizimiz uyusmadi diyip konuyu kapatalim.

evime binlerce kilo metre yol tepip geliyorsunuz..keşke gelmeseniz diyorum ama bari gelmeden 1 ay önce arayın da kendimi psikolojik olarak hazırlayayım yaa bırakın 1 haftayı bir gün önceden haber verin bari........sürpriz yaptığınızı sanıyorsunuz, sabah kapıyı açtığımda sizi görmek istemiyoruuummmmmm

ben sürprizlerden hoşlanmıyoruumm, heleki sürpriz siz olunca tiksiniyorumm, 4 yıldır yetti gari yaaaaaaa

anaamm süper bi topik oldu sık sık yazacam, kocayla kavga etmekten iyidir...bari birimiz gelin birimiz kaynvalide olalım da küçük çapta sayalım birbirimize

evet canım katılıyorum psikolojik hazırlık için en az bir ay lazım, derin nefes alalım derin deriiiin

Son düzenleme:
evet canım katılıyorum psikolojik hazırlık için en az bir ay lazım, derin nefes alalım derin deriiiin

hahahaha evet canım, aaaaall veeeerr aaall veeerrr.......yemin ediyorum bıktım bunların pat diye gelişinden 4 yıldır böyle ama bu son olacak, bekliyorum 1 defa daha olsun bak nasıl söylüyorum

çatlasın kaynanasııı(resme tıklayın)

NOT: arkadaşlar başlık sahibi mizahi bir başlık olacak dediği için karikatür ekliyorum, dertlere gülmek lazım bazen:13::13:

Son düzenleme:
Sevgili kayinvalidecim;
3,5 yıllık evliliğim biyunca beni hic uzmedigin icin,
Uzakta da olsan asla oğlunu dolduruşa getirmediğin icin
Gelip yanımda kaldığın günlerde evimin isini, yemeğini yaptığın icin
Ben sana geldigimde bana is göstermediğin, el üstünde tuttuğun icin,
Oğlunla olan surtusmelerimize şahit bile olsan müdahale etmediğin icin
Oğluna katına yardım et, ev ısı gor, simdi de cocuğa bakmaya yardımcı ol , dediğin icin
Seni seviyorum .
Her ne kadar ilk zamanlar birbirimizi tanıyana kadar biraz sıkıntılar yasasak da simdi senin en iyi kayınvalidelerden olduguna inanıyorum .
Bir de benim kararlarıma benim annemden daha cok saygı duyduğun ve bana zorla kendi bildiklerini diretmedigin icin tesekkur ederim.
Allah senden de kayınpederimden de razı olsun. Herkese sizin gibi kv, kp nasip etsin

..........................................................................................................

ne düşünüyorum ne de üzüyorum kendimi artık

hatalarının altında ezildin ya o bana yeter...
kapatırım kapımı herkes- herşey dışarda kalır, Sen bileeeee

kızlar konu sahibi olarak ben bu görevi üstlenirim seve seve, kayınvalide ben olayım aranızdan, bana çemkirin yağdırın dertlerinizi, tek tek cazgırlık yapıp cevabınızı vericem :)
hiç değilse kv sine laf söylemeye çekinenler için en azından rahatlama yeri olur burası :)
hadi bakalım, :)

bana sözün de geçmez gücün de, bilirsin bilmesine de, oğlundan ne istiyorsun ben kadın?
üvey evlat muamelesi yapmanı geçtim, nasibini engellemeni geçtim, seni özlediği için yanına oturmaya çalışan oğluna nasıl ayağınla tekme atarsın sen ya???

bana yaptığın, söylediğin her şeyi affettim, ama kocama yaptığın o hareketten sonra sen benim için bittin.

kolla kendini gazel!! bundan böyle başının belasıyım hergün gelecem bu topiğe allah ne verdiyse sinirimi stresimi senden çıkaracam

köyünüzden 3 kilo pekmez getirt bana gelirken; sonra da yok azdı yok bilmem neydi deme bana

kaynanacuğum
ahanda senın yuzunden oğlunla bırkez daha kavga ettık gecenın 3ünde benı ayaga dıktın
18 yaşımda benı kandırıp kocan askerden gelsın ev verıcem dedın ömrümü yedin
kocam askerdeyken namusuma laf dedin
ben evde yokken benım odamın anahtarını yedekleyip odamı altüst ettin
2 gelinin sana bakmazken sen onları bana gör dedin
ben bebek için doktor doktor kostururken karsıma geçip aman canım inşallah çocuğun olmaz başına belamı alcan diye söylendin
ben yanındayken toplum içinde canım kızım bıtnem dıye severkenben arkamı donduğümde dedıkodumu yaptın yerden yere vurdun
oğlunla tartıştıgımızda oğluna o benım kızım sen dış kapının dış mandalısın derken ben gıdınce oğlum evladım çok konuşuyosa susturmasını bıl dıye tembıhledın
bunlar senın iyi hallerın daha kotulerınde var ama çaktırma bende kalsın

bu arada aslında bana tesekkur etmelısin
sana bır gun olsun terbıyesızlık yapmadım
senınle hergun neşeyle bırsey yokmus gıbı kahve içtim yerı geldı gezdık yerı geldı gulduk agladık
o gosterdıgın 2 gelının bı bılsen nasıl senın arkandan konusuşuyolar
senin palavra sıktıgın ortamlarda peşinden nasılda senı koruyorum ben
hastalandıgında sıcak yemek yorgun oldugunda temızlık soylene soylenede olsa yapıyorum valla bılla yalansa yalan de şimdi

işte büle anacığım bunları bılkı bıde hataları yapma
bak mılletın kaynanalarına ne melek insanlar
sende bıraz boyle yapmaya çalışsan neguzel olur
bu arada kahve suyu koydum hadi gel seni bekliyorum

aslında seviyorum seni kocamla aramızı bozmuyosun işlerimize karışmıyosun size gelince işlere çok fazla el sürdürmüyosun ama gel gelelim belki uzakta olduğumdan belki bakış açılarımız uymadığından belkide birşeyi yüz defa anlattığından seninle konuşucak hiçbirşey bulamıyorumm kimseden beklentim yokta hiçmi özenmiyosun bi mendil alıp hediye etmeyi beni geçtimm oğlun, torunun içinde mi özenmiyosun neyse dedim yaa beklentim yok seviyorumda seni tek kusurun bunlar olsunn

bana yaptığın hataları kızınada kayınvalidesi yapmasa kıymetimi anlamayacak yaptıklarının farkında olmayacaktın ilk yılları unutmak istiyorum sende unutturmaya çalışıyorsun ama öyle şeyler yaptınki silinmiyor işte canım kayınvalideciğim kızında aynı şeyleri yaşayınca hakkını helal et kızım dedinya Allah rızası için helal ediyorum ama unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…