seni çok seviyorum...
çok klasik di mi?
ama bu klasiği doya doya korkmadan utanmadan söyleyemedim sana...
düşünüyorum da seni bu kadar çok sevdiğimi bilseydin bana aynen böyle davranır mıydın...
ve seni unutamadım işte.. denedim olmadı...
özledim seni!!!
bi de serenat yapiim tam olsun : PP
Bugün yan yana oturuyorduk resmen.. ahh ahhhh nasıl bir şey bu anlamıyorum.Sana o kadar çok kızıyorumki.çünkü senin ne yaptığını ne yapmak istediğini bir türlü anlayamıyorum, çözemiyorum seni. :)) Ama yanı başımdaydın bugün.Tabi yine rol yaptık birbirimize hiç konuşmadık konuşamayızda böyle giderse..Ulaşamacağız bu şekilde birbirimize..madem bi şey yok neden gelip yanıma oturuyorsun anlamıotum seni gerçektennnnnn.Dengesizsinnn
sana beddua edesim var bu benim kötü niyetli olduğumu mu, yoksa canının acısını bu şekilde hafifletmeye çalışan aslında kötülüğünü istemeyen biri olduğumu mu gösterir?
Bu kadar üstüme titremeni, bana öyle tatlı tatlı bakışını, gülerken bana sımsıkı sarılışını ve her anını benle paylaşmak isteyişini özetle seni çok ama çok seviyorum sevgilim. İyiki varsın. Kalbim hiç kimse için böyle atmadı, biliyorsun
yazın bana yasattıklarının aynısını sana yapmamdan cekiniyorsun
ancak ;ben seni hatta topunuzu kalbimden cıkarttım
senin evimde kalman ; sokaktan herhangi birinin evimde kalması gibi tanrı misafirliğinden baska bişey değildir..
ne yaparsan yap emeline ulaşamayacaksın..çunku sokaktaki insanın ne evime,nede kocamla ilişkime nede yasantım hakkında konusması beni ilgilendırmez cevap bile vermem
,arkamı döner giderim.. tepki vermek istemesemde farkında olmadan tepki vermek bile seni önemsediğim anlamına gelmez