farzedinki görümceniz buraya yazdıklarınız okuyacak :))

Benimle olan derdini hic bir zaman anlamamisdim..(2 taneler 1tanesi hep sogukdu diyeri ayrilik asamasinda belli etdi kendini)

sunu biliyorumki artik KOMPLEKSLI ve KISKANC insanlari anlamak zaten zor dolasiyla muhattabim degilsin artik!

son sözleriniz hala kulaklarimda bana ve aileme yasattiginiz kabus dolu aylari unutmadim unutamicaz hic birzaman!
iciniz rahat olsun size hic bir zaman BEDDUA etmedim! hep dilimi isirdim lakin ben sunu eminimki MEVLAM büyük size yakisan
ve size layik olan cezayi zaten vericekdir!

cocuklarim adina üzülüyorumki sizin gibi iki yüzlü varliklara HALA diyorlar!

6 görümceciklerim sizleri gerçekten çok seviyorum sizn gbi anlayışlı sevecen eğlenceli insanlrla aile oldğm içn mtluyum inş bir ömür böyle olur ve sizden hep böyle bahsederm. kv zaten bi melek öyle oldğn içn çok tşkkr edrm annecm.

kompleksli, aşağılık, fesat ve kıskanç yaratık.....
koşsan da bana yetişemezsin.... ananı da al çık git hayatımdan... evliliğimize gölge düşüremeyeceksin buna izin vermem... ezik insan....

Benimle olan derdini hic bir zaman anlamamisdim..(2 taneler 1tanesi hep sogukdu diyeri ayrilik asamasinda belli etdi kendini)

sunu biliyorumki artik KOMPLEKSLI ve KISKANC insanlari anlamak zaten zor dolasiyla muhattabim degilsin artik!

son sözleriniz hala kulaklarimda bana ve aileme yasattiginiz kabus dolu aylari unutmadim unutamicaz hic birzaman!
iciniz rahat olsun size hic bir zaman BEDDUA etmedim! hep dilimi isirdim lakin ben sunu eminimki MEVLAM büyük size yakisan
ve size layik olan cezayi zaten vericekdir!

cocuklarim adina üzülüyorumki sizin gibi iki yüzlü varliklara HALA diyorlar!

çok iyi yapmışsın canım beddua kötü diyorlar,Allah a havale et...Ve emin ol ki canını yakanlar misliyle bedelini ödeyeceklerdir.Burunlarından gelecek,hep "ah"diyecekler ama geçmiş olsun...Nefretini çok iyi anlıyabiliyorum.benzer şeyler yaşadım...kıskançlık,haset en çok sahibine zarar verir...Çocukların da ileride herşeyi anlayacaklar üzülme...

Ablacım, hayranım sana..
Mantığına..
Çocuk yetiştirmene..
Empati yapabilme özelliğine..
Bana görümcelik değil, ablalık yapmana..
Bizi hep koruyup kollamana..
Allah seni başımızdan eksik etmesin..

Back
X