- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
evime binlerce kilo metre yol tepip geliyorsunuz..keşke gelmeseniz diyorum ama bari gelmeden 1 ay önce arayın da kendimi psikolojik olarak hazırlayayım yaa bırakın 1 haftayı bir gün önceden haber verin bari........sürpriz yaptığınızı sanıyorsunuz, sabah kapıyı açtığımda sizi görmek istemiyoruuummmmmm
ben sürprizlerden hoşlanmıyoruumm, heleki sürpriz siz olunca tiksiniyorumm, 4 yıldır yetti gari yaaaaaaa
anaamm süper bi topik oldu sık sık yazacam, kocayla kavga etmekten iyidir...bari birimiz gelin birimiz kaynvalide olalım da küçük çapta sayalım birbirimize
evet canım katılıyorum psikolojik hazırlık için en az bir ay lazım, derin nefes alalım derin deriiiin
çatlasın kaynanasııı
Eki Görüntüle 544479
NOT: arkadaşlar başlık sahibi mizahi bir başlık olacak dediği için karikatür ekliyorum, dertlere gülmek lazım bazen:13::13:
kızlar konu sahibi olarak ben bu görevi üstlenirim seve seve, kayınvalide ben olayım aranızdan, bana çemkirin yağdırın dertlerinizi, tek tek cazgırlık yapıp cevabınızı vericem :)
hiç değilse kv sine laf söylemeye çekinenler için en azından rahatlama yeri olur burası :)
hadi bakalım, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?