farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

seni çok seviorum cidden seviorum ve kendimi şanslı hissediorum lakin bikaç şey var;

1. nolur herhafta çok kilo vermişim dmi diye sorma bana yalan söylemek zorunda kalıyorum
2. saçlarının platindende açık sarı yaptığında çok gzl olmuş dedim ya hani yahu o ne yaa yüzünle aynı renk
3. lütfen bikini gyme lütfen !!
4. bu kadar şey söleyince vicdan azabı çektim hadi yrnki kahveler bnden olsun bak yne iyisin

son olarak sen bir kraliçesin çünkü ben bi prensle evliyim

Canım annem,
Şuanda annenin vefatı için çok üzgünsün biliyorum.
Benimle konuşmak istiyorsun onuda biliyorum.
Ama arayamıyorum ne olur bana kırılma
Ben böyle durumlarda hiç konuşamam

annem,

iyi ki varsın.. iyi ki eşim gibi bir evlat yetiştirmişsin darısı bizlerin başına :)
herkes mutlu olsun diye ne de çırpınırsın öyle.
Rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin Allah başımızdan eksik etmesin seni.

Nişanlıyken 3 sene kapımı çalmadan aramadan sormadan herkesten laf işiterek nişanlılığımı geçirttirdiğin için,
Düğünümde bırak verdiğin sözleri yeminleri , alışveri , bir kına elbisesi bile almadan beni (çok kaba ve sevmediğim bir söz olsada) dul kadın gibi gelin ettiğin , herkesin ağzına sakız ettiğin için ,
7 senede sadece ben gelirsem görüşür , ben ararsam konuşup bir kere bile halimi hatrımı sormadığın için,
ne iyi günümde ne kötü günimde hiç olmayıp bi kere bile annelik yapmadığın için ,
İşsiz kaldığımızda, sıkıntılara düşüp kendi ailemde aylarca kaldığımızda bi kere sesini duyurmadığın için ,
kayınpererim sana stem ettiğimde biz seni umursamadığımızdan hiç birşey yapmadık dediğin için,
bunların yanında bana hiiiiiç kaynanalık yapmadığın için , toplam 7 senEde 3 5 defa yüzyüze geldiğimizdede beni hiiç kırmayıp hiç kötü söz söylemediğin için , kısacası beni , eşimi , oğlumu , yaşadığımız iyi kötü heeeer olayı yok sayabilme başarısını bir anne olarak gösterdiğin için teşekkür ederim.

bende artık sizin gibi duygusuz , sevgisiz , umursamazım. 7 senedir siz beni nasıl gördüyseniz bende sizi öyle görüyorum.
ŞİMDİ HAYATIMIN HASAT ZAMANI
KİM NE EKTİYSE ONU BİÇECEK....

gözümün nuru gönlümün güneşi k.valideciğim birşey daha eklemeyi unutmuşum...

seni Allah'ın adaletine havale ettim ben ancak dua ediyorum senin gibi bir k.valide olmayayım diye bana kötüyü ve olunmaması gerekeni de gösterdiğin için teşekkür ederim annecim..

sadece eşimin annesi olduğun için,çocuklarım babaannesiz kalmasın diye hayatımın en baş köşesindesin ve saygı duyuyorum sana..ne acı ki o kadar..keşke anne-kız olabilseydik..keşke bu kadar kötü niyetli olmasaydın..

Son düzenleme:
Kaynana,

Senden nefret ediyorum ve sen bunu o zeka seviyenle anlayamıyosundur eminim.
Olan zekanı şeytanlıklara kullanıyosun zaten
Kocamla aramı bozmaya çalışmalar,kıskançlıklar,çekememezlikler,ailemi kıskanmalar,daha ilk aydan çocuk doğur baskıları...

Sen sürekli diyosun ya,herkesi ben yönetiyorum diye,ben seni bi güzel yönetirim aslında ama kocam var arada.
Zaten onun yüzü suyu hürmetine katlanıyorum senin o meymenetsiz sıfatına.

Benim gibi sevgi dolu bi insanı bu kadar nefret kusar hale getirdin ya helal olsun sana,hayatta başarabildiğin tek şey bu zaten.
Ne anneliği hakkıyla yerine getirebiliyorsun ne de insanlığı...
Söylenecek çok şey var da okuyanların midesi almaz yaptığın rezillikleri,söylemiyorum o yüzden!

Senin üzerimize yıktığın düğün borçlarından kurtulduğumuzda çoook uzaklara gideceğiz.
Oradan kart atarız artık sana şekerim

Sevgili kaynana;

Lütfen ama lütfen aramızdan çık.Ben seni oğlundan koparmıyorum,onunla bir hayat kurmaya çalışıyorum,rica ediyorum köstek olma desteğinide istemiyorum ama in sırtımızdan artık yükün ağır geliyor,bana söylediğin onca laf içinse seni allaha havale ediyorum o bilir yapıcağını

Kaynanasından nefret eden bütün kızlara benden bir şarkı :

Ben bir karabiberim
Yuvarlanir giderim
Cok konusma kaynana
oğlunu alir giderim

Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama

hap koydum ex koydum
icine de roc koydum
kaynanamin adini kuyruklu yilan koydum

o benim tombulumdur ya
ben aslında kendimde suç buluyorum bazı koularda mesela ben ancak 2 haftada bir ararım onları ama bir kere laf etmedi bana teşekkürler...
onların yanlarına gittiğimizde sanki onun kızıymışım gibi ben yorulmayayım evde diye konservelerımı bile kaynattın teşekkürler...
sessiz sakin bir kadınsın hep bana kızım dedin teşekkürler...
eşimi hiç bana karşı doldurmadın çok çok teşekkürler...
çok seviyorum sizi iyi insanlarsınız ee sız olmasanız ben hayatımın aşkıyla tanışamayacaktım...

inat etme artık ,oğlun bamya sevmiyor ,hayır ben soğutmadım bamyadan ,benden önce de sevmiyormuşki zaten ,bu neyin inadı anlamadım ..

ayyyy kizlar ben canli yayin naklen soyledim kv simdi kv dem benim evime geldimi heryeri karistirir gelin temizmi pismi ona laf sokusturacak is ciksin gelmedigi gunlerde webcam actirir yeminle etrafi kolacan etmekden bizle konusmaz bile boyle piskobat kadin gecen hafta esimle evdeki fazlaliklari garaja indirmeye gittik o sira ablasi aradi yarin annemin dogum gunu annemlerde yemek yiyecegiz oraya gelin diye yukardada kizim kv webcami acmis babaanne ben tuvalete gidecem sen bekle demis bunu gormeyen saftirik ben asagidan geldik esim yarin anneme hediye bak carsiya cik dedi bende ayol ona durbun alacam ben dedim esimde hayirdir kadin etrafi kolacan etmekden gozleri sasi oldu dedim mutfaga girdim anaaaaaaaaaaa annem kamerada dei bende ondada tik yok mubarek olurmu olur kadin kemarada taktirmistir bizim eve 7 /24 dedim korkar oldum bu gacidan dedim askim annem webcamde dedi anaaaaaaaaaaaaaam anne duydunya sana yapacagimiz suprizi tuh biz senin orda oldugunu biliyoduk zaten saka yaptik dedim oda bende yedim dedi anammmmmm kipkirmizi oldum nan teknoojide bazen iyi degil heeee

aboowww fena yakalanmışsın
neyse duyduğu bi yandan iyi olmuş gözlerini evinden uzak tutar

ayyy yazarken bunu unutmuşum bide dün bana diyorsun ki yastık kılıfı ve iç çamaşırlarını ütüledim oğlumun sende ütüle
ütüleyemem anladın mı sen öle yetiştirmişsin ama yapamam ben çalışıp geliyorum ancak gömlek ve pantolon ütülerim aaa bu ne yaaaaaaa

ayyy iyi ki burası açıldı içimi döktüm

Son düzenleme:

geliiiin geliiiiin, benim ağzımı açtırma valla oğlum gelince herşeyi anlatırıp, oturur kalırsın yerinde, :)
sen zaten kıymet bilmezsin, elin kaynanaları bir mendil bile getirmezler, ben sana ahanda üç kilo pekmez getirdim gözüne dizine dursun emii :)
üç kilo pekmezi buldun da laf ediyoni zıkkım ettin hayatımııııııı, oğlumu aldın elimdeeeeennnn, senin gelininde aynısını yapsın emiiiiiiiii :))) hahaha
tuz'cuğum ben sevdim bu işi, bu sataşmalar iyi rahatlatıyor insanı,,,hadi cevap bekliyorum :)))

ucuz kurtulmuşunuz, ya daha kötü konuşsaydınız ya da başka bişey yapsaydınız!
şaka diyede kıvıramazdınız

ayyyyyyyyyy sorma chess iyiki daha fazla konusmamisim gerci o beni cekistirirken hep duyarim her seferindede yalan ben oyle birsey demedim der kesip atar suclu yine ben olurum yok ben buyuk karar aldim tatlim laptopu kesinlikle yatak odasina goturmuyorum kamera acik unuturuz falan neme lazim sonra haydar dumen bile kurtaramaz bizi o derece

Sayın kayınvalidem;
Lütfen artık!! görüşmediğimiz halde sizden nefret ettiğim halde,sizinde benden nefret ettiğiniz halde yüzsüz davranıp her defasında bana selam yollamıyı bırakın..Sırf eşime iyi niyet işareti olarak yolladığınızı biliyorum tabi eşimde çok yapmacık oluyorsunuz..size sadece gülüyorum...
Bayramda ısrarla beni sormuşsunuz gelmemi istiyorsunuz neden beni çok sevdiğinizden mii?etrafa gelin bize geliyor bizi seviyor imajı sergilemek için kendinizi cok akıllı zanneden kayınvalidem duy beni duyy yeter bu kadar yüssüzlük.Ömrümde tanıdığım ikinci yüssüz insansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…