Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dinlerken seni düşünebileceğim şarkı arıyorum.
Diğerlerinin miladı doldu.

Son düzenleme:
bekle...dönüşü vardır zor sürgünlerinde
bekle...hatırla bizi dar günlerinde
biz gülleri severdik dikenleriyle,koklardık kanayana dek ellerimiz
gül dikensiz olur mu? ah etmezdik.
bekle hiç pes eder miyiz?
bu sancılı ayrılık,miladını doldurup biter elbet
sen o gün bayramı gör!

görüştüğün insanlarla rahat rahat görüşmeye devam et yolun açık olsun
ve bir gün arkana bir dönüp bakarsın ki ey sevgili orda ben yokum başka ellerdeyim o zaman kıymetimi anlarsın belki
yine kıyamadığın olmak isterdim
senden hiç soğumam demiştim ya hani yanılmışım meğer bir insan karşındakine zorla kendinden soğutabiliyormuş eserinle övün bence her gün nasıl bu kadar seven birini kendimden uzaklaştırdım diye

Hırçın,şımarık,nazlı kız seni zamanında çok üzdü.Küçüktü,çocuk ruhluydu.Büyüdü,üzdüklerinden birini görünce pişman oldu.İnsanca davranabilirdim,dedi...Üzüldüğü tek şey buydu...

Senelerce hep başkalarını küçük gördün hep birilerine üstünlük taslamaya çalıştın ama şimdi yalnızsın biliyorum..

çok merak ediyorum neler olacak çokk (
boşuna degil gözlerime bakışın :44::44:
bilmiyorum fikrin ne ama düşündügüm gibiysen herşey degişe bilirr ..

Son düzenleme:
Aslında sana üzülmüyor değilim. Kendimi senin yerine koyuyorum da, sevdiğim adamın evli ve iki çocuğu daha olduğunu öğrenmek beni yıkardı. Düşündükçe içimi afakanlar basıyor. Ama kızdığım tek şey var sana, o da evlenmeden çocuk sahibi olmayı göze almış olman. İyi ki de olmamış. Verilmiş sadakası varmış. Senin değil onun tabii. Neden onun? Şark kurnazlığı yapmaya çalıştığın için. Gerçi sen de haklısın, yaş kemale ermiş, yolun yarısı geliyor, çevrenden illa ki evlilikle ilgili laf dokunduran oluyordur. Sen de düşündün, hamile kalırsam bu benimle daha çabuk evlenir dedin. Bak canım, sen nasıl ona türlü türlü yalanlar söylediysen, o da sana boşanmış olduğunu söylemiş. Yaptığı tam bir şerefsizlik o başka. Geçen konuştuk biraz. Ben dedim ki, bak Mahidevran Sultan'dan boşan, ne yapacaksan ondan sonra yap. (Mahidevran diyorum ben onun eşine, o da öyle alıştı. Muhteşem Yüzyıl'a bağladık olayı anlayacağın. Ayrıca senden Hürrem olmaz.) Yok diyor ben boşanmam. Neden diye sordum. Saydı kendine göre bazı sebepler. Mahidevran'la çocukları düşünüyor. Özellikle çocukları. Burada haklı ama. Hiç inanmadım tabii ama hee hee dedim geçtim. Boşanacak adam bahane aramaz. Ama çok kötü bir şey söyledi: 'Boşansam bile onunla evlenmem.' Gözlerim fal taşı gibi açıldı tabii. Sebepleri de tamamen seninle ilgiliydi biliyor musun? Bu konuda hak verdim. Çünkü, seni seviyor olsa da, onun için yalnızca gönül eğlendirilecek insansın. Açıkça söylüyor da zaten. Gezerim tozarım ... o kadar diye. Anla yani. Bir kadın olarak çok üzüldüm sana. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Kızdım bir de insan sevgilisiyle ilgili bunları söyler mi diye. Sadece gülüyor inanır mısın? Ama bunu sen kendin yaptın. Birazcık oturaklı olsaydın, halden anlasaydın, bencil olmasaydın sana bu gözle bakmayacaktı. Sana artık sadece üzülüyorum bunu anladım. O seni seviyor da olsa, onun yeri her daim haseki sultanın yanı. Ayrıca, çocukları bir görsen, üçü de birbirinden değerli maaşallah. Ben öyle her çocuğu sevmem, seninkinin çocukları çok başka ama. Oğlu... Nasıl bir asalet o öyle? Kızlar desen, diyecek laf yok zaten. Sen nereden tanıyorsun onları dersen, geçen yıl buraya gelmişlerdi. Ablalarıyım onların yani. Severler beni. Gelmeden önce birkaç fotoğraf istiyorum özledim onları dedim. Tamam dedi. Neyse, bak şimdi. Yarın gece İzmir'e dönüyor. Oğlunun sınavı var, üç güne yaymışlar. Çarşamba günü yine buraya gelecek. İş seyahati yani. Sonra senin yanına gelip aha bu söylediklerimi itiraf edecek. Yaşayacağın travmayı düşünemiyorum. Off Allahım kimseyi şaşırtma... Üzülür ama ona bir şey olmaz, sen kendini düşün bacım. O hayattan beklentilerini karşılamış bir insan. Evlilik olsun, çocuklar olsun... Ha dersen ki ben böyle sevgili olarak takılırım bana koymaz o başka. Ama senin evlenmek gibi bir beklentin var. Olur da rüzgar bir gün senin tarafından eser, olabilir tabii kader bu. Ama benden sana tavsiye, sen önünü kış tut, yaz gelirse bahtına. Allah şimdiden yardımcın olsun.

yaba daba duuuuuuuuuu..Wuhuuuuuuaaeyyyyy...

Sıcaklardan sıyırdım anacım..Telaş etme...

Senin arkadaşın bana yavşıyosa bu benim sorunum değil git bu sorunu onunla çöz
Ayrıca yavşıyo gibi iğrenç laflar kurma bana

Ne kadar duzgun bir insansin yaaaatemiz kalpli,guvenilir,seviyeli.
Seni hayatima iyiki almisim.Dun cok guzel vakit gecirdik cocuklarimizda super eglendi.
Samimiyetin icin tesekkur ederim.

şu 15 gün nasıl geçicek acaba..hayat çizgim beliriyormuş gibi hissediyorum ve korkuyorum da,elimde değil..:26:

Kal geldi derler ya hani aynen öyleyim sayende

olsun ben alışkınım her cumartesimin böyle geçmesine

- şşt lahiyayı unutma kıız bir insan bir çıktı almaktan aciz olabilirmi hııı hııı ? -

adooooooooooooş özledim seni

- anneannem olmasa sen görürdün gününü görürdün -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…