farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Sevgiliiii ciğim
Ana vasvı taşımadığın için bu kelimeyi kullanmayacağım.
Uzaktasın uzakta olmak evlattan vazgeçmek değildir.Evlendiğimde biz sizleri düşünüp ordada düğün yapalım mutlu olsunlar diyp 1200 km yol teptik nikahımızın 2.günü
Sen ne yaptın çarşafı olmayan örtüsü olmayan bi yatak verdin zangır zangır titredim soğuktan okadar yoldan geldik bi tas yemek yapaydın bari
Görümcelerinkileri anlatmıyorum bile.Bide üstüne dışarı çıktık diye pederin küfürleri kulağımda çınlıyor.
Yine poliyannacılık oynadım..
Çocugum olmadıgı için arayap hahah soranlara gelinim kısır diyorum dedin bide utanmadan.
Hersene Anasın diye 15 gün iznimizde yanına geldik 4 sene boyunca ah salak kafam.
Oğlun ölümlerden döndü be kadın millet haline üzüldü sen gelemedinmi oralardan felç olacaktı nerdeyse
Ama sen kızının diploma törenine gittin 2 ay hiç kalkamadı yataktan birkere arayıp sormadın ne yerler naparlar oğlum felçmi kaldı nasıl kira öderler.
Benim anamın ciğeri yandı senin evladına..
Senden nefret ediyorum o çirkin suratını birdaha asla görmek istemiyorum
Ha birde benden nefret ediyomuşsunuz duydum bi üzüldüm bi üzüldüm sormayın Fazla geldim size evet seni senin gibi pasaklı aç insanlar anlardı zaten bii
Ay ne nefret doluymuş içim bide ii derdim hep son olayda ne kadar nefret ettiğimi anladım.
Hadi canım sana mutluluklar bize uzak paracıklarına yakın ol

dökülün dökülün kızlargelinlere nasıl kaynanalık yapacağımı öğreniyorum

öhömm öhömm

burada kayınvalidem dışında
kayınpeder , görümceme de sevgilerimi iletiyorum
gerçekten ailem gibisiniz hiç bi farkınız yok
burada ki konuları okudukça kendi halime şükrediyorum
evimde bu kadar huzurlu ve mutluysam sizlerin de payı var teşekkürler

Sevgili kayınvalidem, tüm olanları geçtim de, oğlunun kredi kartıyla oğluna aldığın çeyizliklere ''ben şunu şunu aldım'' demen aklımdan bi türlü çıkmıyor..O kadar borcun harcın içinde bi de onları ödemek çok zordu biliyor musun? Bi de teşekkür beklemiştin benden. Keşke almasaydın da ne ''ben aldım'' deseydin, ne de bizi zora soksaydın.. Düğün günü ayağın kaydı da düştün ya, umarım onun sana bi ders olduğunu anlamışsındır; tüm yaptıklarının.
Ben her seferinde unutayım diyorum, ama senin o soğuk ses tonun buna izin vermiyor. Ne aramak geliyo seni içimden, ne de sevmek. Oysa ki ilk başlarda ne çok sevdiydim seni. Keşke saflığımı kullanmasaydın. Anlamayacağımı mı sandın? Kötülük er geç anlaşılır.

Bak anne, bu zamana kdar ne istediysen bana da oğlunada yaptırdın. oğluna artık laf geçiremiyorum senn yuzunden iyice ana kuzusuymus nasıl yetıstırdıysen bırgun evlenecegı aklına gelmedı herlde bak beni gunlere götrp durma sakın yeter bıktım artık sormadan emrıvakı yapark bız yarn gune gıdıyorz bız evde yokz dıyp benm adımada konusma bıdaha. şu pasaklılıgındadnda vazgec heryerde bıseyın atılı ellerınıde yıkamıosn wvden cıkınca onlada mtfga gırıosn azck yardmcı olr ınsan yerı gelınce gelınım yerı gelınce kızım ayagı yok artk. milletin içinde ballayıpta kımse yokken dıger yuzunu gosterme soğuk kadın ! bizi bize bırk artk kendn napıosn yap karsma bıze artık bzde bı aıleyz

öncelikle evimiz temizledin yemeğimi yaptın sağol ama mutfaktaki tüm düzeni niye değiştirirsin be kadın!
yatak odama neden düzenleme yaparsın ne demek istiyorsun açıkça bu evin hakimiyeti hala bende mi?
zamanında bana dediğin lafları eşime laf taşımalarını unuttum mu sanıyorsun?
evimde yapma dediğim şeyleri neden yapıyorsun acaba inadına mı?
sevmiyorum seni zerre kadar sevmiyorum anladın mı içten pazarlıklısın çünkü
zamanında hayır dediğim şeyleri ağlayıp zırlayıp oğluna kabul ettiriyordun unuttum mu sandın? merak etme aynısını ben yapıyorum şimdi
evimden eşyalarımdan kocamdan uzak dur be kadın artık
Allah'tan aynı şehirde değiliz senle...

Egem ablam beni korkutuyosun,sen okuma buraları

gerçi sen istesened kaynanatör olamazsın

çünkü kaynanatör olunmaz,doğulur

öyle doğmadığımı ne biliyorsun

elimi masaya bir vuracağım,gelinler de oğlanlar da titreyecek

SEVgili kayınvalideciğim adaycığım
çok tatlısın ,iyisin ,safsın seviyorumda seni ,lütfen ben eviniizn iiçiine girincede böyle ol emi .

"sevgili kayınvalidecim 9 ay karnında taşıyıp büyütmüşmüssün GERİSİNİ BEN HALLEDERİM "

bunu sana demekk istiyorumm kaynınişşşş
ama benim yaşımı 3 e katladığın için sesimi çok çıkarmıyorum

sen oğlunu 2000 çok diye kandırmaya calısıyodun ya gelinlik için2250 yaptım ben o limiti....sana söyledigimde kalbin duracaktı...bu ne pintilik yahu...kendin napıyosan yap ama benim Alpimi etkileme artık!!!!!!bir de lütfen tlfonu her seferinde seni seviyorum diye kapatma....çok sahte oldugun için sinirlerim bozuluyo!!!!!

kadınlar evlatlarını 9 ay karnında,3-5 yıl kucağında,ömür boyu da kalbinde taşır.onun için ne desen boş

Kayınvalideme değilde kayınvalidemin annesine seslensem olur mu

Sevgili anneannemiz, satırlarıma başlamadan önce selam eder ellerinden öpmüş gibi yaparak kendi baş parmağımı öperim

Başlarda saftriklik edip saygıda kusur etmemekte kendimi zorlasamda

Sayenizde duygularımız karşılıklı bir hal aldı diyebilirim

Öz torunlarınızın hatta kızınızın ( kayınvalidemin ) bile neden sizden yaka silktiğini zamanla anladım.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte

İşinize gelirse

Son düzenleme:
sevgili kaynanacım bir daha benimle küfürlü konuşursan oğluna söylerim seni dediğimde inanmamıştın demi, hatta birde amaan söyle ben doğurduğumdan mı korkucam diye eklemiştin, peki öyleyse ikinci küfür teşebbüsünde herkesin içinde kocacııım annen bana küfür ediyo bi bakarmısın deyince niye ay tansiyonum fırladı diye yerlere attın kendini

Dip not: lütfen kızını görünce şımarıp benim üstüme gelme, kızın bayramdan bayrama geliyor unutma !!!!!

yalancıktan bile olsa bir şey yazasım gelmiyor. gerçekten bir kaç cümle yazayım dedim ilişkimize dair sanırım ortada bir şey yok çıkmıyor nutkum tutuldu

Canım kayınvalideciğim..
Şimdilik senle hiç bir sorunumuz yok.
Seni çok seviyorum.

Amaaa
İnşallah oğlunla evlenirim ve o zaman değişmezsin.
Sen değişirsen bizde külahları değişiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…