Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karşılaşmaları yapan kaderin, zamanlama konusunda adil olduğunu kim söyleyebilir ki?

Son düzenleme:
keske seni ifade ederken kullanabilecegim tek guzel bi sifat birakabilseydin.
bunu senin icin degil askimi guzel hatirlayabilmek icin isterdim. cok yazik..

Merak etmeye başlıyorum bazen. Hala beni düşünüp acı çekiyor mudur diye?

Geldiğini bilmediğimi sanıyorsun ama gelmişsin. Aylardır görüşmemenin üstüne giderken dikkat et kendine diye mesaj attın döndüğünde de haber vermeni beklerdim. Kafanda neler planladığını anlayamıyorum artık. Ya gel ya git aniden hayatıma bulaşıp beni alt üst etmeye devam etme...

Benden korkuyor musun gerçekten?
İlahi... Senin canına okuyorum bazen de korkulacak bir tarafım yok aslında.

uzun zamandir böylee katila katila gülmemistim, telefondanda olsa bizimle gibiydiin sende annemde iyiki warsiniz

Son düzenleme:
biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni...
dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince.
Kavga falan çıkarıyorum.
Eskisi gibi değilim daha sakinim artık ama olsun..
yınede vazgeçmedim seni sevmekten.

Len uyuz, sana gicik oldum hiyaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
koca 24 saat bana yazdigin tek bir kelimenin intikami sana kocaman 72 saat sessizlik olarak geri donecek
adam ol adam

Gece 3 lerde yatmak hic bana gore degilmis ((
ama misafir kalkmayincaaa elin mahkum..
yinede hos sohbetli bir geceydi

öyle buyuk bir sevqi ki bu sensizliğe dayanamıyorum senin icin kendimden vazqeciyorum sonunun hüsran olduğunu bile bile..

" Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, yüreğimde sevgi bulduğumda anladım. "

Can YÜCEL

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanin 60 saniye oldugu ögretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ögretilmedi. Yasamimizin her aninda birlikte olmamiz dilegiyle sevgilim..:123:

sıkılgan bir yapım var
beni avucunun içinde zannetme sakın
bi bakarsın pır diye uçup gitmişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…